Μάικλ Τζόρνταν: Ο προπονητής του είναι έτοιμος…

Μάικλ Τζόρνταν: Ο προπονητής του είναι έτοιμος…

Την Κυριακή (17/02) ο θρυλικός Μάικλ Τζόρνταν θα γίνει… πενήντα, αλλά ο προσωπικός προπονητής του, Τιμ Γκρόβερ, δηλώνει πρόθυμος να τον επαναφέρει στα παρκέ.

Στο παρελθόν, άλλωστε, τον βοήθησε να προετοιμαστεί για… αποτυχημένη καριέρα στο μπέιζμπολ, όπως και για επιστροφές στο μπάσκετ. Πλέον είναι έτοιμος να τον βοηθήσει σε νέα επιστροφή στο άθλημα, που έκανε παγκοσμίως γνωστό τον «MJ». Αν εισακουστεί η πρόκλησή του, τότε θα αποδειχθεί πως οι σχετικές φημολογίες των τελευταίων ημερών δεν είναι… αστείες.

«Είμαι έτοιμος να δεχθώ το τηλεφώνημα. Είμαι 100% σίγουρος, πως ο Μάικλ είναι, ακόμα και τώρα, ο καλύτερος παίκτης των Σάρλοτ Μπόμπκατς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκρόβερ, ο οποίος θα περιγράψει μέσω του βιβλίου «Relentless: From Good to Great to Unstoppable» τη μεταφορά του Τζόρνταν από το μπάσκετ στο μπέιζμπολ, από το μπέιζμπολ στο μπάσκετ και την παρουσία του 6-φορές πρωταθλητή ΝΒΑ στα παρκέ σε ηλικία 40 ετών. Το λογοτεχνικό εγχείρημα θα κυκλοφορήσει μεν τον Απρίλιο, αλλά ο έμπειρος κόουτς φαίνεται πως θα ήθελε να προσθέσει ένα ακόμα κεφάλαιο, που αφορά την αγωνιστική παρουσία του ιδιοκτήτη των Μπόμπκατς στα 50 του.

«Είναι τόσο ανώτερος από τους υπόλοιπους και κατανοεί τόσο διαφορετικά την ανάγκη επίτευξης ενός στόχου, που πραγματικά πιστεύω πως μπορεί να παίξει στα 50 του. Φυσικά θα επηρεαστεί από την πολυετή αποχή του, αλλά είναι καλύτερος από πολλούς ενεργούς επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, παρά την ηλικία του» συμπλήρωσε σχετικά ο Γκρόβερ.



Αναλυτής διαιτησίας: «Σωστή απόφαση το φάουλ του Φουρνιέ στον Μοντέρο»
Αναλυτής διαιτησίας: «Σωστή απόφαση το φάουλ του Φουρνιέ στον Μοντέρο»
Γκάλης: «Χρόνια πολλά Άρη μας, η ιστορία σου συνεχίζεται...»
Γκάλης: «Χρόνια πολλά Άρη μας, η ιστορία σου συνεχίζεται...»
Euroleague: Αποθέωση για την τριπλέτα Ναν, Χέιζ-Ντέιβις, Όσμαν
Euroleague: Αποθέωση για την τριπλέτα Ναν, Χέιζ-Ντέιβις, Όσμαν
Το μήνυμα Τσιμίκα για Σαλάχ - «Σε ευχαριστώ που ήσουν η έμπνευσή μου»
Το μήνυμα Τσιμίκα για Σαλάχ - «Σε ευχαριστώ που ήσουν η έμπνευσή μου»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved