NCAA: Συλλήψεις και αποβολές τεσσάρων παικτών του Λονγκ Άιλαντ (video)
Τέσσερις παίκτες του Λονγκ Άιλαντ κατηγορούνται για επίθεση σε βάρος αγνώστων και αποβλήθηκαν από το πανεπιστήμιό του LIU.
Πρόκειται για τους Τζούλιαν Μπόιντ, Τζαμάλ Ολασεουέρ, Σι Τζέι Γκάρνερ και Τρόι Τζόζεφ. Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά επιτέθηκαν σε τέσσερις ανθρώπους τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/09). Μάλιστα δύο από τα θύματα ήταν γυναίκες. Ακολούθησε η φυλάκισή τους και οι κατηγορίες σε βάρος τους.
Μία εβδομάδα αργότερα το Λονγκ Άιλαντ ανακοίνωσε την επ’ αόριστον αποβολή των τεσσάρων νεαρών παικτών. Πάντως το επίμαχο περιστατικό δεν σχετίζεται άμεσα με το κολέγιο ή την πανεπιστημιούπολη.
Σημειώνουμε ότι ο Μπόιντ κατέκτησε πέρσι το τίτλο του καλύτερου παίκτη της περιφέρειας του Northeast. Η προσφορά του στο LIU, όμως, δεν εμπόδισε την τιμωρία του.