Το θέαμα και η επιβίωση
Η Τζένοα παίζει και πάλι για την επιβίωσή της στην τελευταία αγωνιστική, αν κερδίσει την αδιάφορη Βερόνα τα καταφέρνει, χωρίς να την ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα. Η Σασσουόλο κλείνει τη σεζόν με θεαματικό τρόπο, μπορεί τη νίκη κόντρα στην Ουντινέζε.
Η Σασσουόλο είναι από τις ομάδες που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο γύρο και ειδικά μετά το λοκ-ντάουν εντυπωσίασαν. Δυσκόλεψαν όλους τους μεγάλους και παίζοντας πολύ επιθετικά έφτασαν τα 69 γκολ σε 37 παιχνίδια, σχεδόν 2 κατά μέσο όρο, για τον ουδέτερο φίλαθλο ήταν η ομάδα που επέλεγε να παρακολουθήσει. Η Σασσουόλο μπορεί να κλείσει το πρωτάθλημα με νίκη, κόντρα στην Ουντινέζε που μόλις πριν λίγα παιχνίδια εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λέτσε. Ο άσος σε τιμή 1,90 στον ΟΠΑΠ.
Στη μάχη της επιβίωσης η Τζένοα υποδέχεται τη Βερόνα, η γηπεδούχος με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή, χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Λέτσε με την Πάρμα. Η Τζένοα δεν είναι στα καλύτερά της, προέρχεται από τη συντριβή με 5-0 από τη Σασσουόλο, χάνοντας την ευκαιρία να εξασφαλιστεί. Πλέον όμως κόντρα στην αδιάφορη Βερόνα πρέπει να εκμεταλλευτεί το κίνητρό της, ενώ στην αποψινή αντίπαλο βρίσκονται και τρεις πρώην δικοί της. Ο προπονητής Ιβαν Γιούριτς, ο χαφ Μιγκέλ Βελόσο και ο κεντρικός αμυντικός Κοράι Γκιούντερ. Ο άσος σε τιμή 1,55 στον ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΤΑΣΗ
(21:45): ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1 (1,90)
(21:45): ΤΖΕΝΟΑ – ΛΕΤΣΕ: 1 (1,60)