Μπράουν στο Onsports: «Θέλουμε... εκδίκηση από τον Ολυμπιακό!» (photos+videos)

Μπράουν στο Onsports: «Θέλουμε... εκδίκηση από τον Ολυμπιακό!» (photos+videos)

Ο Μπόμπι Μπράουν που φέτος κάνει... παπάδες στην Ευρωλίγκα μιλάει στο Onsports για την αναμέτρηση της Σιένα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και δεν κρύβει ότι η ιταλική ομάδα θέλει να πάρει το... αίμα της πίσω για τον περσινό της αποκλεισμό από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης από τους «ερυθρόλευκους»!

Ο 28χρονος γκαρντ εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις στη διοργάνωση, κάτι που αντανακλάται και από τα στατιστικά του. Ο Αμερικανός άσος έχει 20.9 πόντους (45.7% στα δίποντα, 40.4% στα τρίποντα, 89.9% στις βολές), 1.4 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ, 5.7 κερδισμένα φάουλ και 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 32:03 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παίκτης που πρέπει να σταματήσουν οι Πειραιώτες, έτσι ώστε να μην πάθουν... ζημιά μέσα στο σπίτι τους. Ο Μπράουν περιμένει να βρει έναν Ολυμπιακό... πεινασμένο για τη νίκη, αλλά τονίζει ότι η ομάδα του θα είναι καλά προετοιμασμένη.

Ο πρώην παίκτης του Άρη μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τις αναμνήσεις του την περίοδο που αγωνιζόταν στους «κίτρινους» και αναφέρεται και στους προσωπικούς του στόχους και τον τρόπο που κατάφερε να εξελίξει σημαντικά το παιχνίδι του.

Έχετε τρεις νίκες στο Top 16, ενώ ο Ολυμπιακός μόνο μία μετά το πέρας τριών αγωνιστικών. Θα έλεγες ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερο τη νίκη από το μεταξύ σας παιχνίδι στον Πειραιά;

«Κάθε ομάδα θέλει να κερδίζει και ειδικά στο γήπεδό της. Ξέρουμε ότι έχουν εξαιρετική ομάδα, αφού είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Εμείς θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και... πεινασμένοι για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια για να συνεχίσουμε τις νίκες μας και εκτός έδρας. Θα είναι διασκεδαστικό ματς με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

Έχεις παρακολουθήσει κάποιον αγώνα του Ολυμπιακού φέτος; Πώς περιμένεις να παρουσιαστεί εναντίον σας;

«Όχι δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τον Ολυμπιακό. Αλλά τους περιμένω ανταγωνιστικούς και θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση για εμάς, επειδή παίζουν στην έδρα τους, όπου είναι καλοί όπως και εκτός έδρας για να πω την αλήθεια. Θα είναι μια σπουδαία βραδιά και για τις δύο ομάδες. Παίξαμε μαζί τους φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ξέρουμε τι είδους ομάδα είναι, οπότε θα δούμε τι θα γίνει...»

Η Σιένα δεν έχει καλές μνήμες από τις τελευταίες της αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, αφού αποκλείστηκε από τους «ερυθρόλευκους» από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης πέρσι. Θα θέλατε να πάρετε... εκδίκηση φέτος στο Top 16;

«Ναι. Άκουσα τι έγινε πέρσι (δεν ήταν στη Σιένα) στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε και συνέχισε κερδίζοντας την Ευρωλίγκα. Η Σιένα θέλει να το ανταποδώσει, όπως μου έχουν εκμυστηρευτεί και μου έχουν πει τι έγινε τότε. Τώρα είμαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει αυτή την... εκδίκηση. Θα είμαστε έτοιμοι».

Είστε μια ομάδα που όταν βρίσκει ρυθμό είναι ασταμάτητη. Συμμερίζεσαι αυτή την άποψη;

«Ναι. Όταν βρούμε ρυθμό και από τη στιγμή που ξέρουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε δουλέψει μαζί, είναι δύσκολο για τις άλλες ομάδες να μας κερδίσουν. Προσπαθούν να μας σταματήσουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε τις νίκες. Αυτά είναι σημεία κλειδιά και ειδικά όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας. Πρέπει να είσαι ενωμένος για να μπορέσεις να νικήσεις».

Είδαμε τον Ολυμπιακό να έχει προβλήματα κάτω από το καλάθι εναντίον της Μπαρτσελόνα. Είναι αυτή μια αδυναμία των Πειραιωτών που πρέπει να εκμεταλλευτείτε;

«Σίγουρα αυτό είναι ένα αβαντάζ για εμάς που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Θα παρακολουθήσουμε video, θα κάνουμε το σκάουτινγκ για να δούμε πως πρέπει να συμπεριφερθούμε τόσο στην άμυνα όσο και την επίθεση. Έχουμε λίγες ώρες ακόμα για να προετοιμαστούμε».

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το Top 16 (1 νίκη και 2 ήττες) και δείχνει να έχει χάσει τη φόρμα που είχε στα τελευταία επτά ματς της κανονικής περιόδου. Είναι αυτό... καλό για εσάς;

«Είναι. Έχασαν δύο ματς και έχουν μόλις μία νίκη, αλλά και εμείς είχαμε ξεκινήσει με τρεις ήττες (στην κανονική περίοδο) και μετά κάναμε πέντε συνεχόμενες νίκες. Οπότε, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, ειδικά σε μια καλά προπονημένη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός που έχει εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης. Μία ή δύο (ήττες), δεν σημαίνει τίποτα... Βγαίνεις στο γήπεδο και νικάς, αλλά ελπίζω να μην γίνει αυτό εναντίον μας!»

Πώς περιμένεις τη... μονομαχία σου με τον Βασίλη Σπανούλη;

«Περιμένω να είναι πολύ ανταγωνιστική. Είναι σπουδαίος παίκτης, ξέρει το παιχνίδι... Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ εναντίον του δύο φορές όταν ήμουν στην Ελλάδα και μου άρεσε το στυλ του. Από τότε έγινα... φαν του και θα είναι ένα εξαιρετικό ματς-απ αυτό μεταξύ μας!».

Φέτος πραγματοποιείς εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ποιο είναι το μυστικό της μεγάλης εξέλιξής σου;

«Δουλεύω παραπάνω ώρες μετά την προπόνηση, σουτάρω με τον Μάρκο Κρέσπι... Προσπαθώ να βρίσκω ρυθμό και να είμαι σταθερός. Αυτό είναι το κλειδί για μένα. Να είμαι στο γυμναστήριο, να κάνω ασκήσεις και να γενικά να δουλεύω με το σώμα μου για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Αλλά πάνω από όλα να είμαι σταθερός».

Έχεις αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα για τον Άρη (2010/11). Τι θυμάσαι από αυτή σου την εμπειρία;

«Μου άρεσε στην Ελλάδα. Η πόλη (Θεσσαλονίκη) ήταν ωραία... Η ομάδα ήταν εξαιρετική... Οι οπαδοί ήταν... τρελοί! Αυτό θυμάμαι από τα παιχνίδια και ειδικά όταν παίζαμε εναντίον του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού. Η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι όμορφη, σου δίνει κίνητρο... Η εμπειρία μου ήταν διασκεδαστική, αλλά χάσαμε δύο φορές από τον Ολυμπιακό, ενώ νικήσαμε τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο σε έναν δύσκολο αγώνα. Οι αναμνήσεις μου είναι καλές».

Ποιοι είναι οι στόχοι της Σιένα και ποιοι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Ευρωλίγκα. Όλοι θέλουν να είναι στο Final 4 και να το κερδίσουν. Αυτός είναι ένας από τους στόχους μας. Αλλά θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε στους "8" και θα προχωρήσουμε και στο Final 4. 

Όσον αφορά στους προσωπικούς μου στόχους, θέλω να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος παίκτης, να οδηγώ την ομάδα μου στο γήπεδο, να είμαι σταθερός σε κάθε ματς και να μπορούν όλοι να βασίζονται πάνω μου. Απλά θέλω να είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης».











Μπράουν στο Onsports: «Θέλουμε... εκδίκηση από τον Ολυμπιακό!» (photos+videos)



Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (19/5) στην Ατττική
Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (19/5) στην Ατττική
Καρυπίδης: «Για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς μας»
Καρυπίδης: «Για τον κόσμο μας, για τους εαυτούς μας»
Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τελικό κυπέλλου
Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τελικό κυπέλλου
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Εξαντλούν τα εισιτήρια οι Ιταλοί για τον τελικό του Conference League
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Εξαντλούν τα εισιτήρια οι Ιταλοί για τον τελικό του Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved