Σικάγο Μπουλς: Στεναχωρημένος και… πλακωμένος ο Γκασόλ

Σικάγο Μπουλς: Στεναχωρημένος και… πλακωμένος ο Γκασόλ

Οι εντός έδρας ήττες των Σικάγο Μπουλς μέσα στη regular season του 2014-15 προβληματίζουν τον Πάου Γκασόλ.

Με το πέρας της χθεσινής αναμέτρησης με τους Ορλάντο Μάτζικ, ο Ταζ Γκίμπσον και ο Ισπανός διεθνής συμφώνησαν πως δεν μπορούν να ελπίζουν σε καλή πορεία με τέτοια αρνητικά αποτελέσματα τονίζοντας πως απαιτούνται περισσότερες νίκες στο «United Center», αλλά ο Γκασόλ απέφυγε σχόλιο για το εντυπωσιακό κάρφωμα του Νικ Βούτσεβιτς… πάνω του. Από εκεί και πέρα, οι «ταύροι» υποδέχονται αύριο (15/01, 03:00) τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τον Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ (αστράγαλος), ο οποίος θα μείνει έξω για τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε ακόμα ημέρες, σύμφωνα με τον Τομ Θίμποντο. Στο περιθώριο είναι επίσης ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο), ο οποίος φαίνεται πως κρίνεται «ανταλλάξιμος» από τη διοίκηση των Μπουλς.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Για τους υγιέστατους «πρωτευουσιάνους» προηγείται σημερινό παιχνίδι (14/01, 02:00) στο «Verizon Center» με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Καούχι Λέοναρντ (χέρι) και Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα), όπως επιβεβαίωσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά το πρωινό ζέσταμα. Αντίθετα, ο Μανού Τζινόμπιλι (μέση) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από έναν παραγκωνισμό.

Ακόμα, ο Τιάγκο Σπλίτερ θα πάρει τη θέση του Μπορίς Ντιό στο αρχικό σχήμα, στο οποίο θα παραμείνει ο Όστιν Ντέι. Μέσα σε όλα, ο παλαίμαχος NBAer και πρώην παίκτης των «σπιρουνιών», Άλβιν Ρόμπερτσον, συνελήφθη χθες, καθώς οι αρχές τον αναζητούσαν επί μία εβδομάδα, όταν έκοψε GPS, με το οποίο η αστυνομία παρακολουθούσε τις κινήσεις του έπειτα από καταδίκη σε υπόθεση βιασμού και απαγωγής ανήλικης.

Σάρλοτ Χόρνετς
Αύριο (15/01, 02:00), οι Σάρλοτ Χόρνετς θα υποδεχτούν τους Τεξανούς στο «Time Warner Cable Arena» χωρίς τον Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα), ενώ πιθανότατα θα περιθωριοποιηθεί εκ νέου και ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο (μέση). Πάντως, ο Στιβ Κλίφορντ εκτίμησε πως ο Λανς Στίβενσον (ισχίο) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από διαδοχικές «γεμάτες» παρουσίες στις δύο τελευταίες προπονήσεις του, αλλά τόνισε πως η τύχη του εκκεντρικού γκαρντ/φόργουορντ θα κριθεί με το αυριανό πρωινό ζέσταμα.

Ιντιάνα Πέισερς
Χωρίς τους Πολ Τζορτζ (πόδι) και Τζορτζ Χιλ (βουβωνική χώρα) συνεχίζουν οι Ιντιάνα Πέισερς, που απόψε (14/01, 02:00) φιλοξενούν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Bankers Life Fieldhouse». Λογικά θα μείνει έξω και ο Ίαν Μαϊνμί (πόδι), επειδή παραμένει μακριά από το 100% όντας στη διάθεση του Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος θα υποβιβάσει τον Ρόντνι Στάκι σε αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Σι Τζέι Μάιλς λόγω τροφικής δηλητηρίασης, που δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στη χθεσινή προπόνηση και στο πρωινό ζέσταμα. Τέλος, οι «λύκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Σαμπάζ Μουχάμαντ (κοιλιακούς), Κέβιν Μάρτιν (καρπός) και Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), αλλά ο Γκόρτζι Ντιένγκ (ίωση) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved