«Ο πρώτος τελικός»

«Ο πρώτος τελικός»

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει σε ένα δύσκολο παιχνίδι τον Πιερικό Αρχέλαο με τον Γιάννη Κυριακόπουλο να τονίζει πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην «Κρητική Επιθεώρηση» υπογραμμίζοντας: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Για εμάς το παιχνίδι είναι ο πρώτος από τους 7 τελικούς που έχουμε για να φτάσουμε στην επίτευξη του μεγάλου στόχου. Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω να κερδίσουμε, φτάνοντας ένα κόμη βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Α1».

Στη συνέχεια ο 32χρονος γκαρντ τόνισε ότι ακόμη και με νίκη δεν θα έχει τελειώσει τίποτα: «Με νίκη αυξάνουμε ακόμη περισσότερα τις ελπίδες μας για την άνοδο και να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο, ενώ συνάμα οι εκτός έδρας νίκες έχουν διπλή σημασία. Αλλά δεν τελειώνει τίποτα, αφού θα έχουμε μπροστά μας και άλλους τελικούς και μην ξεχνάτε ότι το πρόγραμμα μας, συνεχίζει να είναι δύσκολο, αφού έχουμε να παίξουμε σε σκληρές έδρες, όπως της Δράμας, του Λαγκαδά και της Ερυθραίας. Όμως θέλουμε να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και δεν αποπροσανατολιζόμαστε.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βήμα-βήμα και κάνουμε στο τέλος το ταμείο μας. Έτσι λοιπόν, το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι της Κατερίνης. Δεν παραγνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα, που διαθέτει ένα καλό και έμπειρο προπονητή. Γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Η διακοπή του Πάσχα θα βγάλει τις περισσότερες ομάδες εκτός ρυθμού, κάτι που δεν πρέπει να το πάθουμε εμείς. Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου, με όπλο μας φυσικά την καλή άμυνα».



Κλήρωση Τζόκερ 6/1/2026: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 9.000.000 ευρώ
Κλήρωση Τζόκερ 6/1/2026: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 9.000.000 ευρώ
Μπράγκα – Παναθηναϊκός 0-3: Οι φοβερές «πράσινες» έβαλαν πλώρη για τα προημιτελικά του Challenge Cup
Μπράγκα – Παναθηναϊκός 0-3: Οι φοβερές «πράσινες» έβαλαν πλώρη για τα προημιτελικά του Challenge Cup
BCL: Θρίαμβος για την Καρδίτσα στη Σερβία, λύγισε ο Προμηθέας στη Γαλλία
BCL: Θρίαμβος για την Καρδίτσα στη Σερβία, λύγισε ο Προμηθέας στη Γαλλία
Παναθηναϊκός, Αταμάν: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, ζητάω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς»
Παναθηναϊκός, Αταμάν: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, ζητάω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved