Ελκυστικός ο άσος της Έσμπιεργκ
Περιορισμένο μεν σε εύρος αλλά αρκετά ενδιαφέρον σ’ ότι αφορά στη σύνθεση του είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι με το Copa Libertadores με έχει τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση.
Το πιο ελκυστικό όμως «παικτικά» παιχνίδι είναι από ευρωπαϊκό μέτωπο και πιο συγκεκριμένα από το κύπελλο Δανία όπου η Έσμπιεργκ αν και όχι ιδιαίτερα σταθερή στην απόδοση της είναι ανώτερη από την και με σημαντικές απουσίες Άαλμποργκ με τον άσο να έχει απόδοση 2,35.
Δεύτερη επιλογή επίσης από την «Γηραιά Ήπειρο» και άλλη διοργάνωση κυπέλλου, αυτή της Ιταλίας όπου η Γιουβέντους μπροστά στο κοινό της είναι το φαβορί να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης και έχει τα προσόντα αναμφίβολα παρά το γεγονός ότι θα γίνουν αλλαγές στην 11αδα από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έχουν αρκετές αξιόλογες απουσίες και η «Κυρία» μπορεί να δικαιώσει τον άσο του 1,64.
Τέλος καλή περίπτωση και ο άσος της Χουάν Αουρίτς κόντρα στην Σαν Χοσέ που πληρώνει 1,61.
ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1 2,35
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 1,61
ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ 1 1,61