Χατζηιωάννου: «Μοντέρνο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον Πιερικό»
SHARE

Χατζηιωάννου: «Μοντέρνο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον Πιερικό»

Στις 5 Σεπτεμβρίου, με την τελετή έναρξης στο νέο κλειστό του Σταθμού, θα ξεκινήσει και επίσημα το πρόγραμμα της ακαδημίας του Πιερικού.

Ύστερα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά όπως η περσινή τα τμήματα υποδομής των Κατερινιωτών θα επαναλειτουργήσουν, με τους διοικούντες να θέτουν ως στόχο την παραγωγή ταλέντων, τα οποία θα επανδρώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα. Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού προγράμματος και προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας, Στέλιος Χατζηιωάννου, μίλησε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το πρόγραμμα: «Η ομάδα μας έχει πλέον το δικό της πρόγραμμα, ένα μοντέρνο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Οι αθλητές μας προπονούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις όπως είναι αυτές του κλειστού γυμναστηρίου στο Σταθμό. Εκτός από τις προπονήσεις του μπάσκετ από κάποια ηλικία και μετά γίνονται ατομικές προπονήσεις, όπως και προπονήσεις βελτίωσης της αθλητικής απόδοσης (ενδυνάμωση, ταχύτητα, έκρηξη, αλτικότητα, ευκινησία)».

Για το έμψυχο δυναμικό της κατερινιώτικης ακαδημίας: «Το πρόγραμμα εκτελείται από 14 προπονητές που στην πλειονότητά τους είναι απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ και τέσσερις από αυτούς είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου. Όλοι οι προπονητές μας έχουν αγωνιστική εμπειρία, αλλά για εμάς δεν είναι το βασικό κριτήριο. Θέλουμε προπονητές δάσκαλους που να γνωρίζουν από παιδαγωγική, μεθοδολογία, κινητική μάθηση, ψυχολογία. Η προπονητική ομάδα πλαισιώνεται από επιστημονική ομάδα που αποτελείται από τον ορθοπεδικό Μανώλη Παπακώστα, τον καρδιολόγο Θόδωρο Γρηγορόπουλο, το φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Χοντολίδη, το διαιτολόγο Βασίλη Καπετανάκη και τους εργοφυσιολόγους Γιώργο Ζιώγα και Σάκη Κουτλουμπάση».

Για τους στόχους του προγράμματος: «Εκτός από την βασική μας επιδίωξη, που είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει τη μάθηση, την ευχαρίστηση και τη διασκέδαση, προσπαθούμε να δώσουμε στους αθλητές μας όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες. Για αυτό και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας ήταν ιδιαίτερα πλούσιο και ακόμα πλουσιότερο αναμένεται να είναι τη νέα σεζόν. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πήραμε μέρος σε εφτά τουρνουά (Πήλιο, Καβάλα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα και δύο στην Κατερίνη), τα τμήματά μας έπαιξαν συνολικά πάνω από 60 φιλικούς αγώνες με 26 διαφορετικές ακαδημίες (χωρίς να υπολογίζουμε τα φιλικά εντός του νομού) ανάμεσα στις οποίες του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Αμαρουσίου, του Ίκαρου Καλλιθέας και του Ηρακλή».

ΠΣΑΤ: Τιμά τον ΣΕΓΑΣ και τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών
ΠΣΑΤ: Τιμά τον ΣΕΓΑΣ και τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών
Ατρόμητος: Ρεπό πριν από τον Παναθηναϊκό
Ατρόμητος: Ρεπό πριν από τον Παναθηναϊκό
Βραδιές σαν το «Last Dance» του Wade αξίζουν περισσότερο και από δαχτυλίδι
Βραδιές σαν το «Last Dance» του Wade αξίζουν περισσότερο και από δαχτυλίδι
Sold out το Ολυμπιακός – Μίλαν (video)
Sold out το Ολυμπιακός – Μίλαν (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies