«Η μαγεία του μπάσκετ στον Πορφύρα»

«Η μαγεία του μπάσκετ στον Πορφύρα»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών στα τμήματα υποδομής του Πορφύρα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τον ΑΟΦΠ ενημερώνουν για τον τρόπο με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για την ακαδημία της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι γονείς μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπευθύνους είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου είτε επισκεπτόμενοι τα γραφεία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Ελάτε με τους πρώτους, νιώστε τη μαγεία του μπάσκετ! Μικρέ μας φίλε, μικρή μας φίλη, ο ΑΟΦ Πορφύρας σου δίνει τη δυνατότητα, όπως σε εκατοντάδες παιδιά, να αθληθείς, να αναδείξεις το τυχόν κρυμμένο ταλέντο σου, να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου και να καλλιεργήσεις τις αρετές σου μέσα από το μπάσκετ. Στα 55 χρόνια ζωής και λειτουργίας του ΑΟΦ Πορφύρας χιλιάδες παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι, την αθλητική ζωή, την ομαδική δράση, τον υγιή ανταγωνισμό και γεύτηκαν τη χαρά της νίκης και την αποδοχή της ήττας. Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια έμαθαν να αγωνίζονται, να αγαπούν το σώμα τους και να καλλιεργούν το πνεύμα τους, να βάζουν στόχους, να τους πετυχαίνουν και έκαναν τον αθλητισμό... τρόπο ζωής.

Πάρε τους φίλους σου και έλα να συμμετάσχεις στις ακαδημίες μπάσκετ για αγόρια και κορίτσια, για την περίοδο 2012-2013, που λειτουργούν στο γήπεδο του ΑΟΦ Πορφύρας, Ακτή Θεμιστοκλέους 130, στη Φρεαττύδα του Πειραιά. Γνώρισε τον ΑΟΦ Πορφύρας και γίνε κι εσύ ένας από τους εκλεκτούς που θα επανδρώσουν τα αθλητικά τμήματα Προμίνι, Μίνι, Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, και τα αντίστοιχα για τα κορίτσια, των επομένων ετών. Δήλωσε άμεσα συμμετοχή! Τηλεφώνησε τώρα στο 2104181780 ή στο 6944244677 ή στείλε e-mail στο porfyras@hotmail.com.

ΑΟΦ Πορφύρας, Ακτή Θεμιστοκλέους 130, Τ.Κ. 18539, Πειραιάς. Θα μας βρείτε στο internet www.porfyras.gr, όπως και στο Twitter https://twitter.com/porfyras_aof και στο κανάλι μας στο Youtube http://www.youtube.com/aofporfyras με αγώνες από τις ακαδημίες μας και όχι μόνο».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved