Το περίμενες. Το λαχτάρησες. Και είναι πλέον εδώ: καλωσήρθες ολοκαίνουργιο Pamestoixima.gr!

Το περίμενες. Το λαχτάρησες. Και είναι πλέον εδώ: καλωσήρθες ολοκαίνουργιο Pamestoixima.gr!

Το να καταφέρεις να βρεις την καλύτερη πλατφόρμα στοιχηματισμού, πολλές φορές είναι πιο δύσκολο κι από το να πετύχεις μια καλή τριάδα αγώνων ή να βρεις το under και το over.

Μπαίνεις από δω, μπαίνεις από κει, χάνεσαι, μπερδεύεσαι, κάπου σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, αλλού σου μιλάνε για «σίγουρα κέρδη», ο άλλος σου κλείνει το μάτι και σου λέει «έλα μαζί μου και δεν θα χάσεις». Και τελικά χάνεις. Όχι μόνο τα λεφτά σου, αλλά  - κυρίως – το χρόνο σου.

Διότι το να παίζεις στοίχημα, μπορεί για κάποιους να είναι η ελπίδα ότι θα λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της ζωής τους, θα πιάσουν την καλή, θα ξεχρεώσουν, θα αλλάξουν status. Για πολλούς όμως είναι «παρέα». Είναι διασκέδαση και μαζί αυτό-επιβεβαίωση: βλέπω μπάλα, καταλαβαίνω τι γίνεται, διαβάζω, μελετάω, κάνω τις προβλέψεις μου, τα βάζω όλα αυτά στο σέικερ μαζί με λίγη τύχη και ελπίζω ότι θα πάω ταμείο. Είναι η έκσταση του αγώνα, είναι η κουβέντα με τους φίλους, είναι η πλάκα και τα τηλέφωνα την ώρα του αγώνα, στο λεπτό που σκόραρε ο παιχταράς που τον είχαμε παίξει ότι θα βάλει το πρώτο γκολ. Είναι το γκολ στο 90’ που σε στέλνει στα ουράνια, είναι η μεγάλη ανατροπή εκεί που όλα πήγαιναν στραβά κι ανάποδα. Είναι τελικά η στιγμή: όπως ακριβώς στο ποδόσφαιρο, έτσι και στο στοίχημα, όλα είναι θέμα στιγμής. Και έμπνευσης. Από μια μεγάλη έμπνευση μπήκε ένα σπουδαίο γκολ κι από μια αντίστοιχη έμπνευση, κάποιος πληρώθηκε απ’ αυτό το γκολ.  

Και στη ζωή αυτή δεν υπάρχουν μόνο οι γνώστες και οι «γκουρού», οι άνθρωποι που ξέρουν ποιος έβγαλε παρανυχίδα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και ενδέχεται να μην παίξει ή ποιος τσακώθηκε με την κοπέλα του και ενδέχεται να έχει πολλά νεύρα. Είμαστε κι εμείς που παίζουμε ανάλογα με την τρέλα της στιγμής, είναι οι κοπέλες της παρέας που «ζήλεψαν» και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, που τους «γυάλισε» ο μορφονιός με το περίεργο κούρεμα και τα τατού, είναι όλοι αυτοί που θέλουν να δουν ένα παιχνίδι και να περάσουν καλά, «μαντεύοντας» τι θα γίνει λίγο πριν ξεκινήσει ή κατά τη διάρκειά του.

Για τους μεγάλους γνώστες αλλά και τους μη-ειδικούς, για τους άντρες και τις γυναίκες, για όλους εμάς που αγαπάμε τα αθλήματα και θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, την τύχη μας, την έμπνευσή μας και να ακούσουμε το ένστικτό μας, υπάρχει πλέον δίπλα μας το νέο Pamestoixima.gr:   για να «παντρέψει», για να «ενώσει εις σάρκαν μίαν» όλους εμάς, τις στιγμές, τις εμπνεύσεις. Και να μας δώσει ανταγωνιστικές αποδόσεις όχι μόνο πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκειά τους. Για να παρακολουθούμε ένα σωρό αθλητικές αναμετρήσεις μέσω live streaming απ’ όλα τα αθλήματα αλλά και αγώνες E-Sports. Αλλά και για να κάνουμε cash-out μέσω της νέας πλατφόρμας και να εξαργυρώνουμε τα στοιχήματα πριν τη λήξη όλων των αναμετρήσεων που έχουμε επιλέξει – κάποιος πρέπει να πληρώσει άλλωστε τα σουβλάκια και τις πίτσες!

Το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει για πρώτη φορά Bonus πρώτου στοιχήματος, είτε online, είτε μέσω καταστημάτων ΟΠΑΠ. Κι ο κάθε παίκτης, μπορεί να πραγματοποιεί καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων, μέσω χρεωστικής, προπληρωμένης ή πιστωτικής κάρτας με τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Δεν τα πας καλά με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές; Όπως θα βγεις για να πας να ψωνίσεις μπύρες και αναψυκτικά, περνάς από ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα: εγγραφή, δημιουργία λογαριασμού,  ταυτοποίηση στοιχείων και κατάθεση χρημάτων. Μόνο μην ξεχαστείς και «κολλήσεις» εκεί, συζητώντας για μπάλα με τις ώρες, περιμένει η παρέα σπίτι… 

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμα για το νέο Pamestoixima.gr, για το εξειδικευμένο προσωπικό που είναι πάντα δίπλα σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί, μέσω ζωντανής συνομιλίας εντός της πλατφόρμας, μέσω email, ή στο 18280, αλλά μην χάνουμε χρόνο. Το παιχνίδι αρχίζει σε λίγο, η παρέα μαζεύτηκε, το delivery είναι καθ’ οδόν, τα laptop πήραν φωτιά, τα smartphones και τα tablet κατέβασαν το app του νέου Pamestoixima.gr και είναι έτοιμα για τη «μάχη», οπότε λάβετε θέσεις και απολαύστε το παιχνίδι.



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved