Αγία Παρασκευή: Θεσμός το καμπ της

Αγία Παρασκευή: Θεσμός το καμπ της

Για ακόμα μία χρονιά φέτος, 15η διαδοχική, η Αγία Παρασκευή θα διοργανώσει σε συνεργασία με το ΓΣΑΠ καλοκαιρινό καμπ.

Το καμπ, που αφορά σε παιδιά όλων των ηλικιών, θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κοντόπευκου και θα χωρίζεται σε τρεις περιόδους, τα διαστήματα16-25 Ιουνίου, 27 Ιουνίου-7 Ιουλίου και 9-18 Ιουλίου. Με σχετική ανακοίνωσή τους οι διοικούντες το συγκρότημα της Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν για το καμπ τους, που έχει γίνει πλέον θεσμός, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Η ανακοίνωση: «Αν υπάρχει ένα στοιχείο που καταδεικνύει την αξία ενός εγχειρήματος είναι η αντοχή στον χρόνο. Κι όταν ένα camp διοργανώνεται για 14 συναπτά έτη, τότε δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται ως απόλυτα πετυχημένο. Η ΚΑΠ, σε συνεργασία με τον ΓΣΑΠ, σας καλεί στο 15ο basketball camp, που διοργανώνει στο διάστημα 16 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου. Έναν μήνα γεμάτο μπάσκετ, που είναι κυρίαρχο στο πρόγραμμα του camp, έναν μήνα γεμάτο παιχνίδι, χαρά, διασκέδαση, αλλά κι επιμονή στην προπόνηση. Το camp χωρίζεται σε τρεις περιόδους: 1η περίοδος: 16-25 Ιουνίου 2η περίοδος: 27 Ιουνίου-7 Ιουλίου 3η περίοδος: 9-18 Ιουλίου.

Η επιστημονική προσέγγιση του αθλητισμού, χωρίς να ξεχνάμε δευτερόλεπτο την παιδαγωγική διαδικασία, ο επιστημονικός σχεδιασμός από το καταξιωμένο προπονητικό μας τιμ, τα εξελιγμένα αθλητικά προγράμματα και οι άρτιες εγκαταστάσεις στο κλειστό Κοντόπευκου της Αγίας Παρασκευής αποτελούν τους άξονες επιτυχίας του camp. Κάθε περίοδος έχει διάρκεια 9 ημέρες (8 μέρες προπόνηση και ρεπό την Κυριακή). Στις έξι ακολουθούμε το βασικό προπονητικό πρόγραμμα, ενώ στις υπόλοιπες έχει σχεδιαστεί ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με απογευματινή προπόνηση. Σκοπός μας είναι να μυήσουμε τα παιδιά στα μυστικά του μπάσκετ, να τους δείξουμε τη μεθοδολογία της προπόνησης, να αναπτύξουμε το ένστικτο της συνεργασίας, να «οικοδομήσουμε» σχέσεις φιλίας, απαραίτητες σε αυτές τις ηλικίες. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (απαραίτητη για κάθε συμμετέχοντα είναι η ιατρική βεβαίωση) απευθυνθείτε στο κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου, Σάββατο και Κυριακή 08.30-13.30 και στο τηλέφωνο 2106005929».



Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved