Το παλεύουν για τη «βόμβα» με Χάρντεν οι Μπακς (videos+photos)

Το παλεύουν για τη «βόμβα» με Χάρντεν οι Μπακς (videos+photos)

Ο Τζέιμς Χάρντεν θέλει να αποχωρήσει από τους Χιούστον Ρόκετς και οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να τον κάνουν δικό τους στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Τζέιμς Χάρντεν και στο σε ποια ομάδα θα τον βρει η νέα σεζόν. Ο «μούσιας» δεν θέλει να μείνει στο Χιούστον και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας ενώ θα πρέπει να καταγράψει έξι αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό προκειμένου να μπορέσει να μπει ξανά στις προπονήσεις.

Ο «μούσιας» εξακολουθεί να παραμένει σε καραντίνα μετά την απόφαση που πήρε πρόσφατα κι αντί να έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του, εκείνος προτίμησε να πάει σε πάρτι γενεθλίων και σε event στο Λας Βέγκας, χωρίς, μάλιστα, να φορά μάσκα.

Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό του ΝΒΑ οι παίκτες κανονικά έπρεπε να υποβληθούν σε τρία σερί αρνητικά τεστ κορονοϊού πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσεις των ομάδων τους. Εάν, όμως, κάποιος από αυτούς έχει βρεθεί στον ίδιο χώρο με θετικό κρούσμα, ή θεωρήθηκε ότι δεν τήρησε τους κανόνες που έχουν τεθεί, τότε θα πρέπει να δώσει έξι αρνητικά τεστ. Προφανώς ο Χάρντεν κατατάσσεται στη δεύτερη κατηγορία.

Η πρώτη ομάδα που ήθελε να κάνει δικό της τον Τζέιμς Χάρντεν ήταν οι Μπρούκλιν Νετς πλαισιώνοντας τους Ντουράντ και Ίρβινγκ με έναν ακόμα all star παίκτη, ωστόσο όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι στο ρεπορτάζ του στο ESPN, οι “ρουκέτες” έχουν αρκετές εβδομάδες να επικοινωνήσουν για το θέμα αυτό με τους Νεοϋορκέζους, παρότι αυτή ήταν η ομάδα που είχε ενδιαφερθεί πιο έντονα για εκείνον. Για την ώρα οι πιθανότητες μετακίνησης του Χάρντεν στους Νετς φαντάζουν μειωμένες, με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς από την πλευρά τους να φαίνονται διστακτικοί για να τον αποκτήσουν καθώς θα πρέπει να δώσουν τον Μπεν Σίμονς και ο νέος τεχνικός της ομάδας Ντοκ Ρίβερς τον θέλει στο ρόστερ του.

Οι Μαϊάμι Χιτ κοίταξαν την περίπτωση του αλλά όπως γράφεται στην Αμερική δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον Τάιλερ Χέρο. Η μόνη ομάδα που φαίνεται να καλοβλέπει τον Χάρντεν αυτή τη στιγμή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν θα έλεγαν όχι σε μια ανταλλαγή με τον Κρις Μίντλετον.

James Harden scores 60 points in 31 minutes for Rockets vs. Hawks | 2019-20 NBA Highlights

James Harden Full Highlights 47 Pts, 7 Asts

James Harden's Best Plays From the 2018-19 NBA Regular Season



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved