ΠΣΑΚ: Θρήνος για το 18άχρονο που ξεψύχησε στην Ελευσίνα

ΠΣΑΚ: Θρήνος για το 18άχρονο που ξεψύχησε στην Ελευσίνα

Τη βαθιά οδύνη τους για το χαμό του Αναστάσιου Νάσση, σε ηλικία μόλις 18 ετών, εξέφρασαν τόσο ο ΠΣΑΚ όσο και η ΕΣΚΑΝΑ.

Ο νεαρός αθλητής του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του σημερινού (01/02) αγώνα της ομάδας του με τον Πήγασο Κορυδαλλού, στο «Ανδ. Δασκαλάκης», για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Από την τελευταία αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της την προσεχή εβδομάδα, ενώ θα αναβληθούν οι αναμετρήσεις των ομάδων της περιοχής της Ελευσίνας για το επόμενο τριήμερο.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον άδικο χαμό του 18άχρονου Αναστάσιου Νάσση. Ένα μέλος της μπασκετικής οικογένειας, ένα παιδί, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, τόσο σύντομα, τόσο ξαφνικά! Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ: «Άπαντες πάγωσαν στο άκουσμα του θανάτου του 18άχρονου αθλητή του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας Αναστάσιου Νάσση σε αγώνα Εφήβων Ο.Κ. Ελευσίνας - Πήγασος Κορυδαλλού πριν από λίγη ώρα στο «Ανδ. Δασκαλάκης» της Ελευσίνας. Ο αθλητής κατέρρευσε στη διάρκεια του αγώνα της ΕΣΚΑΝΑ και παρότι υπήρχε και γιατρός αγώνα, αλλά και ο προπονητής του Πήγασου Γιαννικάκης του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες η ανάνηψη ήταν προσωρινή. Το παιδί πήγε στο Θριάσιο με ασθενοφόρο (με 45άλεπτη καθυστέρηση), αλλά υπέκυψε και τα δυσάρεστα μαντάτα έφτασαν στην Ελευσίνα αλλά και παντού. Πραγματικά κρίμ  ,θερμά συλλυπητήρια για τους οικείους του αλλά και την αθλητική οικογένεια της Ελευσίνας που πενθεί. To Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και θα καταθέσει χρηματικό ποσό που θα καταθέσει αντί στεφάνου στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας που παρέχει υποστήριξη στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας-Ειδυλλίας. Επίσης, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα επίσημα ματς της ένωσης για μία εβδομάδα και θα αναβληθούν οι αγώνες της περιοχής και των ομάδων της Ελευσίνας για το επόμενο τριήμερο».

Με φωτογραφία αποχαιρέτησε, από την πλευρά της, η ΚΑΕ Πανελευσινιακός τον Αναστάσιο Νάσση…

ΠΣΑΚ: Θρήνος για το 18άχρονο που ξεψύχησε στην Ελευσίνα



Challenge Cup: Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ κόντρα στην ιταλική Βαλεφόλια
Challenge Cup: Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ κόντρα στην ιταλική Βαλεφόλια
ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάει για το «μπαμ» με τον Νάναλι, λένε οι Σέρβοι!
ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάει για το «μπαμ» με τον Νάναλι, λένε οι Σέρβοι!
Champions League: Πάρτι Τσέλσι με Μπαρτσελόνα - «Βόμβα» Μπάγερ στο Μάντσεστερ - Τα αποτελέσματα
Champions League: Πάρτι Τσέλσι με Μπαρτσελόνα - «Βόμβα» Μπάγερ στο Μάντσεστερ - Τα αποτελέσματα
Αταμάν: «Μπορούμε να παίξουμε άμυνα, πρέπει να βελτιώσουμε την συγκέντρωσή μας»
Αταμάν: «Μπορούμε να παίξουμε άμυνα, πρέπει να βελτιώσουμε την συγκέντρωσή μας»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved