Κίνηση για Σίβα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Κίνηση για Σίβα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Αμερικανός γκανρτ, Πέιτον Σίβα έχει ξεχωρίσει από τις διαθέσιμες επιλογές των point guard.

Ο Παναθηναϊκός στον απόηχο των αλλαγών συνεχίζει τις κινήσεις με στόχο το πρωτάθλημα της Basket League και την καλύτερη δυνατή εικόνα της ομάδας στο φινάλε της σεζόν.

Η διοίκηση του τριφυλλιού έχει ανάψει το πράσινο φως για απόκτηση παίκτη ή παικτών που θα κάνουν τη διαφορά, ωστόσο οι διαθέσιμες επιλογές είναι περιορισμένες. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει η περίπτωση του Πέιτον Σίβα (31, 1μ83), ο οποίος πέρασε τη φετινή σεζόν στην Αυστραλία για λογαριασμό των Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς κι έχει πλέον ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Η υπόθεσή του μόνο αδιάφορη δεν είναι για τους Αργύρη Πεδουλάκη και Γιώργο Βόβορα, καθώς ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα και έχει στοιχεία που ξεκάθαρα λείπουν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αποθεώσει στο παρελθόν ο Ρικ Πιτίνο, καθώς τον είχε μαζί του στο κολέγιο και μάλιστα τον ήθελε στους πράσινους κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Σίβα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη δεδομένου ότι αγωνίστηκε για μια πενταετία (2016-21) στην Άλμπα Βερολίνου, με την οποία βρέθηκε μέχρι την Euroleague.

Ο 31χρονος άσος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τους Νew Zealand Breakers, με τους οποίους σε 23 παιχνίδια είχε 11,8 πόντους και 4,9 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Ο βραχύσωμος γκαρντ διαθέτει μεγάλο τελέντο τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία, ικανότητες που θα φανούν πολύτιμες στον Παναθηναϊκό αν τελικά αποκτηθεί ενόψει και των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος και των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved