Λος Άντζελες Λέικερς: Ανέτρεξε στην απόφαση του… 2004 ο Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Ανέτρεξε στην απόφαση του… 2004 ο Κόμπι

Αποκλείστηκε από την υπόλοιπη regular season του 2014-15 ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά παράλληλα ανέτρεξε στο 2004.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως το 2004 εξέτασε πρόταση των Λος Άντζελες Κλίπερς ως unrestricted free agent, πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «λιμνάνθρωπους», ενώ επιβεβαίωσε πως εκείνη τη χρονιά μελέτησε σοβαρά πρόταση των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς του Μάικλ Τζόρνταν. Πέρα από τα παλιά σενάρια, σήμερα κατακυρώθηκε ανάγκη για εγχείρηση στον δεξιό ώμο κατόπιν νέων ιατρικών τεστ και προγραμματίστηκε για μεθαύριο η χειρουργική επέμβαση, που δεν θα του επιτρέψει να ξαναπαίξει φέτος. Πάντως, δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά να εξαντλήσει το τωρινό συμβόλαιό του και να ολοκληρώσει την καριέρα του με ψηλά το κεφάλι, σύμφωνα με ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων.

Επιβεβαιώθηκε, μάλιστα, πως θα αναλάβει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στο «ψήσιμο» μεταγραφικών στόχων των Λέικερς κατά τη διάρκεια της επόμενης offseason. Χθες, πάντως, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» έχασαν από τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά επέστρεψε στη δράση ο Τζέρεμι Λιν, ο οποίος παραδέχθηκε και δημόσια πως ενοχλήθηκε από τον παραγκωνισμό του στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Στο χθεσινό ματς, όμως, ο Μπάιρον Σκοτ συνέχισε τις «τιμωρίες» περιορίζοντας τον χρόνο συμμετοχής του Νικ Γιανγκ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και κρίθηκε αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι (28/01, 05:30) με τους Ουίζαρντς στο «Staples Center»!

Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Μπράιαντ, Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάρικ Μπλακ (αστράγαλος) γύρισε στα παρκέ μέσω του χθεσινού αγώνα, αν και δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος. Μέσα σε όλα ανακοινώθηκε πως η προετοιμασία για το 2015-16 θα γίνει στη Χαβάη, όπου θα βρεθούν οι Λέικερς για πρώτη φορά από το 2007. Όσον αφορά τους «μάγους», ο Ράντι Ουίτμαν έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, αν και ο Πολ Πιρς αποκόμισε τραυματισμό στο μάτι από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ μεθαύριο (29/01, 05:30) θα βρεθούν στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς.

Φίνιξ Σανς
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Αριζόνα απέκλεισαν τον Μπράνταν Ράιτ από τον χθεσινό αγώνα με τους Κλίπερς εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι, που δύσκολα θα προκαλέσουν νέο παραγκωνισμό του. Από την πλευρά του, ο Αϊσάια Τόμας αποκάλυψε πως το ιατρικό τιμ των «ήλιων» τον βοήθησε να ξεπεράσει ενοχλήσεις στον αριστερό καρπό με την αφαίρεση του υγρού, που του επέτρεψε παράλληλα να ανέβει σε αγωνιστικό επίπεδο. Τέλος, ο Γκόραν Ντράγκιτς τόνισε πως το «αμαρτωλό» παρελθόν της σχέσης του με τους Ρόκετς δεν αποκλείει την ομάδα του Κώστα Παπανικολάου από την «κούρσα» για την απόκτησή του, όταν γίνει unrestricted free agent, το επόμενο καλοκαίρι.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved