Πεντέλη: Ξανά με Ταμπάκη

Πεντέλη: Ξανά με Ταμπάκη

Ψήφο εμπιστοσύνης στο Φίλιππο Ταμπάκη έδωσαν οι διοικούντες την Πεντέλη, ανανεώνοντας τη μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Φίλιππος Ταμπάκης, λοιπόν, θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο τεχνικός ηγέτης της Πεντέλης, στην οποία παρέμεινε και ο γυμναστής Νίκος Δημητρακής. Με σχετική ανακοίνωσή τους οι διοικούντες προσθέτουν, παράλληλα, πως κινούνται αφενός για την κάλυψη των περσινών εκκρεμοτήτων τους κι αφετέρου για την οργάνωση των τμημάτων υποδομής τους και διευκρινίζουν πως οι κινήσεις που θα κάνουν στο μεταγραφικό μέτωπο θα είναι στοχευμένες και πολύ προσεκτικές.

Η ανακοίνωση: «Το κεφάλαιο προπονητής που παρέμενε σε εκκρεμότητα έκλεισε πλέον οριστικά, αφού με απόφαση του Δ.Σ. οριστικοποιήθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον Φίλιππο Ταμπάκη, σε αναγνώριση της δουλειάς και της προσφοράς του τους τελευταίους 18 μήνες. Άμεσος συνεργάτης του κόουτς Ταμπάκη θα είναι και πάλι ο επιστημονικά άριστα καταρτισμένος γυμναστής Νίκος Δημητρακής, του οποίου η προσφορά στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια είναι ανεκτίμητη.

Έτσι η διοίκηση του συλλόγου έχει αφοσιωθεί σε ένα δύσκολο αγώνα με δύο βασικούς στόχους. Πρωταρχικός στόχος το κλείσιμο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν, ώστε να διαφυλαχτεί η από 20αετίας καλή φήμη της ομάδας. Παράλληλος στόχος η οργάνωση της ομάδας και των υποδομών της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε ένα ιδιαιτέρα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και μέσα στις πραγματικές δυνατότητες που αποδεικνύονται πολύ μικρότερες από αυτές των περασμένων ετών, κάτι που δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να αγνοηθεί. Για αυτό οι κινήσεις της διοίκησης θα είναι στοχευμένες και πολύ προσεκτικές, μακριά από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που καταλαμβάνει τους παράγοντες αυτή την περίοδο».



Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved