Κόμματος: «Τα ίδια έλεγε και στην Εθνική...»

Κόμματος: «Τα ίδια έλεγε και στην Εθνική...»

Ο παίκτης του Αμαρουσίου μιλάει στο Onsports για το επεισόδιο με τον Σταύρο Ελληνιάδη και συγκινεί λέγοντας για τον τιμ μάνατζερ του Ικάρου: «Δεν θα ήθελε να κάνουν το ίδιο στα παιδιά του».

Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στα αποδυτήρια του Ικάρου Καλλιθέας στη Γλυφάδα, όπου εισέβαλε μαινόμενος ο Νέστορας Κόμματος αναζητώντας τον νέο μάνατζερ των γηπεδούχων και μέχρι πρότινος του Αμαρουσίου, Σταύρου Ελληνιάδη.

Με βουρκωμένα μάτια ο άσος του Αμαρουσίου ωρυόταν έξω από την κλειστή πόρτα των αποδυτηρίων του Ικάρου, ότι ο Ελληνιάδης τον προσέβαλε την ώρα του αγώνα και τον απείλησε λέγοντας του πως «εγώ, θα σε τελειώσω εσένα»! Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον Κόμματο, σεβόμενοι προφανώς πως πρόκειται για αθλητή, ενώ ο βοηθός του Νίκου Λινάρδου, Νίκος Λινοξυλάκης αλλά και ο Γκαγκαλούδης που έφθασε στα αποδυτήρια διασχίζοντας τρέχοντας όλο το γήπεδο, επιχειρούσαν να ηρεμήσουν τον εξοργισμένο παίκτη.

Ύστερα από μερικά λεπτά και αφού ο Κόμματος έδειξε να ηρεμεί, κατόρθωσε να περάσει από τον τείχος που είχαν δημιουργήσει 5-6 αστυνομικοί και μπήκε στα αποδυτήρια του Ικάρου. «Πού είναι αυτός;» φώναζε αρχικά. Κι όταν διαπίστωσε πως στην πρώτη αίθουσα των αποδυτηρίων ήταν μόνο παίκτες του Λυκογιάννη, φρέναρε. «Παιδιά σας ζητώ συγγνώμη… Συγχωρέστε με που μπαίνω έτσι. Τον Ελληνιάδη θέλω. Πού είναι; Κρύβεται;» είπε και τότε ο μάνατζερ του Ικάρου, που προ δύο εβδομάδων είχε την ίδια θέση στο Μαρούσι, εμφανίστηκε από την πόρτα που οδηγεί στη δεύτερη αίθουσα.

Με το πρόσωπο του Κόμματου κολλημένο στο δικό του, ο Ελληνιάδης αρνείτο πως του είπε όλα όσα ισχυριζόταν ο παίκτης ότι άκουσε από το στόμα του και χάρη στον Γκαγκαλούδη, τον Άρη Λυκογιάννη που ζητούσε από τους αστυνόμους να σεβαστούν ότι ο χώρος ήταν τα αποδυτήρια της ομάδας του και δεν έπρεπε να επιτρέψουν σε κανέναν την είσοδο, το επεισόδιο δεν έφθασε στο σημείο που όλοι όσοι είχαν δει τον Κόμματο θα ήταν βέβαιοι πως θα έφθανε. Έμεινε στις φωνές, σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και απειλές.

Λίγα λεπτά αργότερα το Onsports.gr μίλησε με τον παίκτη που Αμαρουσίου, ο οποίος υπενθύμισε στον Ελληνιάδη πως «έχει παιδιά και σίγουρα δεν θα ήθελε να τους συμπεριφερθεί κανείς με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε εκείνος», ενώ στη διάψευση του μάνατζερ του Ικάρου των όσων ισχυρίζεται ο Κόμματος ανέτρεξε στο καλοκαίρι: «τα ίδια έλεγε και καλοκαίρι. Στην Εθνική. Ότι δεν έκανε τίποτα…»!

-Μπορείς να μας εξηγήσεις τι έγινε και σε έκανε τόσο έξαλλο;

«Τι έγινε; Ρωτήστε τον κύριο Ελληνιάδη να σας πει. Αυτός ξέρει καλύτερα. Εγώ παίζω 20 χρόνια μπάσκετ και δεν έχω δώσει δικαιώματα. Αγωνίζομαι πάντα καθαρά, δεν προκαλώ, δεν κάνω τίποτα».

-Ο κ.Ελληνιάδης υποστηρίζει πως δεν είπε τίποτα.

«Ε, όπως συνήθως. Όπως έγινε και το καλοκαίρι».

-Το καλοκαίρι; Τι έγινε το καλοκαίρι;

«Με την Εθνική, στη Λιθουανία…».

-Είναι αλήθεια πως ήσουν οργισμένος που βούρκωσες; Έκλαιγες;

«Όχι! Απλώς με πείραξε αυτό το πράγμα. Να μου τελειώσει αυτός το μπάσκετ; Το μπάσκετ θα το τελειώσω εγώ, όταν το αποφασίσω εγώ. Και δόξα τω Θεώ είμαι πολύ καλά».

-Επειδή όλα αυτό που έγινε, με δεδομένο ότι μέχρι πριν δύο εβδομάδες ήσασταν στην ίδια ομάδα και συνεργαζόσασταν, είναι δύσκολο να το κατανοήσει κάποιος και είναι λογικό να υποθέσει πως μπορεί να προϋπήρχε κάτι στις σχέσεις, είχατε κάποιο προηγούμενο; Υπήρχε πρόβλημα μεταξύ σας στο Μαρούσι;

«Κανένα προηγούμενο. Κανένα πρόβλημα. Πάντα τις καλύτερες σχέσεις είχαμε. Αλλά δείχνει ο κάθε ένας το ποιόν του. Και καλό είναι εσείς οι δημοσιογράφοι να τα γράφετε. Να μην τους ευλογείτε όλους αυτούς. Να γράφετε την αλήθεια. Δεν είναι κακό να λέτε την αλήθεια. Όποιο κι αν είναι το κόστος, η αλήθεια είναι η αλήθεια και η αλήθεια έχει μόνο μια όψη. Τα νομίσματα έχουν δύο όψεις. Η αλήθεια έχει μία…».

-Για αυτό σου ζητήσαμε να μιλήσεις, αλλά νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις πως σε αυτή την περίπτωση την αλήθεια για το αν και το τι ειπώθηκε μεταξύ σας είναι αδύνατο να την γνωρίζουμε. Είδαμε το επεισόδιο, αλλά δεν μπορεί να ακούσει κανείς τι είπε ο Ελληνιάδης σε εσένα και τι εσύ σε εκείνον.

Τι ψάχνουμε να βρούμε; Ο μάνατζερ μιας ομάδας είπε από τον πάγκο κάτι σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας…».

-Αν μπορούσες να του πεις κάτι, τι θα του έλεγες; Θες να του το πεις μέσω του Onsports.gr;
«Τι να του πω; Τίποτα. Να ‘ναι καλά και καλή τύχη στην ομάδα του. Να χαίρεται την οικογένεια του, γιατί έχει παιδάκια κι από τη στιγμή που έχει παιδάκια δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι. Αυτό έχω να του πω. Από τη στιγμή που έχει παιδιά και οικογένεια δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι. Γιατί τα παιδιά του μεγαλώνουν. Δεν θα του άρεσε να του κάνουν τα ίδια πράγματα στα παιδιά του».



Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής και επίσημα ο Χρήστος Κόντης!
Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής και επίσημα ο Χρήστος Κόντης!
Η υπόσχεση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΠΑΠ GAME TIME για το FINAL 4
Η υπόσχεση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΠΑΠ GAME TIME για το FINAL 4
Τουρκία: «Σεισμός» με την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν τα ΜΜΕ
Τουρκία: «Σεισμός» με την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν τα ΜΜΕ
Παναθηναϊκός: «Αντίο» του Τερίμ στους παίκτες - «Θα πάρετε το Κύπελλο, συγγνώμη σε όσους αδίκησα»
Παναθηναϊκός: «Αντίο» του Τερίμ στους παίκτες - «Θα πάρετε το Κύπελλο, συγγνώμη σε όσους αδίκησα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved