Ερμής Λαγκαδά: Αγώνας για τη ζωή
SHARE

Ερμής Λαγκαδά: Αγώνας για τη ζωή

Ο Ερμής Λαγκαδά δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να στέκεται στο πλευρό του Γιώργου Βράγγα, ο οποίος διαγνώστηκε πέρυσι με λευχαιμία.

Ο 19χρονος φόργουορντ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην αιματολογική κλινική «Στοργή» και από το συγκρότημα του Λαγκαδά απηύθυναν νέα έκκληση, αυτή τη φορά για την οικονομική ενίσχυση του ίδιου και της οικογένειάς του. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (08/03, 10.30) στην Τριανδρία θα διεξαχθούν αγώνες μικρών ηλικιών με προαιρετική είσοδο δύο ευρώ. Όλα τα έσοδα θα μπουν στο λογαριασμό τραπέζης που έχει ανοίξει για την ενίσχυση Γιώργου Βράγγα, στην άνιση μάχη που δίνει.

Η ανακοίνωση: «Το αρχικό γράμμα «Α» στην λέξη αθλητισμός σημαίνει άνθρωπος. Την Κυριακή (08/03) έχουμε αγώνα διαφορετικής βαθμολογικής σημασίας... Αγώνας για μια ζωή... Τέσσερις ομάδες στο γήπεδο της Τριανδρίας την Κυριακή 8 Μαρτίου θα δώσουν έναν αγώνα ζωής. Από τις 10.30 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι θα διεξαχθούν αγώνες μικρών ηλικιών (2004-2009) για να σώσουν μια ζωή ενός αθλητή. Μοναδικός στόχος για τις τέσσερις ομάδες είναι να δώσουν ώθηση και στα υπόλοιπα σωματεία της Θεσσαλονίκης να συνεχίσουν τον αγώνα ζωής και στα άλλα γήπεδα της πόλης. Θα υπάρχει μια προαιρετική είσοδος δύο ευρώ. Εάν πήρε έκταση το κίνημα «Χωρίς σκορ» ο «Αγώνας Ζωής» από την επόμενη κιόλας ημέρα είναι καθήκον όλων των σωματείων. Μια πολύ καλή ιδέα είναι οι αγώνες Μίνι και Παμπαίδων στις 21 και 22 Μαρτίου να πραγματοποιηθούν με ένα προαιρετικό εισιτήριο της τάξης των δύο ευρώ, για όλα τα σωματεία, και τα έσοδα από κάθε αγώνα να μπουν στον λογαριασμό τραπέζης.

Ζητάμε τη βοήθεια της ΕΚΑΣΘ ως ανώτατη καλαθοσφαιρική αρχή της πόλης με ανακοίνωση της να παροτρύνει τα σωματεία σε αυτή την πρωτοβουλία. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην οικογένεια του αθλητή του Ερμή Λαγκαδά Βράγγα Γεώργιου, που εδώ και έναν χρόνο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Καλούμε όλο τον αθλητικό κόσμο της πόλης να περάσει έστω και για λίγο από το γήπεδο Τριανδρίας να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή. Είναι ένας αγώνας με σημαντική βαθμολογική σημασία για τη ζωή».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Πάρτι» στο παρκέ αλλά και στην εξέδρα (videos+photos)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Πάρτι» στο παρκέ αλλά και στην εξέδρα (videos+photos)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/03)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/03)
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/03
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/03
Καίσαρας στη πιο βαριά… αυτοκρατορία της Ευρώπης
Καίσαρας στη πιο βαριά… αυτοκρατορία της Ευρώπης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies