Λύμουρα: «Δείξαμε τι σημαίνει μαχητική ψυχή»

Λύμουρα: «Δείξαμε τι σημαίνει μαχητική ψυχή»

Στη μαχητική ψυχή και το πάθος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε η Λολίτα Λύμουρα μετά τη νίκη των «πράσινων» επί του Ολυμπιακού στο Game 2 της σειράς των τελικών της Α1 

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός του «τριφυλλιού»:

«Μας υποτίμησαν, δείξαμε τι σημαίνει μαχητική ψυχή και τη νίκη αυτή
την αφιερώνουμε στον κόσμο μας. Όλες μας θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και στα επόμενα παιχνίδια. Θέλω να δώσω τα εύσημα στην κόουτς Καπογιάννη και στο τεχνικό σταφ, εμείς ακολουθήσαμε το πλάνο τους.

Η φυγή της Καίζερ μας συσπείρωσε σαν ομάδα. Είχαμε απογοητευτεί από το Κύπελλο και την εμφάνισή μας. Δεν άξιζε σε κανέναν αυτό, δείξαμε τώρα τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ομάδα. Την υπέρβαση την κάναμε με το 2-2, συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι, πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

 

Ενώ η τεχικός του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη πρόσθεσε από πλευράς της:

«Δεν είναι εύκολο να τον ξεγράψεις τον Παναθηναϊκό. Έχει μέταλλο, είναι ομάδα. Το αποδείξαμε και στο Eurocup με τις εμφανίσεις μας».

Για τις δύο σερί νίκες: «Οι παίκτριες εκτελούν, αυτές πρέπει να πάρουν τα εύσημα. Έχουν κάνει τη μία υπέρβαση μετά την άλλη, κάνουν τρομερή δουλειά. Σήκωσαν ανάστημα, έβαλαν το εγώ τους κάτω από την ομάδα και για αυτό χαίρομαι. Με ενδιαφέρει να έχουμε μαχητική ψυχή και να παίζουμε η μία για την άλλη».

Για τη συνέχεια της σειράς των τελικών: «Να μην αεροβατούμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει να κάνει και την... σκακιέρα, ποιος θα είναι πιο ψύχραιμος και σε καλύτερη ημέρα.. Έκανα κλειστό ροτέισον, πρέπει να τις φρεσκάρουμε αλλά δεν έχουμε περιθώριο. Με μυαλό να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχει περισσότερη πίεση μια ομάδα που προηγούταν 2-0 και τώρα είναι στο 2-2. Δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμα, ξεκινάμε πλέον από το 0-0».

 

Τέλος, η Όλγα Χατζηνικολάου αρχικά σχολίασε: «Βλέπει ο κόσμος ότι έχουμε υπερβεί τους εαυτούς μας, αυτό που έχουμε κάνει, να πάμε την σειρά 2-2. Δεν το πίστευε κανείς, μας είχαν ξεγραμμένες και είναι κάτι πολύ μεγάλο. Χαίρομαι πολύ που το έχουμε πιστέψει όλες απ' το προπονητικό team και την διοίκηση μέχρι εμάς τις παίκτριες και δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο μας εαυτό. 

Του Παναθηναϊκού μάλλον του αρέσει να φέρνει τα πάνω κάτω. Το παιχνίδι σήμερα ήταν πιο δύσκολο, ο Ολυμπιακός ήρθε πιο προετοιμασμένος. Εμείς αλλάξαμε πλάνο και σχήμα χωρίς ψηλή. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Απ' ότι φαίνεται δεν θέλουμε εύκολα πράγματα, μας αρέσουν τα ζόρια».

Ενώ συνέχισε: «Φτάνεις στο σημείο που λες γιατί δεν είχαμε κερδίσει στην ''Λεωφόρο'' στην κανονική διάρκεια. Τώρα θα μιλούσαμε αλλιώς, όμως τώρα το άγχος μεταφέρεται λίγο παραπάνω στους αντιπάλους. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, εφόσον βλέπουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια, θα πάμε εκεί να παλέψουμε για το καλύτερο». 

Για τον κόσμο δήλωσε: «Τρομερός ο κόσμος, σήμερα μας βοήθησε πολύ, είναι απ' τις φορές που λες ότι θες να κρατήσει παραπάνω το παιχνίδι και τον περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι στην Λεωφόρο».



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved