Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Δυνατές προβλέψεις για το μεγάλο ντέρμπι

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Δυνατές προβλέψεις για το μεγάλο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο «αθηναϊκό» ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος για την Super League, όπου οι ερυθρόλευκοι έρχονται με… ορμή από την καλή εμφάνιση - παρά την ήττα - κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στον τελευταίο τους αγώνα για το Champions League.

Το παιχνίδι αυτό όμως βρίσκεται ήδη στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και σήμερα έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, που παρά τα προβλήματα είναι πάντα μια υπολογίσιμη αντίπαλος και ειδικά σε ένα ντέρμπι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική 11άδα τον Χιλάλ Σουντανί, τον 31χρονο Αλγερινό επιθετικό που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ανάλογες είναι οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο νεαρός Κώστας Τσιμίκας ήταν ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς κόντρα στη Μπάγερν, τόσο για την απόδοσή του, όσο και για το ενδιαφέρον ξένων «κατασκόπων» στο πρόσωπό του και αναμένεται σήμερα να είναι ένας από τους πυλώνες των ερυθρόλευκων. Ο ίδιος άλλωστε, παραμένοντας προσγειωμένος, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές και στο παρελθόν, είπε για το σημερινό παιχνίδι: «Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε νίκη στο ματς με την ΑΕΚ και να την πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας».

γγγγ

Αντίστοιχα στην ΑΕΚ τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα, με τον Νίκο Κωστένογλου να μην ξέρει μέχρι τελευταίας στιγμής εάν πρέπει να υπολογίζει τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο, ενώ σίγουρα εκτός μένουν οι Τσίκο Ζεράλντες, του οποίου το πρόβλημα στη δεξιά γάμπα δεν έχει ξεπεραστεί και είναι αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά και ο Βασίλης Μπάρκας, που ήταν μέρες γνωστό ότι θα απουσιάσει από το σπουδαίο ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ωστόσο έδωσε τον τόνο για την ομάδα του με ένα ποστ στα social media, που έγραψε: «Τώρα συγκέντρωση για την επόμενη Κυριακή. Μόνο ΑΕΚ»!

δδδδδ

Εν τω μεταξύ, μεγάλος «άρχων» του σημερινού ντέρμπι ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο έμπειρος Πορτογάλος Ζόρζε Σόουζα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλβάρο Μεσκίτα και Νούνο Μάνσο. Τέταρτος ορίστηκε ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), ενώ στο VAR θα είναι ο Φωτιάς (Πέλλας) με βοηθό τον Νικολακάκη (Ηρακλείου) και όλοι εύχονται τα πράγματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» να κυλίσουν ομαλά.

Περισσότερες από 200 είναι οι επιλογές που δίνει σήμερα συνολικά το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι του Πειραιά, τόσο πριν από την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκειά του. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι προβλέψεις τόσο για τα συνολικά γκολ, όσο και για το «ημίχρονο/τελικό», με το «1/1» να δίνει 2.15 και το «1/2» να δίνει… 41.0! Πιο πιθανό «ακριβές σύνολο γκολ» θεωρείται το «2», με αρκετά καλή απόδοση στο 3.60, ενώ εξαιρετικές αποδόσεις έχουν και οι προβλέψεις για το πρώτο και το τελευταίο γκολ. Πολύ καλά τα κέρδη και στις συνδυαστικές προβλέψεις με το «UNDER 2.5 & ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» να δίνει 3.40, το «OVER 2.5 & ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» να δίνει 2.37 και το «UNDER 2.5 & ΝΙΚΗ ΑΕΚ» να δίνει 9.00!

Οι προβλέψεις για τους σκόρερ εστιάζουν στα «φαβορί», με τον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού με απόδοση 2.25 και τον Γκερέρο να ακολουθεί με 2.30, ενώ για την ΑΕΚ περισσότερο πιθανό να σκοράρει θεωρείται ο Νέλσον Ολιβέιρα με 3.45. Τέλος, πιο πιθανό τελικό αποτέλεσμα θεωρείται το «1-0», με απόδοση 5.25, ενώ πολύ καλές αποδόσεις βλέπουμε για τα «2-0» με 6.00 και «2-1» με 6.75. Κάθε παίκτης του Πάμε Στοίχημα εξάλλου ποντάρει όπως αυτός θέλει, τόσο πριν το παιχνίδι, όσο και κατά τη διάρκειά του!

 


Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved