Με το βλέμμα στον τελικό

Με το βλέμμα στον τελικό

 Ημιτελικές ρεβάνς των πλέι-οφ ανόδου σε Ισπανία και Ιταλία. Η Χιχόν πρέπει να ρισκάρει για να ανατρέψει το 3-1 της ήττας της από τη Βαγιαδολίδ. Στην Ιταλία η Φροζινόνε έχει το αβαντάζ πρόκρισης μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τσιταντέλα, η οποία πρέπει να ρισκάρει για τη νίκη.

Στο «Ελ Μολινόν» η Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ στη ρεβάνς του 3-1 του πρώτου αγώνα υπέρ της δεύτερης. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό των μπαράζ ανόδου τη Νουμάνθια, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που η Χιχόν επικρατήσει με 3-1 το ματς θα πάει στην παράταση, αν δεν αλλάξει κάτι εκεί την πρόκριση θα πάρει η Χιχόν, που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο. Η Χιχόν έχει όμως δύσκολο έργο και στο πρώτο ματς υπέφερε από την ανώτερη αντίπαλο, γλίτωσε ευρύτερο από το 3-1 σκορ. Στη ρεβάνς πρέπει να πάρει ρίσκα από το ξεκίνημα για να επιχειρήσει την ανατροπή, χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ και αυτό μας οδηγεί στο Over 2,5 σε απόδοση 1,75 στον ΟΠΑΠ.

Στο «Μπενίτο Στίρπε» η Φροζινόνε υποδέχεται την Τσιταντέλα, ρεβάνς της ημιτελικής φάσης των ιταλικών πλέι-οφ ανόδου στη Serie A. Το πρώτο ματς έληξε 1-1 και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ούτε προβλέπεται παράταση. Η Φροζινόνε δηλαδή έχει υπέρ της δύο αποτελέσματα, στην Τσιταντέλα «κάνει» μόνο η νίκη για την πρόκριση στον τελικό. Και είναι ικανή να βάλει δύσκολα στη Φροζινόνε η Τσιταντέλα, όντας η ομάδα με τα περισσότερα διπλά (11) στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Πρέπει να πάρει ρίσκα καθώς χρειάζεται μόνο τη νίκη, το δεδομένο αυτό μας στρέφει στο καλοπληρωμένο 1,80 του G/G στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Over 2,5 (1,75)
(22:00): ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ: G/G (1,80)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved