Αρκαδικός: «MVP ο Πόντας»

Αρκαδικός: «MVP ο Πόντας»

Με έντονα παράπονα από τα σφυρίγματα του τρίτου διαιτητή Πόντα στην ήττα τους από τον Αρκαδικό έμειναν στον Ερμή Λαγκαδά.

Το συγκρότημα του Τάκη Ξουρίδα ηττήθηκε στο κλειστό της Τρίπολης από τους Αρκάδες, με τους ανθρώπους του να μένουν δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία του εν λόγω ρέφερι, ο οποίος εξελίχθηκε -σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν- σε αρνητικό πρωταγωνιστή. Μάλιστα, μέσω του προέδρου τους Δημήτρη Χρηστίδη, αναμένεται να διαμαρτυρηθούν και στην ΚΕΔ. Στην ίδια ανακοίνωση, πάντως, συγχαίρουν τον Αρκαδικό για τη φιλοξενία του, αλλά και τους άλλους δύο διαιτητές, Ψαριανό και Σκούτα, οι οποίοι εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Ερμή ευχαριστεί τη διοίκηση και τους φίλους του Αρκαδικού για την εκπληκτική φιλοξενία. Επίσης, θα ήθελε να συγχαρεί τους διαιτητές κ. Ψαριανό και Σκούτα, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να κάνει για τον κ. Πόντα που κατόρθωσε, ως τρίτος διαιτητής, να γίνει ο MVP του αγώνα. H υπομονή μας εξαντλείται! Είναι το τέταρτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς που γινόμαστε θύματα «ανικανότητας». Δεν επιδιώκουμε καμία ηθική ικανοποίηση μαθαίνοντας τιμωρίες διαιτητών. Το μόνο που επιθυμούμε είναι ίση αντιμετώπιση της ομάδας μας!».



Μπολομπόι: «Θέλω να συνεχίσω και την επόμενη σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα»
Μπολομπόι: «Θέλω να συνεχίσω και την επόμενη σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα»
Elite διαιτητές σε Ν.Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο
Elite διαιτητές σε Ν.Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο
Προκάλεσε τους Καταλανούς ο Σιμεόνε
Προκάλεσε τους Καταλανούς ο Σιμεόνε
Α1 Γυναικών: Τζάμπολ στους τελικούς ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Παναθηναϊκό
Α1 Γυναικών: Τζάμπολ στους τελικούς ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Παναθηναϊκό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved