Η νέα ΕΟΚ της «ζούγκλας»

Η νέα ΕΟΚ της «ζούγκλας»

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Ρε τι πλάκα έχουν! Λίγο να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου και… αποκαλύπτονται. (Άλλο θέλαμε να γράψουμε, αλλά ας όψεται που ο πρόεδρος είναι ευέξαπτος).

Πάνε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να παίξουν τους τελικούς στην Α1 γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός αποφασίζει καλώς ή κακώς να παίξει στη Λεωφόρο και ο Ολυμπιακός σε ένδειξη μαγκιάς, ανωτερότητας και μεγαλομανίας τηρεί τα όπως λέει συμφωνηθέντα και παίζει στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ.

Η ΕΟΚ δεν παρεμβαίνει και ξεκινούν οι αγώνες.

Α, ξεχάσαμε να σας πούμε ότι ΠΡΙΝ τα ματς οι «ερυθρόλευκες» προηγούνταν με 2-0 και ήθελαν ακόμα δύο νίκες για να πάρουν τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός τέσσερις. Κρατείστε το.

Και γίνεται το… μπραφ και ισοφαρίζει ο Παναθηναϊκός σε 2-2. Τι ήταν να το κάνει; Πάνε και οι μαγκιές και οι ανωτερότητες και οι μύτες χαμήλωσαν μέχρι το πάτωμα. Παράλληλα άρχισαν και τα… γνωστά «μάγκικα, κρυστάλλινα, πειραιώτικα».

«Α, δεν μπορούμε να παίξουμε στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, υπάρχει πρόβλημα και θα μεταφέρουμε τα εντός έδρας ματς στο βοηθητικό» ξεκίνησαν το τροπάρι οι Πειραιώτες.

Εμφανίζουν και ένα κώλυμα από την πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει διοίκηση του ΣΕΦ και στέλνουν το αίτημα στην ΕΟΚ. Δικαιωμά τους ασφαλώς να ζητήσουν να παίξουν όπου θέλουν, ακόμα και στο Καραϊσκάκη. Βέβαια μετά το 2-2, όπου έσφιξαν τα γάλατα, αλλά τους ξέρουμε μια ζωή, δεν θα τους μάθουμε τώρα…

Και η ΕΟΚ; Αμέσως αποδεκτό το αίτημα! Έτσι! Μην και χαλάσουμε το χατίρι! Αν είχε όντως κώλυμα το ΣΕΦ, αν είχε μπεί κανείς στον κόπο να ψάξει. Που να τρέχεις στον Πειραιά τώρα για τέτοια θέματα. Για φιέστες, φωτογραφίες και δημόσιες σχέσεις τρέχουμε με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά…

Επειδή στον Ολυμπιακό λοιπόν αντιλήφθηκαν πως η Καπογιάννη και οι υπόλοιπες δεν είναι… μαρουλάκι να το καταβροχθίσουν με τη μια, καθιστούμε υπεύθυνη την διοργανώτρια ΕΟΚ για τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων στη «στρούγκα» του ΣΕΦ.

Εδώ στην κεντρική σάλα, που έχει ξαφνικά κώλυμα, οι «επιστήμονες» βρέθηκαν προχθές μια ανάσα από τον πάγκο των «πρασίνων» και κανείς δεν τους μίλησε.

Τα λέμε από πριν προς την πάντα πρόθυμη διοίκηση της ΕΟΚ να διασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες αγώνων, για εξηγούμαστε. Είμαστε οκ;

Στη Λεωφόρο λέει, δεν σκάει καλά η μπάλα! Και που θέλετε παιδιά να παίζει ο Παναθηναϊκός τα ματς; Έχετε προτίμηση; Γελοιότητες, όπως εκείνη με την Φιτζέραλντ…

Πριν καν κλείσει ένα χρόνο στην προεδρία ο Βαγγέλης Λιόλιος αποδεικνύει με κάθε τρόπο την αγάπη του προς τον Ολυμπιακό με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά μπαίνουν σε κίνδυνο αθλήτριες και θα είναι βασικός υπεύθυνος για ό,τι κι αν συμβεί.

Δικαιολογίες

Συνέντευξη Τύπου έγινε λέει για τα 90 χρόνια της FIBA. Tο Ηράκλειο μάλιστα θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις για τα «γενέθλια» της Διεθνούς Ομοσπονδίας το τριήμερο 13-15 Μαΐου.

Παρένθεση: Γίγαντα Μπάμπη! Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα και με τον αγροφύλακα και τον… τερματοφύλακα. Άμα λάχει και με τον σωματοφύλακα και ποιος νοιάζεται για τους προηγούμενους!

Παρατηρήσαμε ότι την παρουσίαση την έκανε ένας τύπος που δεν είναι δημοσιογράφος. Επαγγελματίας. Η Ομοσπονδία διαθέτει έμπειρους, άξιους και ικανότατους δημοσιογράφους για να κάνουν την συγκεκριμένη δουλειά, αλλά δεν τους προτιμά η νέα διοίκηση της ΕΟΚ. Πάει στα… σίγουρα άλογα. Δικαίωμά της.

Κάπως έτσι ξεκινάνε τα «μα δεν κάνεις και τίποτε», όταν γυρίζει το χαρτί και είναι ώρα για δικαιολογίες. Θα μου πείτε από δικαιολογίες άλλο τίποτε…

Στην συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκαν οι αρμόδιοι γιατί έλειπαν παντελώς οι Έλληνες διαιτητές από τα παιχνίδια του Φάιναλ φορ στο BCL; Ή ήταν πανηγυρικό το κλίμα;

Ο πασέρ...

 



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved