Διπλή αντίδραση

Διπλή αντίδραση

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επέστρεψε από τη Μαδρίτη με δύο ήττες στις αποσκευές του, είναι με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ, που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη για το Final-4 της Βιτόρια. Ζαλγκίρις εναντίον Φενέρμπαχτσε στο Κάουνας, με τους Τούρκους να ζητούν ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ άγγιξε τη νίκη στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, χάνοντας στις λεπτομέρειες με 75-72, στο δεύτερο παιχνίδι «άδειος» ψυχολογικά ηττήθηκε με το καθαρό 78-63. Με τη σειρά στο 2-0 οι Πράσινοι καλούνται αρχικά να ανακόψουν τη φόρα των Μαδριλένων στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, να μειώσουν σε 2-1 και να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Final-4 της Βιτόρια. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός θέλει να σπάσει και την αρνητική πρόσφατη παράδοση με τη Ρεάλ, μετρά επτά διαδοχικές ήττες από τους Ισπανούς, είναι σε θέση να το κάνει και να πάρει παράταση ζωής, φέρνοντας τη σειρά σε τέταρτο ματς στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη. Ο άσος του Παναθηναϊκού στο 1,43 στον ΟΠΑΠ.

Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, με την ψυχολογία στα ύψη μετά το μπρέικ που έκανε στην Πόλη. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποδείχτηκε εφτάψυχη, προηγήθηκε στο ημίχρονο με 12 πόντους και έφτασε τη διαφορά ως και τους 17, άντεξε στο ντεμαράζ που έκανε η Φενέρ στην τέταρτη περίοδο και επικράτησε με 82-80, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας. Στην καυτή «Ζαλγκίριο Αρένα» οι Λιθουανοί θα επιχειρήσουν να… μεγαλώσουν το θαύμα και τις πιθανότητες για μια απίθανη πρόκριση στο Final-4, ωστόσο η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει την εμπειρία αλλά και τα αντανακλαστικά για να γυρίσει τη σειρά και να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Η Φενέρ θα βασιστεί στην άμυνα για να μπλοκάρει τη Ζαλγκίρις, θα πάρουμε το ρίσκο στο συνδυαστικό της νίκης της με το Under 149,5 πόντων, σε τιμή 2,65 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(20:00): ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 2 & Under 149,5 π. (2,65)
(21:00): ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΡΕΑΛ: 1 (1,43)



Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved