Ελκυστικές αποδόσεις στην Boxing Day Αγγλίας και Ιταλίας

Ελκυστικές αποδόσεις στην Boxing Day Αγγλίας και Ιταλίας

Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων και σε αντίθεση με κάποια "παιδάκια" στην Ελλάδα που τρώνε μελοκακάρονα, τα "παιδάκια" στην Αγγλία και την Ιταλία «τρώνε χορτάρι» και μας προσφέρουν γκολ και θέαμα.

26/12 Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι

Ξαφνικά, η Πρέμιερ απέκτησε ενδιαφέρον στην κορυφή: η Σίτι έχασε ανέλπιστα στην έδρα της από την Κρίσταλ Πάλας, αποδεικνύοντας ότι και τα "τρένα" καμιά φορά εκτροχιάζονται και είδε τη Λίβερπουλ να ξεφεύγει με 4 βαθμούς, την ίδια ώρα που η Λέστερ νίκησε την Τσέλσι με το γκολ του Βάρντι, που δείχνει ότι ακόμα "το έχει". Οι δυο τους ανταμώνουν στην έδρα της Λέστερ, σε ένα ματς που το θέλουν αμφότερες για τους δικούς του λόγους η κάθε μια: ο μεν Λέστερ για να αποδείξει ότι η νίκη επί της Τσέλσι δεν ήταν μια φωτοβολίδα κρότου - λάμψης αλλά μια απόδειξη ότι στα μεγάλα ματς δείχνει χαρακτήρα και τσαγανό, η δε Σίτι για να μην δει τη Λίβερπουλ να ανοίγει κι άλλο τη διαφορά στη βαθμολογία και μετά τρέχει και δεν προλαβαίνει. Τι παιχνίδι άραγε θα μας χαρίσουν οι δυο μονομάχοι; Η λογική λέει ότι η ομάδα του Γκουαρδιόλα θα έχει πάρει το μάθημά της, θα είναι πιο ψυλλιασμένη και ψυχολογικά έτοιμη γι' αυτό το ματς και δεν θα έχουμε δεύτερη συνεχόμενη γκέλα - εκτός αν είναι η περίοδος που κάνει μια μικρή αγωνιστική "κοιλιά", στην πιο ακατάλληλη περίοδο και πάθει ακόμα μια μεγάλη ζημιά.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε πολλές και ενδιαφέρουσες στοιχηματικές αποδόσεις, αλλά κυρίως θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για τα φαβορί σε όλη την αγορά - μένει να "μαντέψετε" αν το φαβορί θα κάνει τα πράγματα να κυλήσουν φυσιολογικά ή όχι.

 

26/12 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Χάντερσφιλντ

Το πρώτο τεστ στην "μετα-Μουρίνιο" εποχή ήταν άκρως επιτυχημένο για την ομάδα του Σόλσκιερ πλέον και μένει να δούμε αν η Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και αν οι παίκτες που "πνίγονταν" από τον Μουρίνιο, πλέον απελευθερώθηκαν και θα παίζουν αυτό που ξέρουν και μπορούν. Καλό από τη μια να τους βλέπεις να παίζουν με βάση τις δυνατότητές τους, λίγο ντροπή από την άλλη να "σέρνονται" τόσο καιρό και ξαφνικά να "πετάνε", μια τρανή απόδειξη ότι δεν έδιναν το 100% και ότι ο "επαγγελματισμός" είναι μια μάλλον άγνωστη λέξη για αρκετούς απ' αυτούς. Όσο για την συμπαθή Χάντερσφιλντ; Ζητούμε συγνώμη που ασχολούμαστε κυρίως με τη Γιουνάιτεντ, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα πάντα θα κριθούν από τα κέφια των γηπεδούχων: αν η Γιουνάιτεντ είναι αυτή που πρέπει να είναι, τότε πιθανότατα θα έχουμε ένα παιχνίδι "πολλά με λίγα".

Στο Pamestoixima.gr δεν θα βρείτε απλά τις καλύτερες αποδόσεις για τη νίκη των φαβορί, αλλά θα βρείτε και δεκάδες ακόμα ειδικά στοιχήματα για το παιχνίδι αυτό: ποιος θα σκοράρει πρώτος, αν θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες, over, under, ημίχρονο, τελικό και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες επιλογές.

 

26/12 Αταλάντα - Γιουβέντους

Ποιος μπορεί να σταματήσει αυτή την "πολεμική μηχανή" που λέγεται Γιουβέντους; Η λογική λέει πως στο "Καμπιονάτο" δεν μπορεί να τη σταματήσει κανείς: μια με τον Κριστιάνο, την άλλη με τον Μάντουκιτς ή τον Ντιμπάλα, με το "φτωχό" 1-0 ή με πιο άνετες νίκες, η Γιουβέντους δείχνει να μην έχει ούτε και φέτος αντίπαλο και να προσωράει με βήμα ταχύ για ένα ακόμα "σκουντέτο". Η αλήθεια είναι ότι ξεχειλίζει από ποιότητυα σε όλες τις γραμμές, ότι ο Αλέγκρι έχει βρει τον τρόπο να τους χωρ΄σει όλους χωρίς να "τρακάρουν" μεταξύ τους και χωρίς να μουρμουράει κανείς, μέχρι που έχει πείσει και το Ρονάλντο να βάλει το "εγώ" του κάτω από το κοινό συμφέρον και να γίνει στα 33 του παίκτης ομάδας και όχι ένας παίκτης που παίζει πρωτίστως και κυρίως για τις ατομικές του επιδόσεις και την στατιστική του. Ούτως ή άλλως η φετινή Γιουβέντους δεν "χτίστηκε" για να πα΄ρει το πρωτάθλημα, αλλά για να καταφέρει - επιτέλους - να πάρει αυτό που λαχταρά τόσο πολύ εδώ και χρόνια: την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το να θα τα καταφέρει η Γιουβέντους ή όχι απέναντι στην αρκετά σκληρή Αταλάντα, μένει να το μαντέψετε στο Pamestoixima.gr, εκεί όπου θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις για τα φαβορί σε όλη την αγορά. Ρίξτε όμως και μια ματιά στις δεκάδες στοιχηματικές επιλογές που διατίθενται γι' αυτό το παιχνίδι.      

 

26/12 Ρόμα - Σασουόλο

Υπό Κ.Σ. (Κανονικές Συνθήκες) θα λέγαμε ότι η Ρόμα είναι το φαβορί, θα κερδίσει εύκολα και θα πηγαίναμε παρακάτω. Όχι όμως η φετινή, αλλοπρόσαλη Ρόμα, που μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο εύκολο παιχνίδι να μοιάζει "βουνό": ικανή άλλοτε για το καλύτερο κι άλλοτε για το χειρότερο, η ομάδα του Κώστα Μανωλά είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, ένα ποδοσφαιρικό "case-study", που αξίζει να παρακολουθείς. Ειδικά όταν απέναντί της υπάρχει μια ομάδα σαν τη Σασουόλο που δεν τα παρατά ποτέ, δεν πάει στο "Ολίμπικο" για τουρισμό, ούτε για να παίξει το ρόλο των "Χριστιανών" απάναντι στα "Λιοντάρια" - θα μπει στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια κι όπου τη βγάλει.

Θα τα καταφέρει η Ρόμα για να κάνει καλές γιορτές; Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε πολλές και ελκυστικές αποδόσεις για να διαλέξετε αυτή που σας κάνει "κλικ" και κυρίως θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε ό,τι έχει να κάνει με τη νίκη του φαβορί. Φαβορί είναι σαφώς η Ρόμα, αλλά θα καταφέρει να επιβεβαιώσει στο χορτάρι τον τίτλο του φαβορί;



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved