Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Γιώργο Κονδύλη
INTIME

Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Γιώργο Κονδύλη

Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, με τις ελληνικές ΚΑΕ να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Γιώργος Κονδύλης. Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους πιο πιστούς υπηρέτες του ελληνικού μπάσκετ αποτελώντας επί σειρά ετών γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ.

Το ελληνικό μπάσκετ έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

 

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο μπάσκετ, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ από την ημέρα ίδρυσης κιόλας του συνδέσμου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους μα και σε όλους όσοι τον γνώρισαν έστω και λίγο.

Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ένας ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος, έτσι αντιμετώπιζε κάθε είδους δυσκολία από τις πολλές που υπήρξαν στην καθημερινότητα του χώρου, ήταν ένας καλός συνεργάτης και έτσι κατάφερνε να φέρνει και αποτελέσματα σε ενέργειες που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διαρκή πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κονδύλη, που σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια ο υπήρξε πιστός στρατιώτης της πορτοκαλί μπάλας, την οποία υπηρέτησε επί 30 χρόνια εργαζόμενος στον ΕΣΑΚΕ.

Το κενό που αφήνει στο ελληνικό μπάσκετ είναι τεράστιο.

Καλό ταξίδι...».

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Ο ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Γιώργου Κονδύλη, που διετέλεσε για 30 περίπου χρόνια στέλεχος του ΕΣΑΚΕ, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του συνδέσμου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ημέρα πένθους είναι η σημερινή για το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιώργος Κονδύλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του αθλήματος.

Ο επί σειρά δεκαετιών γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ ήταν η ψυχή του Συνδέσμου. Ένας ακούραστος εργάτης, από το «χέρι» του οποίου περνούσαν όλα όσα αφορούσαν το επαγγελματικό μπάσκετ. Και πάνω απ’ όλα, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας.

Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Κονδύλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved