Βούλγαρης: «Θα το ξανακάνω»

Βούλγαρης: «Θα το ξανακάνω»

Με δικό του τρίποντο, ο Νίκος Βούλγαρης χάρισε στον Πανελευσινιακό μεγάλο «διπλό» στη Λευκάδα, επί της Δόξας.

Ο έμπειρος γκαρντ του συγκροτήματος της Ελευσίνας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, παραδέχθηκε πως εάν χρειαστεί να σουτάρει ξανά στο μέλλον θα το κάνει, όπως άλλωστε έχει αποδείξει στην πορεία της καριέρας του ποτέ δεν φοβήθηκε να πάρει κρίσιμο σουτ. Αναφέρθηκε επίσης στο στόχο της ανόδου, ο οποίος θα ήθελαν στον Πανελευσινιακό να συνδυαστεί με τον τίτλο. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Πρώτα από όλα, πόσο σημαντική ήταν η νίκη σας, καθώς και το γεγονός ότι διατηρείστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα;
«Είναι σίγουρα πολύ σημαντική νίκη και ένα μεγάλο «διπλό» που πετύχαμε σε μια δύσκολη έδρα. Το γεγονός ότι είναι το όγδοο ροζ φύλλο που κατακτάμε εκτός έδρας σίγουρα μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η άνοδος».

-Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας σας σε αυτό το παιχνίδι;
«Θεωρώ ότι ήταν ο Σπύρος Μαγκουνής. Ενώ ατομικά δεν ήμασταν σε καλή ημέρα σε ό,τι αφορά στον επιθετικό τομέα, σε δύσκολες και σε κρίσιμες στιγμές ο Σπύρος κράτησε σχεδόν μόνος του όλη την ομάδα. Παράλληλα, όμως, υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο το οποίο δεν είναι άλλο από την πολύ καλή αμυντική λειτουργία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

-Όταν σχεδιάσατε το τελευταίο σουτ στο παρκέ εφαρμόστηκε αυτό ακριβώς που είχατε πει;
«Ο σχεδιασμός ήταν περίπου αυτός. Κανονικά θα έπρεπε να πάρει το σουτ ο Θωμάς Νίκου ή να καταλήξει σε εμένα».

-Εσύ τι έχεις να πεις για το συγκεκριμένο σουτ; Ακούστηκε από τους αντιπάλους πως δεν θα μπορούσες να το ξαναβάλεις…
«Δεν ξέρω εάν θα το ξαναβάλω. Το σίγουρο είναι ότι θα το ξανακάνω. Από εκεί και πέρα, καλό είναι οι προπονητές να παρακολουθούν τις πορείες των παικτών και η δικιά μου πορεία έχει δείξει ότι κανένα κρίσιμο σουτ δεν φοβήθηκα να το πάρω. Για το λόγο ατό η Ελευσίνα είναι στην πρώτη θέση. Γιατί έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία και μεγάλη προσωπικότητα».

-Πόσο μακριά από το στόχο πιστεύεις ότι βρίσκεστε;
«Χρειαζόμαστε κάποιες νίκες για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και θα πρέπει να βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια. Δεν είμαστε ούτε κοντά ούτε μακριά αυτή τη στιγμή. Με κάποιες νίκες ακόμα, όμως, θα πετύχουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε».

-Έχεις σκεφτεί, αν τελικά πάρετε την άνοδο, τι θα κάνεις και αν θα συνεχίσεις στην Ελευσίνα;
«Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που ύστερα από 12 χρόνια παρουσίας σε ένα σωματείο όπως το Παγκράτι πήγα σε ένα άλλο όπως η Ελευσίνα που με αγαπάνε και του αγαπάω. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και μακάρι με τους ίδιους ανθρώπους να συνεργαστώ ξανά. Αυτό, όμως, είναι μια απόφαση της διοίκησης και του προπονητή. Από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα».

-Κλείνοντας, θα ήθελες να κάνεις μια ευχή;
«Πρώτα από όλα για την Ελευσίνα εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος της χρόνιας, και να είμαστε πρωταθλητές. Για το ελληνικό μπάσκετ εύχομαι να βρει το δρόμο του γρήγορα, γιατί το έχει ανάγκη. Υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες παίκτες, το μόνο που πρέπει να κάνουν οι Έλληνες παίκτες είναι σωστές επιλογές, σύμφωνα με τις συγκυρίες και τα δεδομένα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» το… σπίτι της Μακάμπι στο Βελιγράδι και τώρα έχει ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» το… σπίτι της Μακάμπι στο Βελιγράδι και τώρα έχει ΟΑΚΑ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved