Λουρμπάκος: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Λουρμπάκος: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Για την πορεία του Αίμου Πετρούπολης στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ Αθηνών και τον στόχο της ανόδου, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Θωμάς Λουρμπάκος.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στο ιστολόγιο «maxitis – petroupolis»το «δέκα το καλό» της ομάδας των δυτικών προαστίων, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Γ΄ Αθηνών:

- Όλα δείχνουν πως ο Αίμος θα κερδίσει την άνοδο στην Β’ κατηγορία. Ήταν κάτι που το σχεδιάζατε από την αρχή της περιόδου;

Με βάση την περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας η όποια έχασε στο τελευταίο παιχνίδι την είσοδο στα μπαράζ ανόδου, ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη χρόνια και με τις κατάλληλες κινήσεις της διοίκησης, πρόσληψη καινούργιου προπονητή και απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών η ομάδα έθεσε τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει. Όσον αφορά το πρωτάθλημα έχουμε μια πολύ  καλή πορεία έως τώρα και έχουμε μια σειρά αγώνων οι οποίοι θα δείξουν ποιες ομάδες θα ξεφύγουν στην βαθμολογία, πιστεύοντας ότι θα είμαστε μια από αυτές και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο!  
                  
- Ποια είναι η συνταγή της επιτυχία σας;

Πιστεύω καταρχήν, γι’ αυτό πήρα και την απόφαση να έρθω στην ομάδα του Αίμου, ότι είναι ένα σωματείο υγιές και οικογενειακό, με διοίκηση αποτελούμενη από γονείς των ποδοσφαιριστών, έχοντας ακαδημία με πρωταρχικό στόχο τον αθλητισμό, την σωστή εκμάθηση του ποδόσφαιρου και εύρεση ταλέντων ώστε να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Στην ομάδα παρέχονται βάση της κατηγορίας που αγωνίζεται πράγματα τα όποια δεν συναντάς πια σε μεγαλύτερες κατηγορίες! Αυτό αποτελεί έργο της διοίκησης με πρόεδρο τον κ. Σπύρο Ταλιούρα, την πολύτιμη βοήθεια του κ. Πάρη Βαφειάδη όπως και όλων των υπολοίπων μελών. Στο έργο του προπονητή κ. Βασίλη Μπαλτά ο όποιος αξιοποίησε το κράμα έμπειρων και νέων παικτών και μέσα από την πολύ δουλειά και το καλό κλίμα των αποδυτηρίων έχει έρθει αυτό το αποτέλεσμα.   
                                                                                                                         
-Παρατηρώντας το παιχνίδι σας, διακρίνεις ένα πολύ καλό passing game, αυτοματισμούς και συνδυασμούς που για την Γ’ κατηγορία αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο. Είναι αποτέλεσμα προπόνησης ή είναι φυσικό επακόλουθο μιας «παρέας» μέσα στο γήπεδο;

Σημαντικό παράγοντα στο αποτέλεσμα αυτό είναι το έργο του προπονητή μας, όποιος είναι ένας νέος προπονητής με όρεξη και γνώσεις του μοντέρνου ποδοσφαίρου, έχει καταφέρει να συνδυάσει τους νέους με πολλές δυνατότητες, αλλά και των πολύ καλών έμπειρων παικτών, και μέσα από συστηματική δουλειά και πλάνο στις προπονήσεις βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα και θέαμα στα παιχνίδια για το οποίο όλοι στη Πετρούπολη,  αλλά ακόμη και οι αντίπαλες ομάδες μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.
                  
-Παρά το ποιοτικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα λίγοι είναι αυτοί που το απολαμβάνουν από την εξέδρα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Όπως καταλαβαίνετε λόγω των δύσκολων καιρών που περνάμε και πολλών  προβλημάτων, όλα αυτά έχουν σαν συνέπεια τον επηρεασμό και του ποδοσφαίρου από τις μεγαλύτερες έως και τις μικρότερες κατηγορίες, είτε με αθρόα προσέλευση θεατών ή εμφάνιση βίας. Αυτό που προσπαθούμε στον Αίμο είναι μέσα από ποιοτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο να προσελκύσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε και πιστεύω φέτος ότι σε μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει, έχοντας και υπόψη της πρωινής ώρας που παίζουμε φέτος που είναι και αυτό ένας ανασταλτικός παράγοντας.  
                                                                      
-Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι του Θωμά Λουρμπάκου;

Πάνω απ´ όλα να είμαι υγιείς, να ξεπεράσω γρήγορα ένα ελπίζω όχι σοβαρό τραυματισμό που αντιμετωπίζω ώστε να επανέλθω στον αθλητισμό πρωτίστως που είναι τρόπος ζωής και μου έχει δώσει πολλά εφόδια γενικότερα στη ζωή μου, και στο πρωταθλητισμό, όπως στις περισσότερες ομάδες που έχω αγωνιστεί, έτσι και φέτος να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας μας του Αίμου Πετρούπολης.                             

- Ποιο είναι το δυνατό σημείο και ποιο το αδύνατο του Αίμου;

Το πιο δυνατό σημείο της ομάδας είναι ότι πάνω από όλα είναι μια "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" και το πιο αδύνατο σημείο είναι ότι δεν  της αξίζει  να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία!      

Πηγή: maxitis-petroupolis.com



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved