Η άρνηση Χαραλαμπόπουλου, ο… φευγάτος ΝτεΚόζι και η  ανακοίνωση της ΑΕΚ που «άναψε φωτιές»

Η άρνηση Χαραλαμπόπουλου, ο… φευγάτος ΝτεΚόζι και η ανακοίνωση της ΑΕΚ που «άναψε φωτιές»

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Μπορεί να έχουμε αρκετές ημέρες να τα πούμε από αυτή εδώ την γωνιά του site, αλλά επιστρέφουμε με πολύ… ψωμί από την μπασκετική κοινότητα.

- Ο Προμηθέας είναι η ομάδα με τα περισσότερα πήγαινε-έλα στην Basket League, καθώς ο ανήσυχος προπονητικά Μάκης Γιατράς ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα μέχρι να βρει τον κατάλληλο παίκτη.

- Φαίνεται πως με τα πολλά τον βρήκε στο πρόσωπο του Κέντρικ Ρέι, ο οποίος όμως, πριν ακόμη έρθει, ανάγκασε σε… ξενιτεμό τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος είχε πρόταση από τον Ομπραντόιρο πριν από ένα μήνα, αλλά δεν έφυγε για να μην «κρεμάσει» την ομάδα. Όμως, τώρα δεν γίνονταν αλλιώς, καθώς θα έμενε στον πάγκο. Οπότε το Μπιλμπάο ήταν η καλύτερη επιλογή.

- Στο… ψάξιμο τώρα που κάνουν στον Προμηθέα εκτός του Ρέι, αναζητούν και έναν παίκτη στο «4» για να γίνουν ακόμη πιο επιθετικοί. Και τι έχουν κάνει; Πρόταση σε πέντε τουλάχιστον διαφορετικούς παίκτες και περιμένουν απάντηση. Με λίγα λόγια ο πιο γρήγορος παίρνει την δουλειά, όχι η καλύτερη επιλογή!

- Κάτι τέτοια είδε και… έμαθε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και δεν μπήκε καν στην συζήτηση με τους Πατρινούς για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί! Αρνήθηκε ευγενικά… Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Μάκη Γιατρά.

- Αλλάζοντας περιφέρεια, φτάνουμε στην Θεσσαλονίκη όπου ο Άρης φαίνεται ότι τα… σπάει με τον Κουίντον ΝτεΚόζι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ιωνικό. Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές ψύχραναν τις σχέσεις του παίκτη με την ομάδα και δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει στην συμπρωτεύουσα μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κιτρίνων». Πιθανότατα θα αποχωρήσει νωρίτερα…

- Και κάτι πολύ ενδιαφέρον από την ανακοίνωση της ΑΕΚ, μετά την ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα, όπου οι «κιτρινόμαυροι» κατακεραύνωσαν τον Βαγγέλη Λιόλιο, με αφορμή την διαιτησία.

- Ο τελευταίος προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της «Ένωσης» Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά οι πληροφορίες λένε πως βρήκε… οργισμένο τοίχο απέναντι του.

Ο πασέρ…



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved