Αρκαδικός: «MVP ο Πόντας»

Αρκαδικός: «MVP ο Πόντας»

Με έντονα παράπονα από τα σφυρίγματα του τρίτου διαιτητή Πόντα στην ήττα τους από τον Αρκαδικό έμειναν στον Ερμή Λαγκαδά.

Το συγκρότημα του Τάκη Ξουρίδα ηττήθηκε στο κλειστό της Τρίπολης από τους Αρκάδες, με τους ανθρώπους του να μένουν δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία του εν λόγω ρέφερι, ο οποίος εξελίχθηκε -σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν- σε αρνητικό πρωταγωνιστή. Μάλιστα, μέσω του προέδρου τους Δημήτρη Χρηστίδη, αναμένεται να διαμαρτυρηθούν και στην ΚΕΔ. Στην ίδια ανακοίνωση, πάντως, συγχαίρουν τον Αρκαδικό για τη φιλοξενία του, αλλά και τους άλλους δύο διαιτητές, Ψαριανό και Σκούτα, οι οποίοι εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Ερμή ευχαριστεί τη διοίκηση και τους φίλους του Αρκαδικού για την εκπληκτική φιλοξενία. Επίσης, θα ήθελε να συγχαρεί τους διαιτητές κ. Ψαριανό και Σκούτα, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να κάνει για τον κ. Πόντα που κατόρθωσε, ως τρίτος διαιτητής, να γίνει ο MVP του αγώνα. H υπομονή μας εξαντλείται! Είναι το τέταρτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς που γινόμαστε θύματα «ανικανότητας». Δεν επιδιώκουμε καμία ηθική ικανοποίηση μαθαίνοντας τιμωρίες διαιτητών. Το μόνο που επιθυμούμε είναι ίση αντιμετώπιση της ομάδας μας!».



Άγριο ξύλο στη Σερβία: Επιτέθηκαν στο ρινγκ στον Γιάννη Τσουκαλά μετά τη νίκη του (video)
Άγριο ξύλο στη Σερβία: Επιτέθηκαν στο ρινγκ στον Γιάννη Τσουκαλά μετά τη νίκη του (video)
Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Ηλία Παντελιάδη
Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Ηλία Παντελιάδη
Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη η Καρδίτσα
Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη η Καρδίτσα
«Κοιτάζει» τον Τόμας Σάντος η Κηφισιά
«Κοιτάζει» τον Τόμας Σάντος η Κηφισιά
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved