Κόπι πάστε κλήρωση!
In Time

Κόπι πάστε κλήρωση!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Η Basket League άνευ χορηγού πλέον έκανε... ποδαρικό για τη νέα χρονιά και είχε και εκπλήξεις βαρβάτες. Και λέμε άνευ χορηγού, γιατί ο Ολυμπιακός επέστρεψε, αλλά η εμπορικότητα και η υπεραξία που θα προσέθετε στο ελληνικό πρωτάθλημα ακόμη... αγνοείται.

Αλλά γι’ αυτό το... μύθο θα έχουμε να πούμε αρκετά πράγματα εν καιρώ, βλέπετε όσοι κόπτονταν για το ελληνικό μπάσκετ και που βαδίζει τώρα κάνουν την πάπια.

Και μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε, θα αδράξουμε την ευκαιρία να σχολιάσουμε πρώτα απ’ όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην ελληνική διαιτησία.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου που ανέλαβε τα «ηνία» της ΚΕΔ και πρόσθεσε στην 5μελη Επιτροπή τον παλιό διαιτητή Λεωνίδα Σπυρίδωνος παραιτήθηκε στο πρώτο zoom, καθώς κατάλαβε ότι δεν θα κάνει κουμάντο, παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου. Κι εσύ ρε Χρήστο από την Πάτρα είσαι, δεν τον ήξερες;

Κι εκεί που ξεκίνησαν πέντε τα μέλη της Επιτροπής, με τις παραιτήσεις Χριστοδούλου-Σπυρίδωνος έμειναν τρεις, ο Μουζάκης, ο Μαγγανάς (διετέλεσε μέλος της ΚΕΔ όταν οι επιθέσεις στο μπάσκετ ήταν 30 δευτερολέπτων) και ο Μπήτης.

Τι να κάνουν κι αυτοί, αφού έμειναν δυο και ο κούκος, επέλεξαν το... κόπι πάστε που έλεγε και μια ψυχή. Κλήρωση, ποια κλήρωση. Στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής σφυρίζουν τις ίδιες ομάδες οι ίδιοι διαιτητές που διεύθυναν και τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας.

Ανέκδοτο.

Από μια δεξαμενή 100 διαιτητών, το φρέσκο, το καινούργιο της ΕΟΚ έφερε μια επιλογή 45 διαιτητών, οι οποίοι τη φετινή σεζόν δεν είναι ούτε οι μισοί, γι’ αυτό και σφυρίζουν οι ίδοι διαιτητές τις ίδιες ομάδες.

Αν αυτό γίνονταν επί διοικήσεως Γιώργου Βασιλακόπουλου οι «ευαίσθητοι» που κόπτονται για το προϊόν, αλλά μόνο κατ’ εξαίρεση, θα είχαν βγει στα κάγκελα, αλλά βλέπετε τώρα είναι όλα καλά. Ο Ολυμπιακός να κερδάει και όλα καλά...

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οφείλει ο λαλίστατος μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ευρωμπάσκετ Βαγγέλης Λιόλιος, καθώς μετά ξεκίνησε την αφωνία, να εξηγήσει τι συμβαίνει.

Η τριπλέτα θα είναι αυτή που απέμειναν (Μουζάκης, Μπήτης και Μαγγανάς) και θα κινεί τα νήματα ο περσινός επικεφαλής; Ο εκ Λαρίσης, η θα υπάρξει άλλος εκλεκτός; Πολλά ακούγονται τίποτε δεν βλέπουμε ακόμη. Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι οι διαιτητές στα παιχνίδια των ομάδων. Λες και δεν γίνεται κλήρωση βρε αδερφέ...

ΥΓ: Αλήθεια ποιος είναι ο νομικός που πέτυχε να διευθετήσει τα 27 ban της ΑΕΚ σε λιγότερο από δυο εβδομάδες για να μπορέσει η «Ένωση» να βγάλει δελτία και να δηλώσει τους παίκτες στο Basketball Champions League;

Ο πασέρ...



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved