Μια εβδομάδα με Champions League είναι μια υπέροχη εβδομάδα-ειδικά αν έχεις παρέα το Pamestoixima

Μια εβδομάδα με Champions League είναι μια υπέροχη εβδομάδα-ειδικά αν έχεις παρέα το Pamestoixima

Στροφή νούμερο 5 για τους ομίλους του Champions League.

Προτελευταία για την ακρίβεια και να δούμε για ποιους θα είναι τυχερή και για ποιους καταστροφική, ποιοι θα κλαίνε και ποιοι θα γελάνε βαδίζοντας για την έκτη και τελευταία αγωνιστική. Ποιοι θα κουνήσουν μαντήλι οριστικά, ποιοι θα «υποβιβαστούν» στο Europa και ποιοι θα συνεχίσουν καμαρωτοί στην επόμενη φάση.

Διότι μπορεί να σου λένε όλοι ή σχεδόν όλοι «εμείς το πρωτάθλημα κοιτάμε» και «έχουμε ντέρμπι το Σαββατοκύριακο», αλλά «είναι πολλά τα λεφτά Άρη» και υπάρχει και το πρεστίζ και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός και η δίψα να διακριθείς, να προχωρήσεις, να φτάσεις όσο ψηλότερα γίνεται, να είσαι εσύ η «ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς». Άσε που μέσω των ευρωπαϊκών αγώνων και την «πραμάτειά» σου διαφημίζεις, οπότε μπορείς να ανεβάσεις την αξία των παικτών σου και να τους πουλήσεις για ένα φορτηγό λεφτά το επόμενο καλοκαίρι αλλά και παίκτες από τα πάνω ράφια μπορείς να δελεάσεις να έρθουν – με μια καλή πορεία στο Champions League, δεν είσαι ο «φτωχός συγγενής» που παθαίνει πολιτισμικό σοκ όταν βγαίνει έξω από τα σύνορα της χώρας, αλλά ένας κοσμοπολίτης που μπορεί να σταθεί στα μεγάλα ραντεβού, που ξέρει τι να φορέσει και πώς να συμπεριφερθεί.

 

- 27/11: Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης

Ένα από τα «μεγάλα» ματς της Τρίτης, είναι το ραντεβού στην «Αιώνια Πόλη». Εκεί όπου η Ρόμα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, εκεί όπου έκανε πέρυσι μια από τις μεγαλύτερες «κηδείες» της ιστορίας του Champions League, με το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα, εκεί όπου πάλεψε για μια ακόμα επική ανατροπή κόντρα στη Λίβερπουλ στα ημιτελικά. Η Ρόμα στην έδρα της μπορεί να πάρει φωτιά και να κάψει οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και την κάτοχο του Champions League, τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία – ούτως ή άλλως – είναι σε μια περίεργη φάση, ψάχνει και ψάχνεται, αναζητά ηρεμία και προσπαθεί να τρέξει για να καλύψει το χαμένο έδαφος από το τραγικό της ξεκίνημα. Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ έχει νοικοκυρευτεί στα χέρια του Σολάρι, έχει «σφίξει» την άμυνά της και βρίσκει τα γκολ που χρειάζεται για να πάρει τη νίκη, αλλά αυτό το παιχνίδι, είναι αυτό με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για το Σολάρι από τότε που ανέλαβε.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε (κυριολεκτικά) άπειρες στοιχηματικές επιλογές για το παιχνίδι αυτό. Δείτε πάντως τι απόδοση δίνει να σκοράρει και ο Τζέκο και ο Μπενζεμά – ο Βόσνιος είναι «πολυβόλο» και είναι παίκτης που μπορεί να πάρει παραμάζωμα ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα, ο Γάλλος μπορεί να μην κάνει τα δίχτυα να στενάζουν, αλλά στο Champions League έχει βάλει το όνομά του δίπλα σε μια ολιγομελή ελίτ παικτών, που έχουν μεγάλη συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια στο σκοράρισμα.

 

- 27/11: Λιόν – Μάντσεστερ Σίτι

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα, η Λιόν είχε «σοκάρει» τη Σίτι, κερδίζοντάς την μέσα στην Αγγλία. Ήταν η πρώτη αναποδιά που έπρεπε να διαχειριστεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ερχόμενος από μια άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκκινώντας και φέτος σαν το μεγάλο φαβορί για την Πρέμιερ – μόνο που ο «πόθος» ο δικός του και των παικτών του και της διοίκησης, είναι να γίνει επιτέλους η υπέρβαση, το βήμα παραπάνω και να μπορέσει η Σίτι να αποκτήσει ένα βαρύ ευρωπαϊκό status: να «βαρύνει» η φανέλα της τόσο, ώστε να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Champions League, να αποδείξει ότι τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία, αν τα «παντρέψεις» με τεχνογνωσία, με συστηματική δουλειά κι έναν προπονητή που ξέρει τα ευρωπαϊκά κατατόπια. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους δεν έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν: αουτσάιντερ είναι (όπως ήταν και στο πρώτο ματς), αλλά με άγνοια κινδύνου, πολύ τρέξιμο κι ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό, θέλουν να (ξανα)δείξουν ότι η Σίτι δεν είναι «άτρωτη», ότι άλλο Πρέμιερ κι άλλο Champions League κι ότι έχουν μια θέση στους «16» της διοργάνωσης – για να είναι εκεί όμως το νέο έτος, θα πρέπει να ζευγαρώσουν τις νίκες τους επί της Σίτι.

Αν μπείτε στο Pamestoixima.gr, θα βρείτε επιλογές για όλα τα γούστα, για ένα παιχνίδι όπου είναι πολύ πιθανό να δούμε ανοιχτό ποδόσφαιρο κι ένα γκολ να μπαίνει νωρίς, κάτι που θα βοηθήσει το παιχνίδι να ανοίξει και ίσως να απολαύσουμε γκολ και θέαμα.

 

- 28/11: Τότεναμ – Ίντερ

Μεγάλη μάχη στο Ουέμπλεϊ. Τότεναμ εναντίον Ίντερ, Κέιν εναντίον Ικάρντι, στο κυνήγι της δεύτερης θέσης στον όμιλο πίσω από τη Μπαρτσελόνα. Και οι δυο θέλουν, αλλά μόνο ένας θα τα καταφέρει, σε μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα και για τις δυο ομάδες. Η μεν Τότεναμ, επέλεξε να πορευτεί αυτή τη χρονιά με το περσινό ρόστερ, χωρίς καθόλου προσθήκες – και κάπως έτσι ο Ποτσετίνο κάνει το σταυρό του κάθε μέρα να μην χάσει κανέναν βασικό του ποδοσφαιριστή με τραυματισμό, διότι θα πρέπει να μπει ο ίδιος να παίξει. Η δε Ίντερ, ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά στην πορεία έκανε μια σειρά από μεγάλες νίκες, στην προσπάθεια που κάνει να «ξαναμπεί στο χάρτη», να ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη, να ξεφύγει από τη σκιά της Γιουβέντους που σκεπάζει τους πάντες και τα πάντα στην Ιταλία.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε φυσικά την «κόντρα» του Χάρι Κέιν με τον Ικάρντι, ποιος θα σκοράρει πρώτος και τι απόδοση δίνει να σκοράρουν και οι δυο, αλλά θα βρείτε και δεκάδες ακόμα αποδόσεις για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, ώστε να δοκιμάσετε την τύχη σας και την έμπνευσή σας.

 

- 28/11: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ

Θυμάστε τι έγινε στον πρώτο γύρο; Η περσινή φιναλίστ του Champions League, η Λίβερπουλ, έδειξε ότι μπορεί να «καθαρίσει» το παιχνίδι εύκολα, η Παρί το πάλεψε, προσπάθησε να φύγει με βαθμό από το «Άνφιλντ», αλλά τελικά μίλησε ο «νόμος του Άνφιλντ» και τα εκατοντάδες κιλά που ζυγίζει αυτή η φανέλα. Από τότε μέχρι τώρα όμως έχουν κυλήσει άλλες τρεις αγωνιστικές, η Λίβερπουλ έχασε από Νάπολι και Ερυθρό Αστέρα εκτός, ο όμιλος είναι ανοιχτός για όλους και η Παρί ψάχνει «εκδίκηση» για την ήττα του πρώτου γύρου, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την αφέλεια που δείχνει φέτος η Λίβερπουλ στην Ευρώπη, μια που φαίνεται ότι έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην Πρέμιερ και στο πώς θα μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Η Παρί δεν έχει τέτοια ζητήματα, στο «Σαμπιονά» κανείς δεν αμφισβητεί την κυριαρχία της και κάπως έτσι μπορεί να ρίξει όλο της το βάρος και την προσοχή στο Champions League, εκεί όπου πρέπει επιτέλους να αποδείξει ότι όλοι αυτοί οι παιχταράδες που έχουν μαζευτεί στο Παρίσι, μπορούν να μεταμορφώσουν την ομάδα σε ένα υπολογίσιμο ευρωπαϊκό μέγεθος.

Με τόσους αστέρες από τη μια και την άλλη ομάδα και δυο από τις πιο παραγωγικές επιθετικές τριπλέτες του κόσμου (Νεϊμάρ – Καβάνι – Εμπαπέ από τη μια, Σαλάχ – Φιρμίνο – Μανέ από την άλλη), δεν ξέρεις πού να πρωτοστοιχηματίσεις. Το Pamestoixima.gr θα σας βγάλει από την αγωνία και τα αδιέξοδα με πάρα πολλές στοιχηματικές προτάσεις, που έχουν και υψηλές αποδόσεις και μεγάλο ενδιαφέρον. 



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved