Ο λόγος στα φαβορί

Ο λόγος στα φαβορί

Η Αναντολού Εφές τρέχει το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα (9-2) και οι απουσίες της γηπεδούχου Μπασκόνια την κάνουν φαβορί στο 1,70. Με όπλο την άμυνα η Φενέρμπαχτσε θα αναζητήσει την τρίτη διαδοχική νίκη, με αντίπαλο την Αλμπα.

Η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την εκκίνηση-σοκ του 2-7 ρεκόρ. Δείχνει να βρίσκει μια καλύτερη κατάσταση και μετρά δύο διαδοχικές νίκες, άλωσε την έδρα της Βιλερμπάν και εκμεταλλεύτηκε τη δική της στο 89-76 επί της Κίμκι. Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υποδέχεται την Αλμπα Βερολίνου, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι της παίζοντας και καλή άμυνα, επικράτησε με 69-62 της Ζαλγκίρις. Η Φενέρ από την πλευρά της έχοντας τον Γιάν Βέσελι εκτός μάχης και τους Ντε Κολό, Κάλινιτς ανέτοιμους, θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι μέσα από την άμυνά της. Το όριο πόντων είναι τοποθετημένο ψηλά, στους 163,5, εκτίμηση είναι ότι δεν θα ξεπεραστεί, σε τιμή 1,80 στον ΟΠΑΠ.

Η Αναντολού Εφές είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με αφετηρία την ήττα από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην έκτη αγωνιστική τρέχει σερί πέντε νικών και έφτασε το ρεκόρ στο 9-2, μένοντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Το συγκρότημα του Εργκιν Αταμάν έχει το τελευταίο διάστημα σε οργιώδη φόρμα τον Σέιν Λάρκιν, ο Αμερικανός γκαρντ έσπασε όλα τα ρεκόρ στη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, σημειώνοντας 49 πόντους με σχεδόν απόλυτα ποσοστά.
Η Μπασκόνια ήταν σε πολύ κακή κατάσταση στη συντριβή με 100-68 από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τα προβλήματα μεταφέρθηκαν και στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη νέα ήττα από την Ανδόρα, ενώ για το αποψινό ματς τέθηκε νοκ-άουτ ο βασικός πλέι-μέικερ Λούκα Βιλντόσα. Με τον Γκρέιντζερ εδώ και καιρό εκτός μάχης, μοναδικός διαθέσιμος γκαρντ για τους Βάσκους ξέμεινε ο Πιερία Χένρι, τομέας στον οποίο η Αναντολού Εφές υπερέχει τρομακτικά, με το δίδυμο Λάρκιν, Μίτσιτς. Το διπλό στο 1,70 στον ΟΠΑΠ έχει την πρώτη τύχη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:45): ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΛΜΠΑ: Under 163,5 π. (1,80)
(22:00): ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ: 2 (1,70)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved