«Μπαμ» με Αντωνόπουλο η Καστοριά!

«Μπαμ» με Αντωνόπουλο η Καστοριά!

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της Καστοριάς χαρακτηρίζεται η ένταξη του Φίλιππου Αντωνόπουλου στο έμψυχο δυναμικό της.

Παρά την έντονη φημολογία που υπήρχε, εδώ και πολλές μέρες, για την δήθεν αρνητική στάση του κ. Παναγιώτη Μπαμπούλη (κινεί τα νήματα στον Κρόνο), να παραχωρήσει τον παίκτη στην Καστοριά και το πλήθος των φανταστικών σεναρίων που κυκλοφορούσαν, γύρω από αυτή τη μεταγραφή, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μία μέρα μετά τα δέκατα ένατα γενέθλια του (είναι γεννημένος στις 27/08/1993),πήγε στην Καστοριά με όνειρα και φιλοδοξίες.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διακαής πόθος του Αντωνόπουλου ήταν να φορέσει την "ερυθροκίτρινη" φανέλα, κάτι που ανάγκασε κάποιους άλλους μνηστήρες, που καιροφυλακτούσαν για την απόκτηση του, να κάνουν πίσω.
 
Καταλυτική, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, ήταν η στάση του κ. Μπαμπούλη, στην συνάντηση που είχε με τον κ. Ουσταμπασίδη, όπου μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, οι δύο άνδρες ήλθαν σε συμφωνία κι έδωσαν τα χέρια, δίνοντας, ουσιαστικά, το "πράσινο φως" για την μετακίνηση του παίκτη στους "γουναράδες".
 
Μάλιστα, η διοίκηση της Καστοριάς, δια στόματος του κ. Ουσταμπασίδη, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και δημόσια τον Παναγιώτη  Μπαμπούλη για την άψογη συνεργασία & στάση του, που βοήθησε στην επίτευξη αυτής της μεταγραφής.
 
Παράλληλα, ο Φίλιππος Αντωνόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίχθηκε στην καριέρα του.

«Ήρθα στην Καστοριά, για να βοηθήσω την ομάδα μου στο νέο της ξεκίνημα. Η μεταγραφή μου αυτή αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μένα, για να κάνω, ποδοσφαιρικά, ένα βήμα παραπάνω. Πιστεύω ότι η Καστοριά διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες που θα μπορέσουν να με βοηθήσουν για να πετύχω στους στόχους μου. Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας μου, για τη νέα περίοδο, αυτοί επικεντρώνονται σε έναν μόνο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Θέλω να  βοηθήσω την Καστοριά να ανέβει στην Δ΄Εθνική και πιο ψηλά ακόμη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

«Βράζουν» στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού
«Βράζουν» στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού
Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Ισπανός υπάλληλος έκανε τη διοργάνωση... τσιρκολίγκα»
Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Ισπανός υπάλληλος έκανε τη διοργάνωση... τσιρκολίγκα»
Οπαδοί Παναθηναϊκού περίμεναν τους διαιτητές στη Μαδρίτη!
Οπαδοί Παναθηναϊκού περίμεναν τους διαιτητές στη Μαδρίτη!
Κλέφτες και παλιάτσοι!
Κλέφτες και παλιάτσοι!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης