Πανικός για τα 7.000.000 ευρώ του Τζόκερ! (video+photos)

Πανικός για τα 7.000.000 ευρώ του Τζόκερ! (video+photos)

Κάθε ρεκόρ αναμένεται να σπάσει και πάλι η συμμετοχή των παικτών στο Τζόκερ, παρότι αυτή τη φορά το ποσό είναι... μόνο 7 εκατ. ευρώ!

Την τελευταία φορά που επικράτησε τόσος πανικός, ήταν στις 6 Νοεμβρίου 2011. Η Κλήρωση εκείνης της Πέμπτης έδινε 17 εκατ. ευρώ, αλλά τώρα φαίνεται πως ακόμα και τα 7.000.000 ευρώ που μοιράζει το παιχνίδι του ΟΠΑΠ, έχουν προσελκύσει τεράστιο αριθμό παικτών και ακόμα μεγαλύτερο αριθμό δελτίων!

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να... πιάσουν την καλή από τους 5+1 μαγικούς αριθμούς και οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν πως η συμμετοχή για τη σημερινή κλήρωση θα σπάσει όλα τα ρεκόρ! Θα υπάρξει δωδέκατος που θα πιάσει το Τζόκερ; Φέτος από την αρχή της χρονιάς έχουν βρεθεί 11 νικητές στην κατηγορία 5+1 κι έχουν μοιραστεί 14.167.550 ευρώ, ενώ συνολικά το Τζόκερ έχει δώσει φέτος 39.857.847 ευρώ σε 5.451.263 νικητές.

 

tzokermesa1

Τι είναι το Τζόκερ

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα παιχνίδι τύχης με επιλογή αριθμών από δύο πεδία (Αριθμολαχείο). Αφορά στην ακριβή πρόβλεψη πέντε (5) αριθμών που κληρώνονται από μία σειρά 45 αριθμών (από το 1 έως και το 45), και ενός αριθμού που κληρώνεται από μία δεύτερη σειρά 20 αριθμών (από το 1 έως και το 20). Παίζεται είτε με απλές στήλες, είτε με συστήματα (πλήρη, τυποποιημένα ή συνδυασμών). Στη χώρα μας παίχθηκε για πρώτη φορά στις 16 Νοεμβρίου 1997, με τιμή στήλης 100 δρχ (0,30€). Στις 26 Ιανουαρίου 2009 η τιμή της στήλης διαμορφώθηκε στα €0,50 και καθιερώθηκαν προκαθορισμένα κέρδη ανά επιτυχία για τις κατηγορίες ΙΙΙ έως VΙΙΙ. Επίσης, διατίθενται τα νέα ανασχεδιασμένα δελτία με περισσότερες επιλογές για τον παίκτη και καθιερώνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε συνεχόμενες και μελλοντικές κληρώσεις.

Ένα δελτίο ΤΖΟΚΕΡ κοστίζει ανάλογα με τις στήλες που έχεις επιλέξει. Η μία στήλη αντιστοιχεί σε πέντε (5) επιλεγμένους αριθμούς από την πρώτη σειρά αριθμών και έναν (1) αριθμό από τη δεύτερη σειρά, για μία κλήρωση και κοστίζει 0,50 ευρώ. Η ελάχιστη συμμετοχή ορίζεται σε μια (1) στήλη ανά δελτίο. Τα δελτία του Τζόκερ κατατίθενται αποκλειστικά στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ. Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ διεξάγεται κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 21:00 το βράδυ περίπου και μεταδίδεται ζωντανά από το τηλεοπτικό κανάλι STAR. Η νικήτρια στήλη και τα αποτελέσματα της διαλογής δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΠΑΠ ΑΕ λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής της κλήρωσης. Επίσης μεταδίδονται από το σύστημα HORIZON που έχουν τα πρακτορεία, και από τον αριθμό τηλεφώνου 14944 (ΟΤΕ).

tzokermesa2

Πως κερδίζεις στο Τζόκερ

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών. Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει:

α) Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).

β) Στη δεύτερη κατηγορία (ΙΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).

γ) Στην τρίτη κατηγορία (ΙΙΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).

δ) Στην τέταρτη κατηγορία (ΙV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).

ε) Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).

στ) Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).

ζ) Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).

η) Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

Τι είναι το Τζακ Ποτ

Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή δεν μοιράζεται, αλλά μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία. Αυτός είναι ο ορισμός για το Τζακ Ποτ που τόσο έχει απασχολήσει εκατομμύρια Έλληνες τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον. Άλλωστε, τα κέρδη που μοιράζει αυτή τη φορά το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, είναι τεράστια και αποτελούν… όνειρο του κάθε επίδοξου εκατομμυριούχου.

Πως προκύπτει, όμως, ένα τόσο μεγάλο ποσό; Ας δούμε πως προκύπτουν, αρχικά, τα χρήματα που μοιράζει ως κέρδη του Τζόκερ. Το συνολικό ποσό που διατίθεται ως κέρδος στις στήλες με επιτυχία πρώτης κατηγορίας (Ι) επιτυχιών ανέρχεται σε ποσοστό 19,90% επί των ακαθάριστων εισπράξεων κάθε κλήρωσης και κατανέμεται ισόποσα στις επιτυχίες της κατηγορίας αυτής. Το συνολικό ποσό που διατίθεται ως κέρδος στις επιτυχίες της δεύτερης κατηγορίας (ΙΙ) επιτυχιών ανέρχεται σε ποσοστό 8,85% επί των ακαθάριστων εισπράξεων κάθε κλήρωσης και κατανέμεται ισόποσα στις επιτυχίες της κατηγορίας αυτής. Σε αυτά τα χρήματα, έρχονται να προστεθούν αυτά που δεν διατέθηκαν σε κλήρωση στην οποία υπήρξε τζακ-ποτ. Συνεπώς, αυξάνονται κατακόρυφα τα πιθανά κέρδη καθώς υπερδιπλασιάζονται κάθε φορά που δεν υπάρχει νικητής.

tzokermesa4

Το μεγαλύτερο κέρδος στο ΤΖΟΚΕΡ

Στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ στις 10 Ιουλίου 2005, ύστερα από 10 συνεχή «τζακ-ποτ», σημειώθηκε το κέρδος-ρεκόρ για τα στοιχήματα στην Ελλάδα.

Το όνομα του τυχερού δεν έγινε γνωστό για λόγους ασφαλείας. Το χρυσό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στη Γλυφάδα, και είναι άγνωστο αν συμπληρώθηκε από έναν ή περισσότερους. Οι τυχεροί αριθμοί που έφεραν κέρδη 11 εκατομμυρίων ευρώ (ή αλλιώς 3 δισ. 740 εκατομμυρίων δραχμών) ήταν 2, 12, 16, 23, 5 και τζόκερ το 1.

Στις 18 Απριλίου 2010, ύστερα από είκοσι συνεχόμενα τζακ ποτ, μοιράστηκαν στους νικητές της α΄κατηγορίας 20.000.000 ευρώ. Όμως βρέθηκαν 6 τυχερά δελτία κι έτσι το ρεκόρ των 11.000.000 του 2005 δεν καταρρίφθηκε.

Φρενίτιδα ενόψει της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ

Τα απανωτά τζακ ποτ, λοιπόν, από τις 11 Σεπτεμβρίου, δημιούργησαν τεράστιο θόρυβο γύρω από το ΤΖΟΚΕΡ. Το γεγονός ότι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αναζητούσαν… κάτοχο, έκανε εκατομμύρια Έλληνες να τρέξουν στα πρακτορεία και να αναζητήσουν την τύχη τους. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΟΠΑΠ ΑΕ, παίχτηκαν 30 εκατ. στήλες στον τελευταίο διαγωνισμό, του οποίου η κλήρωση διεξήχθη την Κυριακή (02/11) στις 21:00. Τα 17 εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν την Πέμπτη (06/11), υπολογίζεται πως θα φέρουν ακόμα περισσότερες στήλες ως τις 20:30 – ώρα λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση δελτίων – με την κλήρωση να διεξάγεται στις 21:00.

Άπαντες πλέον ψάχνουν την τύχη αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο θα καταφέρουν να «πιάσουν» το τζόκερ και να γίνουν εκατομμυριούχοι. Τα… συστήματα, οι προβλέψεις, τα γούρια και κάθε λογής πρακτική για να καταφέρει κανείς το πολυπόθητο «5+1», δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο, στις εφημερίδες και γενικότερα στα ΜΜΕ, αφού δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως υπάρχει… φρενίτιδα γύρω από την επόμενη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Πόσο κοστίζει αν παίξεις όλα τα νούμερα!

Όλοι περιμένουν την κλήρωση του Τζόκερ, βασιζόμενοι στην τύχη. Πως θα μπορούσε να εξασφαλίσει κανείς σίγουρη επιτυχία σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, καθαρά τυχερό, όμως; Μα φυσικά συμπληρώνοντας όλα τα νούμερα ενός δελτίου. Σύμφωνα με άρθρο του Newsbomb.gr, αν συμπληρώσει κανείς όλα τα νούμερα σε ένα δελτίο Τζόκερ, θα χρειαστεί να πληρώσει 12.217.590 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα έχει κερδίσει και μάλιστα στην α’ κατηγορία κερδών, παίρνοντας το μεγάλο ποσό των 17 εκατ. ευρώ.

Πρέπει, όμως, να σημειωθεί σε αυτή την περίπτωση πως ο νικητής της Πέμπτης δεν θα πάρει όλο αυτό το ποσό. Η φορολογία επί των κερδών είναι 20%, άρα θα παρακρατηθούν 3,4 εκατ. ευρώ κι ο νικητής θα πάρει 13,6 εκατ. ευρώ. Επίσης, αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι αν ο ΟΠΑΠ επιτρέπει να συμπληρωθεί ένα τέτοιο δελτίο, με όλα τα νούμερα επιλεγμένα.

tzokermesa3

Τα καλύτερα συστήματα για το ΤΖΟΚΕΡ

Σε παιχνίδια όπως το ΤΖΟΚΕΡ, όπου όλα κινούνται γύρω από τους αριθμούς, μεγάλη σημασία έχουν οι πιθανότητες. Αρκετοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τις μαθηματικές τους γνώσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα σύστημα το οποίο θα φέρει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας με σχετικά μικρό κόστος. Υπάρχουν, λοιπόν, αρκετά συστήματα που μπορούν με οικονομικό τρόπο να φέρουν τον παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ πιο κοντά στο να πάρει τα χρήματα που επιθυμεί.

Τα τρία καλύτερα συστήματα του Τζόκερ

Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ.
Πιθανότητες : 23,8 %

Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ.
Πιθανότητες : 23,8 %

Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ.
Πιθανότητες : 20,24 %

Πανικός για τα 7.000.000 ευρώ του Τζόκερ! (video+photos)



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved