Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΠΑΟΚ στο Onsports.gr (videos+photos)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΠΑΟΚ στο Onsports.gr (videos+photos)

Το Onsports.gr και ο Δημήτρης Κοντός βρίσκονται στα Ιωάννινα και σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό του Παναθηναϊκού, απέναντι στην ομάδα του "Δικεφάλου"

Ιωάννινα αποστολή: Δημήτρης Κοντός

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι στα Ιωάννινα για μια σειρά φιλικών αγώνων. Το πρώτο φιλικό του «τριφυλλιού» στα Ιωάννινα διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (04/09) όταν οι παίκτες του Γιώργο Βόβορα επικράτησαν με 81-69 του Ηρακλή. Πλέον ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει σήμερα ένα ακόμα φιλικό με τον ΠΑΟΚ και ο Δημήτρης Κοντός είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται μέσα από το OnSports.

Με αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες, σας βάζει στο… κλίμα από τα πρώτα δείγματα γραφής που θα δώσουν οι «πράσινοι» του Γιώργου Βόβορα…

Πρόβλημα με Σαντ Ρος

Χωρίς τον Χάουαρντ Σαντ Ρος θα παραταχθεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μιας και ο Κουβανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο ματς με τον Ηρακλή. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο με αποτέλεσμα να δεχτεί τις υπηρεσίες του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Τρίτο φιλικό

Το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα είναι το τρίτο για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα. Η αρχή είχε γίνει στο φιλικό... προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ το δεύτερο ήταν το χθεσινό απέναντι στον Ηρακλή. Το σημερινό φιλικό θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΕΑΚΙ Λιμνοπούλα ενώ το χθεσινό με τον Ηρακλή ήταν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Απουσίες για ΠΑΟΚ

Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί την απουσία του Χάουαρντ Σαντ-Ρος ο Κώστας Μέξας έχει τα δικά του προβλήματα. Απόντες για τον "Δικέφαλο" του βορρά θα είναι οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ελάιζα Μήτρου - Λονγκ, Άλαν Χέρντον, αλλά και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου. Παράλληλα ο αθλητικός οργανισμός Ιωαννίνων ΠΕΑΚΙ ΤΙΜΗΣΕ τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ.

Οι αρχικές πεντάδες

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκίνησε το ματς με τους Τζάκσον, Φόστερ, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Παπαγιάννη. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ άρχισε το παιχνίδι με τους Παπαντωνίου, Λοβ, Κακλαμάνακη, Ιατρίδη και Καμπερίδη.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκίνησε καλύτερα το ματς και προηγείται στο σκορ με 7-2 στο δεύτερο λεπτό. Μάλιστα οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα έκαναν το 11-2 και στη συνέχεια το 13-2 με εννιά πόντους του Μάρκους Φόστερ. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και έκανε το 21-6 με τρίποντο του Νεμάνια Νέντοβιτς και στη συνέχεια το 24-8. Τελικά το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με προβάδισμα 31-19 υπέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Λοβ με τρίποντο να σημειώνει το τελευταίο καλάθι της πρώτης περιόδου. 

H ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και μείωσε σε 33-25 στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης στα Ιωάννινα.  Οι «πράσινοι» ωστόσο απάντησαν και με τρίποντο του Μποχωρίδη έκαναν το 37-28 στο 14΄. Ένα επιμέρους σκορ 6-3 για τους «πράσινους» έκανε το σκορ 43-31 στο 15΄.  Μάλιστα ο Δίπλαρος με τρίποντο ανέβασε ακόμα περισσότερο τη διαφορά κάνοντας το 50-31 στο 18ο λεπτό. 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να έχει το προβάδισμα με 59-38 με κάρφωμα του Μήτογλου.

Πρώτοι σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν οι Νέντοβιτς και Φόστερ με 12 πόντους έκαστος και 10 πόντους είχε ο Μήτογλου. O Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει το προβάδισμα και στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε 66-47 του ΠΑΟΚ στο 24΄.

Στο 28ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήγε και πάλι τη διαφορά στους 20 πόντους κάνοντας το 74-54. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 81-60. 

Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και έκαναν το 90-60 στο 33ο λεπτό με βολή του Μήτογλου. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο αντέδρασε και με καλάθι του Κακλαμανάκη στο 35΄έκανε το 94-71 μειώνοντας τη διαφορά καθώς πραγματοποίησε σερί 11-4. Όμως και πάλι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κυριάρχησε και έκανε στο 38΄το 105-76 με καλάθι του Παπαπέτρου. 

Τελικά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε τη νίκη με 114-80 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο σερί φιλικό του στα Ιωάννινα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-19, 59-38, 81-60, 114-80. 

Το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς...

Όμορφη συνεργασία και κάρφωμα του Παπαγιάννη

Τρίποντο του Νέντοβιτς στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Το πρώτο τζάμπολ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ-ΠΑΟΚ

Ζέσταμα στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΠΑΟΚ

Τίμησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο αθλητικός οργανισμός Ιωαννίνων ΠΕΑΚΙ



Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Δείτε «ελεύθερα» και σε live streaming τον αγώνα
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Δείτε «ελεύθερα» και σε live streaming τον αγώνα
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ραντεβού με την ιστορία στην «OPAP Arena»
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ραντεβού με την ιστορία στην «OPAP Arena»
Τελικός Conference League: Απαγόρευση πτήσεων ελικοπτέρων και drones - Ποιοι εξαιρούνται
Τελικός Conference League: Απαγόρευση πτήσεων ελικοπτέρων και drones - Ποιοι εξαιρούνται
Μεταγραφές, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έβαλε… φρένο για Ονάνα
Μεταγραφές, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έβαλε… φρένο για Ονάνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved