ΝΒΑ: Σκάει «βόμβα» | «Φεύγει από τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

ΝΒΑ: Σκάει «βόμβα» | «Φεύγει από τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

NBA: Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ομάδα και να φύγει από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Νέα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα play offs του NBA. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», ο «Greek Freak» είναι πολύ πιθανό να εξετάσει τις επιλογές του και να ζητήσει να αποχωρήσει από τα «Ελάφια».

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο Έλληνας σούπερ σταρ θέλει να προσθέσει κι άλλο δαχτυλίδι πρωταθλητή του NBA στην συλλογή του, όμως, η φετινή αποτυχία των Μπακς, παρά τις δηλώσεις του μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, έχει προκαλέσει δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του στο Μιλγουόκι.

Ο διεθνής άσος φέρεται να θεωρεί πως η νέα ιδιοκτησία των «Ελαφιών» δεν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να δυναμώσει την ομάδα και να «χτίσει» πάνω του, με αποτέλεσμα να σκέφτεται τις εναλλακτικές που μπορεί να έχει. Άλλωστε, το Μιλγουόκι δεν διαθέτει και την ισχυρότερη αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι φεύγει από τους Μπακς ο «Greek Freak»

Μάλιστα, στο άρθρο παρουσιάζεται η αποκάλυψη του Μπράιαν Γουίντχορστ, ρεπόρτερ του ESPN σύμφωνα με την οποία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να αποχωρήσει άμεσα από τους Μπακς, παρά το γεγονός πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για δύο ακόμα χρόνια.

Συγκεκριμένα, το φετινό καλοκαίρι, οι δύο πλευρές θα πρέπει να υπογράψουν την επέκταση του συμβολαίου, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να έχει δεύτερες σκέψεις και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποφασίσει να μην προχωρήσει στις υπογραφές.

«Οι Μπακς αντιμετωπίζουν μία δύσκολη κατάσταση το φετινό καλοκαίρι, διότι έχουν παίκτες που είναι 30άρηδες και πρέπει να πληρωθούν και έχουν τον Γιάννη με την κατάσταση της επέκτασης του συμβολαίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον Μπράιαν Γουίντχορστ.

Και συνεχίσει: «Δεν είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας άσος να θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι. Απομένουν δύο ακόμα χρόνια στη συμφωνία, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα και το γεγονός πως υπάρχει νέα ιδιοκτησία, κάνει την ανανέωση πολύ δύσκολη».

Οι πιθανοί προορισμοί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συζήτηση για το μέλλον του Έλληνα διεθνή σούπερ σταρ έχει μόλις αρχίσει στο NBA. Ήδη έχουν εμφανιστεί πιθανοί προορισμοί για έναν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται στη λίγκα αυτό το διάστημα. Αυτός που θα ήθελε σαν… τρελός να έχει συμπαίκτη τον άσο των Μπακς είναι ο Νταμιάν Λίλαρντ. Ο παίκτης των Μπλέιζερς έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για τον «Greek Freak» αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί στο… πλευρό του.

Ο Λίλαρντ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην «Marca» ένας από τους πιθανούς προορισμούς είναι οι Ουόριορς, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν μία εξαιρετική συμφωνία στους Μπακς. Αν και ο κόουτς της ομάδας Στιβ Κερ, αλλά και ο ηγέτης της, Στεφ Κάρι δεν το παραδέχονται, οι «Πολεμιστές» χρειάζονται μία… ανακαίνιση για να επιστρέψουν στις κατακτήσεις τίτλων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Ουόριορς

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει ως ο ιδανικός. Βέβαια, η «επιχείρηση» για την απόκτησή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά θα μπορούσαν οι νυν και οσονούπω απερχόμενοι πρωταθλητές, να προσφέρουν ένα σημαντικό… πακέτο.

Ο… δρόμος είναι μέσω της ανταλλαγής. Σ’ αυτήν την περίπτωση, οι Ντρέιμοντ Γκριν, Άντριου Ουίγκινς και Τζόναθαν Κουμίνγκα θα «μετακομίσουν» στο Μιλγουόκι, με τους Μπακς να παίρνουν ακόμα δύο πικ πρώτου γύρου για το 2023 και το 2025.

Μάλιστα, το άρθρο καταλήγει με την… επίδραση που θα έχει μία μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι θα δυναμώσουν και στις δύο πλευρές του παρκέ, μια και ο Έλληνας σούπερ σταρ μπορεί να «θωρακίσει» την άμυνα, αλλά και να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Πηγή: Newsbomb.gr



Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved