Ιωνικός Νικαίας: Πρώτη μεταγραφή, ο Λόλας

Ιωνικός Νικαίας: Πρώτη μεταγραφή, ο Λόλας

Με την απόκτηση του Δημήτρη Λόλα άνοιξε ο… χορός των μεταγραφών του Ιωνικού Νικαίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 26άχρονος φόργουορντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Αμύντα, ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες τους Νικαιώτες για να τους ενισχύσει τη νέα χρονιά η οποία θα τους βρει αγωνιζόμενους στη Β’ Εθνική. Εξάλλου, στον Ιωνικό παρέμεινε και ο αρχηγός του, Χρήστος Ντακούλιας.

Η ανακοίνωση για το Δημήτρη Λόλα: «Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας ανακοινώνει τη απόκτηση του αθλητή Δημήτρη Λόλα (1986, 2,03μ.). Ο Δημήτρης είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών (4 συμμετοχές, 2.7 π.), τη Β’ Ανδρών (4), τη Νέων Ανδρών (24, 4π) και την Εθνική Εφήβων (31, 7,5 π.). Την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε επιτυχημένα στον Αμύντα Δάφνης (11,1π./παιχνίδι), ενώ διαθέτει σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις από την Α1 και την Α2. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού και ελπίζουμε να πετύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους».

Η ανακοίνωση για το Χρήστο Ντακούλια: «Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή και αρχηγό της ομάδας Χρήστο Ντακούλια, ο οποίος και θα αγωνισθεί στην ομάδα μας για 5η συνεχή χρονιά. Η συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας μας αποτελεί την πρώτη κίνηση της προσπάθειας που καταβάλλεται να παραμείνει το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας στον δρόμο των επιτυχιών και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο».



Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)