Νίκη Αμαρουσίου: Έκοψε την πίτα της (photos)

Νίκη Αμαρουσίου: Έκοψε την πίτα της (photos)

Παρουσία πλήθος κόσμου η Νίκη Αμαρουσίου έκοψε, στο κατάμεστο κλειστό της Κοκκινιάς, την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Το παρών έδωσαν διοίκηση, παίκτες και προπονητές όλων των αγωνιστικών τμημάτων, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής προεξάρχοντος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκπρόσωποι του αθλητισμού και απλοί φίλοι της ομάδας. Μετά το σύντομο χαιρετισμό του γενικού γραμματέα Κώστα Παπακωνσταντίνου κι αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώτου προέδρου και ιδρυτικού μέλους της Νίκης Αμαρουσίου, αλλά και επί χρόνια προέδρου του Eξωραϊστικού Συλλόγου Ανατολικού Αμαρουσίου Γιάννη Αρίδα, το λόγο πήρε ο Αντώνης Τσεκένης που στάθηκε στην έντονη κοινωνική δράση τους. Ο Γιώργος Πατούλης, από την πλευρά του, συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου για την επίπονη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά ούτως ώστε να δείχνουν αφενός το σωστό δρόμο στη νεολαία μας μέσω του αθλητισμού και αφετέρου να φέρνουν διακρίσεις στην πόλη μας.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, με τιμώμενα πρόσωπα δύο εκ των κορυφαίων προπονητών του ελληνικού αθλητισμού, το Γιάννη Λάιο και τον Κώστα Μίσσα. Φυσικά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα βράβευσε και τις αθλήτριες και τους αθλητές της που εισήχθησαν σε ανώτατες εκπαιδευτικές σχολές. Πέραν του δημάρχου Αμαρουσίου στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, το παρών οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Νίκος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης και Δημήτρης Σμυρνής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου Νώντας Γαρδέλης, ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου Κώστας Βλάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Παναγιώτης Σαγρής, Ελένη Λέκκα και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η πρόεδρος του Α.Ο. Οδυσσέας Αμαρουσίου Κάτια Ηλιοπούλου και ο γενικός γραμματέας του Α.Ο. Ξυλοκάστρου Βαγγέλης Τσιτούρας.

Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τη Νίκη Αμαρουσίου: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς της φετινής εκδήλωσης, ζαχαροπλαστεία «Πανόραμα» στο Μαρούσι, «Αττικόν Φως» της Μαρίας Μπιρμπίλη, την «Gallery Ζώης» και τα νερά «Βίκος». Και του χρόνου με τη... Νίκη!».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Γιάννης Βρούτσης: «Ούτε νοσηλεύεται ούτε έχει συλληφθεί Έλληνας»!
Γιάννης Βρούτσης: «Ούτε νοσηλεύεται ούτε έχει συλληφθεί Έλληνας»!
Βερολίνο: Εμπλοκή Σέρβων στα επεισόδια, Σέρβικης καταγωγής το άτομο που κινδύνευσε σοβαρά
Βερολίνο: Εμπλοκή Σέρβων στα επεισόδια, Σέρβικης καταγωγής το άτομο που κινδύνευσε σοβαρά
Βερολίνο: Σέρβοι οι χούλιγκαν στα επεισόδια - Βίντεο απ’ τη στιγμή της επίθεσης
Η αφιέρωση του Φώτη Ιωαννίδη στην Ελένη Βουλγαράκη
Η αφιέρωση του Φώτη Ιωαννίδη στην Ελένη Βουλγαράκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved