Εθνική Ελβετίας: «Ο Παπαθεοδώρου είχε το καλύτερο προφίλ»

Εθνική Ελβετίας: «Ο Παπαθεοδώρου είχε το καλύτερο προφίλ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελβετίας Έρικ Λέμαν παραδέχθηκε ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε το καλύτερο προφίλ για την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελβετίας Έρικ Λέμαν, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Ελβετία μπορεί να βασιστεί σε έναν προπονητή τέτοιας ποιότητας. Είχαμε πολλές προσφορές και ο Ηλίας είχε το καλύτερο προφίλ. Το σταφ έχει ανανεωθεί σημαντικά. Είναι μια νέα εποχή που ξεκινά και η οποία θα πρέπει να μας οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Έχουμε επίσης το στόχο της συμμετοχής στο Eurobasket 2025, το οποίο θα μας κάνει να ξεχάσουμε την απογοήτευση αυτής της σεζόν» ανέφερε ο Έρικ Λέμαν μετά την επισημοποίηση του deal με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Μάλιστα, ο 46χρονος προπονητής αναμένεται να σηκώσει γρήγορα τα μανίκια του και να πιάσει δουλειά στην Ελβετία, καθώς στις 9 Αυγούστου αρχίζουν τα προκριματικά με στόχο τη συμμετοχή στα «παράθυρα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Μενουδάκος, τον οποίο είχε βοηθό στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

 



Αταμάν: «Όταν παίζουμε έτσι είμαστε καλύτεροι από τους πρώτους»
Αταμάν: «Όταν παίζουμε έτσι είμαστε καλύτεροι από τους πρώτους»
NBA Top-10: Στην κορυφή ο Μπράντον Μίλερ
NBA Top-10: Στην κορυφή ο Μπράντον Μίλερ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα προς όλους (pics, vis)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Τα trends που τράβηξαν την προσοχή μας, θετικά ή αρνητικά, το 2025