Ένας χρόνος Λιόλιος, ένας χρόνος μπάχαλο!

Ένας χρόνος Λιόλιος, ένας χρόνος μπάχαλο!

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο της προεδρίας του Βαγγέλη Λιόλιου στην ΕΟΚ και το μπάσκετ είναι σε αποσύνθεση

Διαλυτικές εικόνες εμφανίζει το μπάσκετ ένα χρόνο (και κάτι) μετά την αλλαγή της προεδρίας της ΕΟΚ και της ανάληψης της από τον Βαγγέλη Λιόλιο, τον άνθρωπο που θα έφερνε την αλλαγή στο ελληνικό μπάσκετ. Το φρέσκο και το καινούργιο.

Όμως, ένα χρόνο και κάτι μετά την ανάληψη της προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το μπάσκετ είναι σε αποσύνθεση.

Ποτέ στα χρονικά του αθλήματος 48 ώρες και λιγότερο πριν τους αγώνες από την Basket League μέχρι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν ξέρει κάποιος εάν οι αναμετρήσεις θα γίνουν κανονικά!

Οι κριτές που με βάση την ανακοίνωσή τους έχουν χάσει την υπόστασή τους, οδηγούνται σε απεργία διεκδικώντας το δικαίωμα της αναγνώρισης τους όπως συνέβαινε εδώ και 25 χρόνια.

Βλέπετε ο κύριος Βαγγέλης δεν είχε πει λέξη στους κριτές για το σχέδιό του προεκλογικά. Ούτε στην περιβόητη πλατφόρμα με τα… φίδια δεν είχε αναφέρει τίποτε, ούτε στις μαζώξεις, ούτε στις μακρόσυρτες συνεντεύξεις που απλόχερα έδινε στους γαβρογράφους.

Ήταν προφανές πως είχε κρυφή ατζέντα και εξαπατούσε τους αφελείς που πίστευαν πως αυτός ο άνθρωπος θα άλλαζε το μπάσκετ. Ναι θα το άλλαζε, αλλά προς το χειρότερο…

Δεν κάνουν πίσω λοιπόν οι κριτές και αυτό έχει ως συνέπεια την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου μέχρι αργά το βράδυ να μην υπάρχει αχτίδα φωτός για την πραγματοποίηση ΟΛΩΝ των αναμετρήσεων ΟΛΩΝ των κατηγοριών!

Ομάδες που έχουν να ταξιδέψουν περιμένουν στο... ακουστικό τους, εισιτήρια που πρέπει να βγουν αεροπορικά καθυστερούν και πληρώνονται δυο και τρεις φορές επάνω από τις ομάδες.

Η διάλυση είναι εμφανής, αλλά αυτό δεν απασχολεί τον Βαγγέλη Λιόλιο, που το μόνο για το οποίο κόπτεται είναι η προσωπική του εικόνα και η προβολή του από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Ποτέ το μπάσκετ δεν βρέθηκε σ’ αυτό το χάλι και γι’ αυτό που συμβαίνει υπάρχει ευθύνη της ΕΟΚ και του Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος θέλει να ελέγξει και τους κριτές. Και κάπως έτσι έχουμε οδηγηθεί στο μπάχαλο. Να μην ξέρει κανείς βράδυ Πέμπτης (9/12) λίγο πριν το τζάμπολ σε όλα τα πρωταθλήματα εάν θα γίνουν τα παιχνίδια.

Το λες κι αυτό καινοτομία του Βαγγέλη στο ελληνικό μπάσκετ, κάπως έτσι θα το γράψει ο δημοσιογραφικός στρατός του, κι εκείνοι που… αηδίαζαν με το αν θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με προσκλήσεις ή με μαθητές. Τι όχι;

 



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved