Δύο Over πόντων στο 1,72

Δύο Over πόντων στο 1,72

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά τον Κιθ Λάνγκφορντ έχασε και τον Νίκο Παππά, ο Σον Κιλπάτρικ θα βγει μπροστά στο σκοράρισμα, στο καθοριστικό παιχνίδι με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Σε τοπ φόρμα ο Μάικ Τζέιμς, εφικτό να ξεπεράσει το όριο των 19,5 πόντων.

Για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ με τη φορμαρισμένη Μακάμπι είναι στην ουσία «τελικός» για τις ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας. Οι αδυναμίες εκτός έδρας δεν τον εγκατέλειψαν και στο Κάουνας, μετά από πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κατέρρευσε στο δεύτερο μισό και ηττήθηκε με 82-69. Και τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ρικ Πιτίνο, καθώς μετά τον Κιθ Λάνγκφορντ τέθηκε νοκ-άουτ και ο Νίκος Παππάς, ο Ελληνας γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ετσι απόντων των δύο σούτινγκ γκαρντ ο νεοφερμένος Σον Κιλπάτρικ θα πάρει ακόμα περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σκοράρισμα, ένας τομέας στον οποίο δεν τα πάει καθόλου καλά εκτός έδρας φέτος. Το Over 12,5 πόντων είναι στο «εύρος» του Κιλπάτρικ, μπορεί να ξεπεραστεί για το 1,72 του ΟΠΑΠ.

Στο Μιλάνο η Αρμάνι υποδέχεται την Ζάλγκιρις, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την είσοδο στην οκτάδα της διοργάνωσης. Ιταλοί και Λιθουανοί ισοβαθμούν με Μακάμπι και Παναθηναϊκό στο καρέ των ομάδων που βρίσκονται μία νίκη πίσω από Μπασκόνια και Μπάγερν και εποφθαλμιούν να μπουν στην πρώτη οκτάδα, στην Αρμάνι Μιλάνο τα περιθώρια στένεψαν μετά την ήττα με 80-75 από την Μπασκόνια. Αντίθετα η Ζάλγκιρις πήρε ζωή με την επικράτηση 82-69 επί του Παναθηναϊκού και στο Μιλάνο θα παίξει τα ρέστα της για ένα πολύ σημαντικό διπλό. Δεν υπάρχει φαβορί καθώς γενικά οι δύο ομάδες δεν περνούν και το καλύτερο «φεγγάρι» τους, θα προτιμήσουμε το Over 19,5 πόντων του Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Αρμάνι μετά και τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς έχει επωμιστεί στην ουσία όλο το περιφερειακό σκοράρισμα της ιταλικής ομάδας. Σημειώνει 20,2 πόντους ανά παιχνίδι ενώ στα τρία τελευταία ματς ο μέσος όρος ανέβηκε στους 25,3 πόντους. Το Over 19,5 πόντων σε τιμή 1,72 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΜΑΚΑΜΠΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κιλπάτρικ Over 12,5 π. (1,72)
(21:45): ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Τζέιμς Over 19,5 π. (1,72)



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved