Το σερί της Μίλαν

Το σερί της Μίλαν

Η Μίλαν μετρά τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, για πρώτη φορά στη σεζόν, έχει την ευκαιρία να επεκτείνει την επίδοση με την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, κόντρα στην Τορίνο η οποία προέρχεται από το σοκ της συντριβής με 7-0 από την Αταλάντα.

Νοκ-άουτ αγώνας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας, η Μίλαν υποδέχεται την Τορίνο. Το ματς σε περίπτωση ισοπαλίας θα οδηγηθεί στην παράταση και ακολούθως αν χρειαστεί και στα πέναλτι, η Μίλαν βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Μετρά τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με το 1-0 στην Μπρέσια ανέβηκε μετά από καιρό στην έκτη θέση, ισόβαθμη με Πάρμα και Κάλιαρι. Η Μίλαν βρίσκει την Τορίνο στα… χειρότερά της, η Τόρο προέρχεται από την απίστευτη συντριβή με 7-0 από την Αταλάντα, ήταν η βαρύτερη εντός έδρας ήττα στα 113 χρόνια της ιστορίας της. Στο 1,70 ο άσος στον ΟΠΑΠ.

Λιγκ Καπ Αγγλίας, ημιτελική ρεβάνς μεταξύ της Αστον Βίλα και της Λέστερ. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1, σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ δεν προβλέπεται παράταση, οι δύο ομάδες θα πάνε απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Η Αστον Βίλα βρίσκεται στη μάχη για την παραμονή στο πρωτάθλημα, προέρχεται από τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Γουότφορντ, ενώ η Λέστερ προέρχεται από την εύκολη νίκη με 4-1 επί της Γουέστ Χαμ αλλά και την πρόκριση στο κύπελλο με το 1-0 επί της Μπρέντφορντ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα φέρει γρήγορο ρυθμό στη ρεβάνς, οι δύο ομάδες πρέπει να ρισκάρουν για να διεκδικήσουν τη νίκη, προκειμένου να μη βρεθούν στη διαδικασία των πέναλτι. Το G/G στον ΟΠΑΠ πληρώνει 1,50.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΕΣΤΕΡ: G/G (1,50)
(21:45): ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ: 1 (1,70)



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved