«Ας τα βρουνε μόνοι τους»!

«Ας τα βρουνε μόνοι τους»!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Για το χοντρό επεισόδιο ανάμεσα στον Νίκο Ρογκαβόπουλο και τον Δημήτρη Αγραβάνη έχετε ενημερωθεί, καθώς διέρρευσε στον Τύπο. Αυτό που δεν μάθατε είναι η αντίδραση του προπονητή Ηλία Ζούρου και της διοίκησης του Προμηθέα.

Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, που ήταν παρών στο επεισόδιο, όχι μόνο δεν έσπευσε να το σταματήσει, αλλά φέρεται να είπε στους συνεργάτες του λίγο αργότερα πως «σ’ αυτές τις περιπτώσεις, οι παίκτες τα βρίσκουν μόνοι τους»!

Μόνο τη λεκάνη με το νερό ως άλλος Πόντιος Πιλάτος δεν ζήτησε να του φέρουνε ο Έλληνας τεχνικός. Μπορεί να είναι αυτή η απόφαση της διοίκησης και του προπονητή. Άρα και στο επόμενο και το μεθεπόμενο πιθανό νέο επεισόδιο μεταξύ των παικτών, το πολύ-πολύ να έχουμε καμία μονομαχία όπως στο Φαρ-Ουέστ!

Για την ιστορία, όλα ξεκίνησαν από ένα «δολοφονικό» σκριν του Αγραβάνη που έριξε στο παρκέ τον νεαρό φόργουορντ, ο οποίος σηκώθηκε και άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα. Ο Αγραβάνης λογομάχησε μαζί του, αλλά σε λίγα λεπτά τα «πνεύματα ηρέμησαν», χωρίς την παρέμβαση κάποιου, καθώς ο Ρογκαβόπουλος απομακρύνθηκε... Την Παρασκευή (18/3) τα πράγματα ήταν καλύτερα, καθώς οι δυο αθλητές συμμετείχαν στην προπόνηση χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω εντάσεις. Το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν...

Πολλά απωθημένα

Η παραμονή του Κώστα Σλούκα μέχρι το τελευταίο λεπτό στο παρκέ του ΣΕΦ και η full-court press άμυνα μέχρι την τελευταία επίθεση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αν μη τι άλλο δείχνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» κυνήγησαν να ξεπεράσουν την διαφορά των 35 πόντων. Καλά έκαναν, γιατί αυτό επιτάσσει η κουλτούρα τους και οι προθέσεις τους ως συλλόγου, να ξεφτυλίζουν τον αντίπαλο όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

Μόνο που είχαν αντίπαλο να το κάνουν. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σε αυτά τα χάλια, έκατσε και έπαιξε μέχρι το τέλος, δεν βρήκε καμία αστεία δικαιολογία, να σηκωθεί να φύγει στο ημίχρονο. Άλλωστε, την είχε πατήσει μια φορά, όταν στο ματς με την Αναντολού Εφές, δεν πήρε τα... μέτρα του στο ημίχρονο και έχασε με 59-110.

Πάρτε και το σχετικό...

275727396 941137853233253 7980457217146953669 n

Γιατί δεν παραιτείται ο Μουζάκης;

Ο Κώστας Μουζάκης μέλος της ΚΕΔ με τους Πιτσίλκα και Μπήτη, ήταν και στην προηγούμενη Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά παραιτήθηκε όπως έλεγε τότε γιατί δεν ορίζονταν κάποιοι διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς και Παπαπέτρου). Η είχε τέλος πάντων και άλλους λόγους. Τώρα που η ΚΕΔ της οποίας είναι μέλος, δεν χρησιμοποιεί διεθνείς διαιτητές η μη διεθνείς υψηλής εμπειρίας τι κάνει; Όλα καλά; Κι επειδή κάποιοι λέγεται ότι ετοιμάζονται πρώτα να στείλουν επιστολές, μετά εξώδικα και στην συνέχεια ίσως φτάσουν και σε αγωγές-μηνύσεις, τι θα κάνει; Θα παραιτηθεί τότε; Επειδή δεν αργεί η ώρα για όλα αυτά, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η στάση του...

Ο νταλκάς με Γιάνκοβιτς

Όσο κι αν προσπαθούν στον Άρη, διαρκώς προκύπτουν οφειλές που προκαλούν «πονοκέφαλο» στη διοίκηση. Τελευταία «έσκασε» η υπόθεση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο οποίος προσέφυγε στην FIBA και δικαιώθηκε για οφειλή 35.000 ευρώ. Οι «κίτρινοι» προσπαθούν να βρουν μια λύση, καθώς το ποσό είναι μεγάλο για τα δικά τους δεδομένα και μεγέθη. Κι επειδή δεν αποκλείεται να σκάσει και άλλη περίπτωση, είναι πλέον σε εγρήγορση. Άλλωστε, μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να καταβάλλουν άλλα 25.000 ευρώ που οφείλονται στον Τζένκινς. Πρόκειται για μεγάλα ποσά. Και την ίδια ώρα, επιλέγουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο και όχι με πούλμαν, για να μειώσουν έστω σ’ ένα βαθμό τα έξοδα τους...

O πασέρ...



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved