Το Σαββατοκύριακο ήρθε/ εμπρός βήμα ταχύ/ να το προϋπαντήσουμε/ με ένα παρολί – στο Pamestoixima.gr

Το Σαββατοκύριακο ήρθε/ εμπρός βήμα ταχύ/ να το προϋπαντήσουμε/ με ένα παρολί – στο Pamestoixima.gr

Ο Κώστας Βαϊμάκης επιλέγει σημεία από το Pamestoixima.gr και σας στέλνει ταμείο!

Το ντέρμπι των ντέρμπι, ω! ντέρμπι

Κυριακή 11/11. Η «μητέρα των μαχών». Το ντέρμπι των ντέρμπι. Το ελληνικό «κλάσικο». Και κάπου εδώ τελειώσαμε με τα κλισέ και πάμε παρακάτω: το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ή Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ήταν – είναι – και θα είναι ντέρμπι, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι ομάδες, όσο καλά κι αν είναι ο ένας ή όσο περίεργα κι αν «νιώθει» ο άλλος.

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινούσε η χρονιά και δεν είχαμε εικόνα από τις ομάδες, παρά μόνο φανταζόμασταν πώς μπορεί να πάνε κοιτάζοντας τα ρόστερ τους, δεν περιμέναμε και πολύ σπουδαία πράγματα από το συγκεκριμένο ματς: ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε, επένδυσε, έριξε χρήμα για παίκτες και προπονητή, ο Παναθηναϊκός είχε απαγόρευση μεταγραφών, κουβαλούσε μια τιμωρία αφαίρεσης 6 βαθμών, έχασε έμπειρους παίκτες, επένδυσε στην «πιτσιρικαρία» και το ταλέντο. Κι όμως, μερικούς μήνες μετά, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και «εχθρών», παίζει όμορφη μπάλα, είναι ανταγωνιστικός και έχει κερδίσει το δικαίωμα να αντιμετωπίζεται σαν «κανονική ομάδα» κι όχι απλά σαν ένα «ενδιαφέρον πρότζεκτ» και μια νεανική ομάδα που προσπαθεί να κάνει κάτι ενδιαφέρον.

Αν και κανονικά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε στοιχηματικά τι απόδοση δίνει να ξεκινήσει ο Μαρτίνς βασικό το Νάτχο, αφού με αυτό ασχολούμαστε τον τελευταίο καιρό και η αγωνία μας είναι γιατί δεν ξεκινάει ο Πορτογάλος τον παιχταρά, το Pamestoixima.gr έχει ένα σωρό στοιχήματα για να δοκιμάσει κανείς τις γνώσεις του και την τύχη του. Ένα απ’ αυτά που ξεχωρίσαμε, είναι να σκοράρει ο Φορτούνης και ο Μακέντα. Για όλα τα υπόλοιπα, με πολύ ελκυστικές αποδόσεις και μεγάλη πληθώρα επιλογών, μπείτε στο Pamestoixima.gr.

Έλα να πάμε στο Νησί, η μάνα σου, εγώ κι εσύ

Η Αγγλία παίζει μπάλα μεσοβδόμαδα εις τας Ευρώπας, αλλά παίζει ακόμα πιο μεγάλη μπάλα τα Σαββατοκύριακα στην Πρέμιερ. Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ, άντε και Γιουνάιτεντ δίνουν τη μάχη τους για τα πάνω πατώματα της βαθμολογίας, έχοντας ταυτόχρονα να διαχειριστούν την κούραση και τα ταξίδια του Champions League και του Europa, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το πρωτάθλημα.

Το Σάββατο, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Τότεναμ. Η οποία Τότεναμ, πήγε να πάθει μια επική γκέλα το βράδυ της Τρίτης στο Γουέμπλεϊ από την PSV Αϊντχόφεν, αλλά την έσωσε από το κάζο ο Χάρι Κέιν. Ο οποίος Χάρι Κέιν – υποτίθεται – ότι δεν παίζει και τόσο καλά φέτος και είναι – λέει – κουρασμένος από το Μουντιάλ και τα συνεχόμενα ματς. Φαντάσου δηλαδή να ήταν και ξεκούραστος τι θα έκανε. Και το ερώτημα είναι: θα καταφέρει να σκοράρει και στο εκτός έδρας ματς με την Κρίσταλ Πάλας; Για όλες τις υπόλοιπες στοιχηματικές επιλογές του αγώνα αυτού, μπείτε στο Pamestoixima.gr και θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Μιλώντας για ενδιαφέροντα πράγματα και προχωρώντας στην Κυριακή, το Λίβερπουλ – Φούλαμ έχει «ψωμί», κυρίως διότι η Λίβερπουλ δεν δείχνει καλά τον τελευταίο καιρό και όχι επειδή έχει «ψηλώσει» η Φούλαμ, το Τσέλσι – Έβαρτον θα μας δείξει αν η ομάδα του Σάρι είναι όντως αποφασισμένη και ικανή να το πάει μέχρι τέλους και το Άρσεναλ – Γουλβς είναι παιχνίδι που αξίζει να δεις, διότι η «ολοκαίνουργια» Άρσεναλ της μετα-Βενγκέρ εποχής, μας έχει δείξει ωραία πράγματα ως τώρα, με επιθετικό ποδόσφαιρο και φρέσκιες ιδέες.

Αλλά όλο το «παιχνίδι», όλη η προσοχή, θα είναι στραμμένη στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Σίτι εναντίον Γιουνάιτεντ. Γκουαρδιόλα εναντίον Μουρίνιο. Με τους γηπεδούχους να έχουν «σκορπίσει» τη Σαχτάε μεσοβδόμαδα στους 6 ανέμους και τη Γιουνάιτεντ να έχει πετύχει μια τεράστια ανατροπή και νίκη μέσα στο Τορίνο επί της Γιουβέντους. Αλλά και με αρνητικούς πρωταγωνιστές και για τις δυο ομάδες: ο Στέρλινγκ με τη μεγαλοπρεπή του βουτιά για να κερδίσει πέναλτι κόντρα στη Σαχτάρ (και την άνευ ουσίας συγνώμη του μετά το ματς), ο Μουρίνιο με τις χειρονομίες προς τον κόσμο της «Γιούβε» μετά τη λήξη και το παρολίγον θερμό επεισόδιο με τον Κιελίνι. Αποδόσεις σχετικά με το πόσες φορές θα «βουτήξει» ο Στέρλινγκ για να πάρει σφύριγμα ή πόσες φορές θα δείξει πόσες κούπες έχει κατακτήσει ο Μουρίνιο κουνώντας τα δάχτυλά του προς τους φίλους της Σίτι ενδεχομένως να μην βρείτε, αλλά σίγουρα στο Pamestoixima.gr θα βρείτε κυριολεκτικά άπειρες επιλογές για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι.

The rain in Spain

Σάββατο: Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ή αλλιώς «αίμα και άμμος». Ή «μάχη στα μαρμαρένια αλώνια». Εντάξει, το ματς γίνεται στη Μαδρίτη κι αυτό καθιστά γκράντε φαβορί την Ατλέτικο, αν γινόταν στη Χώρα των Βάσκων θα κάναμε εντελώς διαφορετική κουβέντα, αλλά τους έχετε τους Βάσκους για τύπους που τα παρατάνε; Μπείτε στο Pamestoixima.gr και ψάξτε κίτρινες, κόκκινες, ποιος θα αποβληθεί πρώτος και μάλλον δεν θα χάσετε.

Κυριακή και η Θέλτα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια Ρεάλ, με το που έφυγε ο Λοπετέγι λες και γύρισε το διακόπτη, κερδίζει συνέχεια, ξαφνικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα εκεί που δεν σκόραρε ούτε με αίτηση και επιπλέον δεν τρώει γκολ με τίποτα. Μια άλλη Ρεάλ, που επίσης έχει δώσει πρόσφορο έδαφος για χωρατά στα ελληνικά media και λογοπαίγνια με το όνομα του προπονητή της, του Σολάρι, όπως «με Σολάρι, δεν γκελάρει», «άρχισε να… Σολάρ(ε)ι» και «σκοράρει με Σολάρι». Ίσως να μη βρείτε απόδοση με το πόσα νέα χωρατά θα φτιαχτούν αν η Ρεάλ κερδίσει τη Θέλτα, αλλά στο Pamestoixima.gr θα βρείτε πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στοιχηματικές αποδόσεις για το ωραίο αυτό παιχνίδι.



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved