Γριμάνης: «Αυτοκτονία εάν σκαλώσουμε στο Άργος»
SHARE

Γριμάνης: «Αυτοκτονία εάν σκαλώσουμε στο Άργος»

Στον «εμφύλιο» ανάμεσα στην ΑΕΚ ‘Άργους και την ΑΕΚ, το Σάββατο (10/12) για την 11η αγωνιστική της Α2, αναφέρθηκε ο Νίκος Γριμάνης.

Ο Κυκλαδίτης επιχειρηματίας, επί δύο χρόνια πρόεδρος των Αργιτών και συνολικά τέσσερα χρηματοδότης, μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» εξήγησε πως αγαπάει την ομάδα, αλλά -ως ΑΕΚ πλέον- στόχος τους είναι η νίκη. Παράλληλα, επέστησε την προσοχή στους παίκτες του Δημήτρη Λιόγα, καθώς ο αντίπαλός τους θα παίξει χωρίς άγχος και, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί. Μεταξύ άλλων ανέφερε…

Για το γεγονός πως τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ Άργους, ύστερα από τέσσερα χρόνια στην ομάδα: «Είναι γεγονός πως πέρασα τέσσερα όμορφα χρόνια. Ίσως, τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Στήριξα πάρα πολύ την ΑΕΚ Άργους. Κάθε χρόνο είχαμε ανοδική πορεία. Πρόκειται για ομάδα από την οποία, αν και έχω αποχωρήσει, δεν παύω να την αγαπάω και να την πονάω. Είναι ξεκάθαρο τι έχω στο μυαλό μου, όμως. Βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Θα πάμε στο Άργος να κερδίσουμε».

Για το εάν περίμενε πως θα ερχόταν η στιγμή να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Άργους: «Εγώ προσαρμόζομαι με την πραγματικότητα. Αν με ρωτούσατε βέβαια πριν από μερικούς μήνες θα σας έλεγα ότι δεν πρόκειται να έχουμε «εμφύλιο πόλεμο». Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, όμως, να παίζουμε στην ίδια κατηγορία, προσαρμοζόμαστε. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήμουν στην ΑΕΚ Άργους. Τώρα είμαι στη μητρική ΑΕΚ και βοηθάω όσο μπορώ. Κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν χωράνε συναισθηματισμοί και πισωγυρίσματα. Πάμε να νικήσουμε την ΑΕΚ Άργους».

Για το εάν έχει πίκρα που δεν έγινε η συγχώνευση ΑΕΚ - ΑΕΚ Άργους το καλοκαίρι: «Πίκρα έχω, αλλά δεν πρόκειται να κάνω… μνημόσυνα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Από τη στιγμή που οι διοικούντες την ΑΕΚ αποφάσισαν να μην καθαρίσει η εταιρία από τα χρέη, είναι δικό τους θέμα. Εγώ είμαι φανατικός «Ενωσίτης» και θα βοηθάω όσο μπορώ την ΚΑΕ ΑΕΚ».

Για το πώς περιμένει το περιβάλλον στο Άργος: «Φιλικό θα είναι. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι άριστες. Φίλοι είμαστε. Εκτός παρκέ όμως. Αυτό είναι αυτονόητο. Η ΑΕΚ Άργους ψάχνει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία. Θα είναι αυτοκτονία εάν σκαλώσουμε στο Άργος».

Για την ΑΕΚ Άργους: «Η ΑΕΚ Άργους δεν έχει να χάσει τίποτα. Παίζει ελεύθερο μπάσκετ. Έχει 2-3 αξιόλογους παίκτες. Και εμείς έχουμε το άγχος του πρωταθλήματος, του τίτλου. Δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται το ματς, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να φοβηθούμε. Η καλή ΑΕΚ θα κερδίσει».

Παναθηναϊκός: Επιστροφή με… Μακέντα
Παναθηναϊκός: Επιστροφή με… Μακέντα
Η αποκάλυψη για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»: «Αν τα βρούμε με το κανάλι, θα το δούμε…»
Η αποκάλυψη για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»: «Αν τα βρούμε με το κανάλι, θα το δούμε…»
Τρελή πρόταση για Σαμπάολι!
Τρελή πρόταση για Σαμπάολι!
ΟΦΗ: Ισχυαλγία ο Ντίνας
ΟΦΗ: Ισχυαλγία ο Ντίνας


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies