Περιστέρι-Μέρλινς Κραϊλσχάιμ 66-76: Πλήρωσε λάθη και αστοχία

Περιστέρι-Μέρλινς Κραϊλσχάιμ 66-76: Πλήρωσε λάθη και αστοχία

Τη δεύτερη ήττα του σε τρεις αγώνες του 7ου ομίλου του FIBA Europe Cup γνώρισε το Περιστέρι, καθώς ηττήθηκε με 76-66 στο «Ανδρέας Παπανδρέου» απ’ τη γερμανική Μέρλινς Κραϊλσχάιμ (βελτίωσε το ρεκόρ της σε 2-1), «λυγίζοντας» απ’ τα λάθη και την αστοχία του στα πιο καθοριστικά σημεία της τρίτης και της τέταρτης περιόδου.

Ο Τίμοθι Σορτς με 21 πόντους και οι Ραντοσάβλιεβιτς (12π., 4ρ.), Στάκεϊ (12π.) χάρισαν το ροζ φύλλο αγώνος στους Γερμανούς, απέναντι στο Περιστεριώτες που βρήκαν λύσεις μόνο απ’ τους Πέτεγουεϊ (15π.) και Μορέιρα (νταμπλ-νταμπλ με 12π., 10ρ.).

Το Περιστέρι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις εντός έδρας νίκες του, μία εβδομάδα μετά την επικράτησή του επί της Μπάκεν Μπέαρς, καθώς η Μέρλινς Κραϊλσχάιμ αποδείχθηκε πολύ πιο υψηλό... εμπόδιο για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ένα πρώτο μπλακ-άουτ στο τελευταίο τρίλεπτο της πρώτης περιόδου, έδωσε την ευκαιρία στους Γερμανούς να «χτίσουν» μία μικρή διαφορά 5 πόντων (15-20), την οποία διατήρησαν κι αύξησαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, φτάνοντας σε διψήφια διαφορά (19-30) στο 6’21’’. Το ξέσπασμα του Τεράν Πέτεγουεϊ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν τη διαφορά στο -4, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με απόσταση 7 πόντων (29-36).

Στην τρίτη περίοδο το Περιστέρι βρέθηκε ξανά στα... σχοινιά, με τους Γερμανούς να ανεβάζουν τη διαφορά στους 17 πόντους (34-51). Ένα «ξέσπασμα» των γηπεδούχων και ένα σερί 15-0 από το 6’04’’ μέχρι το 1’57’’, έδωσε την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να μειώσουν στους 2 πόντους (49-51), όμως εκεί εμφανίστηκαν ξανά τα λάθη και η αστοχία. Οι Γερμανοί ανέκτησαν μία μικρή διαφορά 5 πόντων και την τέταρτη περίοδο, με εκφραστή τον Σορτς βρήκαν τον τρόπο όχι μόνο να τη συντηρήσουν, αλλά και να την ανεβάσουν ξανά στο +10, φτάνοντας ως το τελικό 76-66.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 29-36, 50-55, 66-76

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σωτήρης Μανωλόπουλος): ΜακΚρι 15 (1), Μίλερ 9 (3), Μωραΐτης 3 (1), Μορέιρα 12 (10 ρ.), Σαλούστρος 6 (1), Μπράουν 2, Χρυσικόπουλος 2, Χάγκινς, Κατσίβελης 2, Πέτεγουεϊ 15 (3).

ΜΕΡΛΙΝΣ ΚΡΑΪΛΣΧΑΙΜ (Σεμπάστιαν Γκλάιμ): Χάρις 9, Λιούς 2, Ραντοσάβλιεβιτς 14 (2), Σορτς 21, Στάκεϊ 15 (3), Αριριγκούζοχ 6, Μπλεκ 7 (1), Κιντζέκα, Α. Κοβάσεβιτς, Ντ. Κοβάσεβιτς, Λασίσι 2, Σάβατζ.

 



Πάντοβιτς: «Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση, αύριο θα τα δώσουμε όλα»
Πάντοβιτς: «Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση, αύριο θα τα δώσουμε όλα»
Στο Telekom Center Athens ξανά τα κορίτσια της Ερντέμ
Στο Telekom Center Athens ξανά τα κορίτσια της Ερντέμ
Ανατριχίλα! Ο ΠΑΟΚ κρέμασε 7+1 φανέλες με τα ονόματα των αδικοχαμένων «αετόπουλων»
Ανατριχίλα! Ο ΠΑΟΚ κρέμασε 7+1 φανέλες με τα ονόματα των αδικοχαμένων «αετόπουλων»
Φίαρς και Ντορτ έκαναν... ροντέο το Θάντερ - Πέλικανς (vid)
Φίαρς και Ντορτ έκαναν... ροντέο το Θάντερ - Πέλικανς (vid)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved