Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά στη μάχη του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά στη μάχη του «Γ. Καραϊσκάκης»

Με το ντέρμπι των αιωνίων συνεχίζονται τα playoffs της Superleague, καθώς σήμερα Κυριακή, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα – όπως είναι πάντοτε ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο συγκεκριμένων αντιπάλων.

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στον Πειραιά για να τα δώσει όλα. Παίκτες και προπονητής έχουν προετοιμαστεί για το ματς και θέλουν να πάρουν το «διπλό» στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά ήδη από την Τετάρτη και είναι στη διάθεση του προπονητή του, Γιώργου Δώνη. Ο 50χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού», ωστόσο δεν υπολογίζει στους Γιόχανσον και Νούνες. Ο Πορτογάλος στόπερ υποβάλλεται σε θεραπεία αλλά είναι νοκ άουτ για το ντέρμπι, ενώ μεγαλύτερο είναι το πλήγμα για τον Σουηδό του Παναθηναϊκού, η καριέρα του οποίου στους πράσινους, ουσιαστικά, έχει τερματιστεί. Ο Γιόχανσον έχει αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο, το οποίο θα τον κρατήσει συνολικά εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο εβδομάδες, γεγονός που τον θέτει εκτός ομάδας. 

Πλέον ο προβληματισμός του Δώνη είναι για το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο. Διότι ο Αποστολάκης αποχώρησε, ο Βαγιαννίδης δεν υπολογίζεται και ο Νούνες, που θα μπορούσε να παίξει, είναι τραυματίας. Στις απουσίες συγκαταλέγεται και ο Πούγγουρας, οπότε δεν μπορεί να μετατεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κολοβέτσιος. Στο δεξί άκρο δεν υπολογίζεται ο Βαγιαννίδης, ενώ έχει αποχωρήσει ο Αποστολάκης. Τα σενάρια για να καλυφθούν τα κενά από τον Δώνη, είναι δύο: Το ένα κάνει λόγο για τριάδα στην άμυνα, με αριστερό στόπερ τον Ινσούα, δεξί τον Σένκεφελντ και στη μέση τον Κολοβέτσιο, ενώ το δεύτερο, που φαντάζει και πιο πιθανό, είναι να παίξει ο Παναθηναϊκός με τετράδα στην άμυνα και να πάει στο δεξί άκρο ο Χατζηθεοδωρίδης. Στόπερ θα είναι ο Σένκεφελντ με τον Κολοβέτσιο, αριστερά ο Ινσούα και δεξιά ο Κατερινιώτης μπακ.

osfp pao mpala

Στον Ολυμπιακό το μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς υπέστη μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και ξεκίνησε άμεσα θεραπευτική αγωγή. Ο Γάλλος θα απουσιάσει κόντρα στους «πράσινους» με τον Ραντζέλοβιτς να είναι ο επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του και γίνεται προσπάθεια για να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής Πέδρο Μάρτινς είχε κάποια παράπονα από τους παίκτες του στο ματς απέναντι στον Άρη, διέκρινε κάποια σημάδια χαλάρωσης, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και το επισήμανε στους παίκτες του. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε τρεις αγώνες - «φωτιά», με Παναθηναϊκό (εντός) σήμερα, με τον ΠΑΟΚ (εντός) την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και με την ΑΕΚ (εκτός) στη συνέχεια για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Πάμε Στοίχημα και στη «μητέρα των μαχών»

Από το ντέρμπι των αιωνίων του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη «μητέρα των μαχών», δεν θα μπορούσε να λείψει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, με δεκάδες ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη. Σε ένα κουπόνι με δεκάδες επιλογές, ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά κάποιες από αυτές: Αρχικά, οι προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα με την απόδοση για ενδεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού να είναι 6.5, στο «Στοίχημα χωρίς ισοπαλία» στο 4.65 και στο «Διπλή Ευκαιρία», το «Ισοπαλία/Παναθηναϊκός» να δίνει 2.42. Η απόδοση «Goal» δίνει 2.08, στο «Ακριβές Σύνολο Γκολ» ξεχωρίζουμε το «Ακριβώς 3 Γκολ» με 3.85 και στη «Διαφορά Νίκης» το «Παναθηναϊκός με 1» στο 6.5. Στο «Λεπτό 1ου γκολ» κρατάμε το «11-20» που δίνει 4.75 και στο «Ακριβές Σύνολο Γκολ 2ου Ημιχρόνου» το «Ακριβώς 2 γκολ» με 3.5.

Στις κατηγορίες «Τελικό Αποτέλεσμα & O/U», το «Under 2.5 & Ισοπαλία» έχει απόδοση 4.05, ενώ το «Under 5.5 & Νίκη Παναθηναϊκός», δίνει 5.35. Στο «Ακριβές Σκορ», το «1:1» δίνει 6.5 και το «0:1», 12.25!  Στο «Πρώτο Κόρνερ» η απόδοση είναι 2.42 για τον Παναθηναϊκό, ενώ στο «Παναθηναϊκός Μηδέν Παθητικό», το «Ναι» δίνει 4.65. Οι τέσσερις νέες ενέργειες που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, για να επιβραβεύσει τους παίκτες, το 2-0 & Έληξε, Στο Παρά 1, το Boost 13 και το Boost Νίκης, αποκτούν ξεχωριστή θέση στα πονταρίσματά μας και σήμερα και απογειώνουν την προσπάθειά μας, με «χρυσές ευκαιρίες» για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

ospf pao mpala2

Πάμε Στοίχημα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με συνολικά περισσότερες από 200 επιλογές και ευκαιρίες για κέρδη ανά πάσα στιγμή!


Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved