Χριστούγεννα χωρίς στοιχηματική δράση είναι σαν Άγιος Βασίλης χωρίς έλκηθρο

Χριστούγεννα χωρίς στοιχηματική δράση είναι σαν Άγιος Βασίλης χωρίς έλκηθρο

 Και το Pamestoixima.gr είναι πάντα εκεί, για να βάλει τα δώρα κάτω από το δέντρο. 

25/12 Νιου Γιορκ Νικς - Μιλγουόκι Μπακς

 
Τιμούμε τους Νικς. Σεβόμαστε τους Νικς. Πάντα θα έχουμε όμορφα συναισθήματα για μια από τις ιστορικές και μεγάλες ομάδες του ΝΒΑ. Αλλά όταν υπάρχει Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς, η καρδιά μας θα χτυπάει δυνατά και η προσοχή μας θα είναι στραμμένη στην ομάδα του Έλληνα σούπερ - σταρ, του ανθρώπου που μέσα σε λίγα χρόνια έχει ουσιαστικά επαναπροσδιορίσει το μπάσκετ, έχει αφήσει άφωνο όλο τον κόσμο του ΝΒΑ με την αλματώδη εξέλιξή του, έχει σπάσει κοντέρ, ρεκόρ, άλατα αντιπάλων και πινακάκια προπονητών, που δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν ό,τι και να κάνουν. Βάζουν απέναντί του ψηλό αντίπαλο, στα "μέτρα του" και στο ύψος του; Τον περνάει σαν να μην υπάρχει. Βάζουν κοντό αντίπαλο να τον μαρκάρει χαμηλά; Ο Γιάννης τον βάζει πλάτη και καμιά φορά περνάει από πάνω του (κυριολεκτικά) και καρφώνει. Προσπαθούν ώστε να μην φτάσει η μπάλα στα χέρια του; Ο Γιάννης παίζει play-maker και κατεβάζει εκείνος τη μπάλα. Γενικά, έχει τόσο μεγάλο ρεπερτόριο πλέον, που αντιμετωπίζεται μόνο με το "σύστημα - προσευχή": κλείνεις τα μάτια, κάνεις το σταυρό σου και προσεύχεσαι να μην είναι σε καλή μέρα. Κάτι που συμβαίνει πολύ - πολύ σπάνια πλέον: ο Γιάννης είναι ένας All - Star παίκτης με τα όλα του, ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου κι οι καλύτεροι δεν χαρίζουν κάστανα...
Το Pamestoixima.gr παίζει το τριγωνάκι του στο ρυθμό των Μπακς και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε την έμπνευσή σας σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, "μαντεύοντας" το over ή under σε πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 
 

25/12 Χιούστον Ρόκετς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

 
Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τίτλο "Κάποτε Ήμασταν Αδέλφια": Χάρντεν και Γουέστμπρουκ, ήταν κάποτε συμπαίκτες (μαζί και με τον Ντουράντ), μέχρι να αποφασίσει ο "Μούσιας" να ακολουθήσει σόλο καριέρα και να γίνει πρώτο βιολί στους Ρόκετς. Στην πορεία έφυγε από το πλευρό του Γουέστμπρουκ και ο Ντουράντ, έμεινε μόνος του ο ηγέτης της Οκλαχόμα να παλεύει με τα "θεριά" κάνοντας αμέτρητα triple - doubles χωρίς όμως αντίκρισμα για την ομάδα του, μέχρι που ήρθε η φετινή χρονιά να δείξει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα: με τον Πολ Τζορτζ να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με τον Άνταμς να δεσπ΄ζοει στα καλάθια και αρκετή συμπαράσταση από το supporting cast, η Οκλαχόμα δεν δείχνει να είναι η ομάδα του ενός, αλλά ομάδα σκέτο, με αρχή, μέση και τέλος, με ρόλους, με ουσία, με πολλούς και διάφορους πρωταγωιστές. Απέναντί της όμως έχει μια πραγματικά καλή ομάδα, με πολύ καλή περιφέρεια και με έναν Χάρντεν ο οποίος στη μέρα του μπορεί να σμπαραλιάσει κάθε αντίπαλη άμυνα χωρίς κανείς να μπορεί να του βάλει χαλινάρι. 
Μπείτε στο Pamestoixima.gr για να βρείτε δεκάδες αποδόσεις γι' αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Over, under, τι θα κάνουν οι μεγάλοι σταρ των ομάδων, θα τα βρείτε όλα στο (στοιχηματικό) πιάτο. 
 

25/12 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Λος Άντζελες Λέικερς

 
Είναι ίσως άδικο σε ένα παιχνίδι με τόσο σπουδαίους παίκτες ένθεν κι ένθεν να λέμε ότι είναι μια κόντρα του Στεφ Κάρι με το Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά είναι μια κόντρα του Κάρι με το Λεμπρόν, όπως και να το κάνουμε. Αυτοί είναι οι μεγάλοι σταρ, οι τεράστιοι παίκτες, που αρνούνται να χάσουν, που κάνουν πράγματα που ξεπερνάνε τη λογική, υπερβαίνουν τους νόμους της φυσικής και αφήνουν τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Οι Γουόριορς, παρόλους τους κλυδωνισμούς τους φέτος, παραμένουν μια σπουδαία ομάδα που θα γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένη μόλις μπει και ο Κάζινς στην εξίσωση - και φυσικά είναι και φέτος το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, οι Λέικερς από την άλλη είναι μια υπερδύναμη υπό διαμόρφωση, καθώς στο Λος Άντζελες προσδοκούν ότι με τη μπαγκέτα του μαέστρου στα χέρια του Λεμπρόν, θα αποκτήσει σύντομα η ομάδα το winning - spirit που χρειάζεται για να διεκδικήσει τίτλους πολύ σύντομα. Φέτος πιθανότατα όχι, αλλά του χρόνου, γιατί όχι;
Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά θα σας προτείναμε να εστιάσετε στα "έργα και ημέρες" αυτών των δυο υπερανθρώπων, που λέγονται Στεφ Κάρι και Λεμπρόν Τζέιμς. 


Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved