Φοβάται και το «φάντασμα» του!
In Time

Φοβάται και το «φάντασμα» του!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος τίμησε όλες τις επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ξέχασε να αναφέρει καν το όνομα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, του ευεργέτη του

Στη Θεσσαλονίκη έγινε ο εορτασμός των 90 χρόνων από την υπογραφή της ιδρυτικής διακήρυξης της FIBA και παρουσία του γ.γ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ανδρέα Ζαγκλή έγινε η εκδήλωση που προετοίμασε η ΕΟΚ και στην οποία επίσης παρέστη η πρόεδρος της ΧΑΝΘ Ελένη Αθανασιάδου.

Πλήθος κόσμου, παίκτες, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, νυν και πρώην, άνθρωποι που τίμησαν το άθλημα, που το υπηρετούν ακόμη, συνέθεσαν στο ιστορικό σημείο που γεννήθηκε το μπάσκετ, στη ΧΑΝΘ, ένα άνευ προηγούμενο σκηνικό τιμής για μια τόσο σημαντική επέτειο, τη γενέθλια μέρα της ίδρυσης της FIBA.

Τιμήθηκε η οικογένεια του Συμεών Μαυροσκούφη, του ανθρώπου που είχε υπογράψει για την Ελλάδα την ιδρυτική πράξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπάσκετ, της οποίας τα θεμέλια έβαλαν άλλες 8 χώρες.

Η ΕΟΚ τίμησε εκπροσώπους ΟΛΩΝ των επιτυχιών της καλαθοσφαίρισης σ’ αυτή την μακρά διαδρομή, όπου το ελληνικό μπάσκετ βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και Παγκοσμίως στις υψηλότερες θέσεις.

ΟΛΟΙ τιμήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία της οποίας πρόεδρος είναι πλέον ο Βαγγέλης Λιόλιος εκτός από τον πρωτεργάτη των επιτυχιών, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Απίστευτα πράγματα.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ με την κίνηση του αυτή δείχνει σαν να θέλει να υποκλέψει τις επιτυχίες που έγιναν επί των ημερών Βασιλακόπουλου και έφεραν και την σφραγίδα του ως δικές του μελλοντικά. Ουδεμία αναφορά έγινε στον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες και αυτό είναι αποδεκτό από όλη την οικογένεια του μπάσκετ, ακόμη και τους αντιπάλους της Ελλάδας.

Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος ακόμη και αν δεν πήγαινε στη Θεσσαλονίκη, θα έπρεπε να γίνει μια αναφορά στο έργο του. Όμως, θέλει ψυχή και σεβασμό στις αξίες, πράγματα που έχουν χαθεί πλέον στον ελάχιστο χρόνο διακυβέρνησης του μπάσκετ από την διοίκηση του Βαγγέλη Λιόλιου.

Δεν μπορείς να τιμάς όλες τις επιτυχίες που έγιναν στο ελληνικό μπάσκετ επί των ημερών του Γιώργου Βασιλακόπουλου και να μην αναφέρεσαι καθόλου σ’ εκείνον. Είναι μικρόψυχο και δείχνει τον τρόπο που θέλεις να πορευτείς...

ΥΓ: Όταν όμως έπρεπε να ανέβει τις κατηγορίες ο Προμηθέας και να παίξει στο Βορρά επειδή κατά τύχη είχε εύκολες ομάδες, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν προεδράρα και θεμελιωτής του μπάσκετ στην Ελλάδα για τον Βαγγέλη Λιόλιο. Η συμπεριφορά αυτή να την έχουν υπόψη τους, όλοι όσοι τον περιτριγυρίζουν και νομίζουν ότι δεν θα τους πετάξει όταν κάνει τη δουλειά του.

ΥΓ1: Μην περιμένετε να γράψει κανείς τίποτα, ο Θρύλος να κερδάει και το μεροκάματο να πέφτει. Ο Λιόλιος προεδράρα και ο Βασιλακόπουλος δεν υπήρξε ποτέ...



Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved