Onsports Bet: Επιστρέφει στις νίκες η Ουνιόν Βερολίνου
Twitter/Union Berlin

Onsports Bet: Επιστρέφει στις νίκες η Ουνιόν Βερολίνου

To Onsports σας στέλνει ταμείο με τις επιλογές του από το σημερινό κουπόνι

Επιστροφή στις νίκες για την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία κέρδισε μεσοβδόμαδα την Μπραγκα για το Europa League και έκανε σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εντός συνόρων στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ουραγό Μπόχουμ ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας και σταμάτησε ένα σερί πολύ καλά να εμφανίσεων.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο σε κακή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι της Γκλάντμπαχ, οι οποίοι αγνοούν τη χαρά της νίκης τα τελευταία τρία παιχνίδια τους έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν εντός έδρας απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Η επιλογή μας θα είναι ο άσος σε απόδοση 2.05

Η Άρσεναλ ήταν αδιάφορη μεσοβδόμαδα στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν και δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με 2-0. Στο 55’ έμεινε πίσω στο σκορ και δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 63’ της αναμέτρησης. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και παρέμεινε και εκεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Της παρουσιάζεται η ευκαιρία για νίκη απέναντι στη Νότιγχαμ που θα την κρατήσει στην πρώτη θέση.

Για δεύτερο σερί ματς κράτησε το μηδέν στην άμυνά της και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Λίβερπουλ η Νότιγχαμ Φόρεστ. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55’ της αναμέτρησης και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους. Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όμως και απέχει δύο πόντους από τις θέσεις της παραμονής. Δεν προσφέρεται για θετικό αποτέλεσμα η αναμέτρηση με την Αρσεναλ και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση.

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League εξασφάλισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς επικράτησε 3-0 της Σέριφ εντός έδρας με άνετο τρόπο. Ετσι στην αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ θα διεκδικήσει απλά την κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρωτάθλημα έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με την Τσέλσι εκτός έδρας. Εχει χάσει αρκετούς βαθμούς φέτος και απέχει οκτώ πόντους από την κορυφή της βαθμολογίας. Ρεαλιστικός στόχος είναι η τετράδα που έχει απόσταση μόλις ενός πόντου. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Εκανε το απόλυτο και στην 5η αγωνιστική του Conference League όπου με πολλές αλλαγές υποδέχτηκε την Σίλκεμποργκ και επικράτησε 1-0 η Γουέστ Χαμ. Βρήκε το γκολ με πέναλτι στο 24’ και το τέρμα αυτό αποδείχθηκε αρκετό. Για το πρωτάθλημα επιβλήθηκε 2-0 της Μπόρνμουθ και πήρε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και αυτό της στοίχισε στα τέσσερα τελευταία όπου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οι επιλογές
Άρσεναλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1 & over 2,5 1.68
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ G/G 1.74
Ουνιόν Βερολίνου-Γκλάντμπαχ 1 2.05



Σοκ με Θανάση Αντετοκούνμπο - Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα
Σοκ με Θανάση Αντετοκούνμπο - Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα
Γιαννακόπουλος: «Δυστυχώς, δεν έχω ούτε ένα εισιτήριο»
Γιαννακόπουλος: «Δυστυχώς, δεν έχω ούτε ένα εισιτήριο»
Παναθηναϊκός AKTOR: Κρίσιμη ημέρα για Σλούκα και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Κρίσιμη ημέρα για Σλούκα και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Λεσόρ που θύμισε Μπατίστ!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Λεσόρ που θύμισε Μπατίστ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved